Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

o gal kuri naudojate highlighteri ant mineralines g.gif kremini ar kitokios konsistensijos ?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2011 01 30, 00:45)
o gal kuri naudojate highlighteri ant mineralines  g.gif kremini ar kitokios konsistensijos ?
4u.gif

Naudoju. O tai klausimas koks? Kokios konsistencijos ar kas? g.gif Esu naudojus ir skysta, ir biru, ir presuota. Man isvis patogiausia sausi produktai (vien tuo, kad juose bakterijos praktiskai nesikaupia, tai nereikia tu galiojimu taip ziuret).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 30, 02:09)
Naudoju. O tai klausimas koks? Kokios konsistencijos ar kas? g.gif  Esu naudojus ir skysta, ir biru, ir presuota. Man isvis patogiausia sausi produktai (vien tuo, kad juose bakterijos praktiskai nesikaupia, tai nereikia tu galiojimu taip ziuret).

thumbup.gif pritariu shopingui jei jau naudoti mineraline kosmetika tai tik bire, nes tada zinai kad chemijos maziau ideta arba is vis nera, be to ir bakterijos nesiveisia, jei chemijos nera.
rami buni 2 metus, kad nesibaigs galiojimo laikas... lotuliukas.gif tik neisivaizduoju ka reiktu naudoti 2 metus nes man didele pakuote susinaudoja per 3-5 menesius priklausomai nuo naudojimosi.

kazkur skaiciau kad galima tik privaryti bakteriju i mineraline jei ta pati sepeteli naudosime su paprasta chemijos turincia kosmetika o po to su tuo sepeteliu maknosime i mineraline
nuo nesvaraus sepetelio gali uzsiveisti bakteriju o tada odos uzdegimas garantuotas jei jautria oda turi.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GiedreU: 30 sausio 2011 - 19:14
QUOTE(shopingas @ 2011 01 30, 01:09)
Naudoju. O tai klausimas koks? Kokios konsistencijos ar kas? g.gif  Esu naudojus ir skysta, ir biru, ir presuota. Man isvis patogiausia sausi produktai (vien tuo, kad juose bakterijos praktiskai nesikaupia, tai nereikia tu galiojimu taip ziuret).

gal truputi nekonkreciai uzdaviau klausima blush2.gif
klausimas buvo toks: ar galima naudoti ant mineralines highlighteri ? jau atsakete smile.gif
o dabar kt klausimas: o ar yra mineraliniu highlighteriu ? 4u.gif ta prasme, tokiu naturalesniu ? siansdien as pabandziau is LL ta flawless silk vietoj highlighterio. nu ka as zinau, ar pavyko man catch the light ?
kazkaip galvoju, jei jau ant veido trinu nataralius mineralus, kazkaip keista butu ant virsaus chemija deti ? nezinau , truputi pasimetus siuo klausimu.
su skaistalais - viskas aisku, pilna.

Atsakyti
QUOTE(GiedreU @ 2011 01 30, 20:12)
thumbup.gif pritariu shopingui jei jau naudoti mineraline kosmetika tai tik bire, nes tada zinai kad chemijos maziau ideta arba is vis nera, be to ir bakterijos nesiveisia, jei chemijos nera.
rami buni 2 metus, kad nesibaigs galiojimo laikas... lotuliukas.gif tik neisivaizduoju ka reiktu naudoti 2 metus nes man didele pakuote susinaudoja per 3-5 menesius priklausomai nuo naudojimosi.

Tai ne tik mineraline ir ne tik biri bakteriju beveik negauna - tas pats galioja ir cheminems birioms/presuotoms pudroms, seseliams, skaistalams. Esme paciam produkte, kad jis sausas. Na oficialiai pvz seseliai galioja metus nuo atidarymo, o realiai tikrai drasiai kokius 5 galima naudot.

Dar papildysiu, kad mineraline buna ir skysta, ne tik biri ar presuota. Biri gal labiausiai iprasta, tai daugumai jau automatiskai gaunasi, kad galvojama tik apie biria kai kalbama apie mineraline pudra.

Skysti produktai aisku greiciau genda, nes gauna oro, keiciasi sudetis stovint, jei lieciama sepeteliu/pirstais produktas, tai vel maziau galioja ir pan.

QUOTE(bituteba @ 2011 01 30, 21:54)
gal truputi nekonkreciai uzdaviau klausima  blush2.gif
klausimas buvo toks: ar galima naudoti ant mineralines highlighteri ? jau atsakete smile.gif
o dabar kt klausimas: o ar yra mineraliniu highlighteriu ?  4u.gif ta prasme, tokiu naturalesniu ? siansdien as pabandziau is LL ta flawless silk vietoj highlighterio. nu ka as zinau, ar pavyko man catch the light ?
kazkaip galvoju, jei jau ant veido trinu nataralius mineralus, kazkaip keista butu ant virsaus chemija deti ? nezinau , truputi pasimetus siuo klausimu.

Man rodos LL silkas kiek kitokios paskirties nei highlighter'is, t.y. jis toki vidini svytejima odytei duoda, tinkamas visam veidukui, o highlighter'is jau matomesni svytejima duoda ir tik tam tikrom veido vietom.

As mineralinis toks dalykas yra, tai nezinau, bet manau taip - ypac kai buna seseliai, pigmentai mineraliniai - juk juos drasiai galima naudot bet kam. Ypac jei daiktas skirtas akims, tai vaidukui tikrai nieko, o jei kazkoks produktas pagal paskirti netinkamas akims, tai reiketu paziuret jau sudeti, kad nebutu kokiu dirgikliu (pvz skaistalai ar koks bronzatas atrodytu idealus spalva kaip seseliai, bet gali negerai akims but, o seselius tinkancius kitai paskirciai glaima drasiai tept ant veiduko). Na o jeigu ziurint nebutinai kaip i mineralinius produktus, o tik siaip is naturalios kosmetikos, tai tikrai yra daug tokiu firmu ir yra ivairiu produktu: skaistalai, bronzatai, highlighter'iai, tusai, kremines/birios/presuotos pudros, kremai su spalva ir tt.

Kolkas nesu atradus kazko labai mylimo is naturaliu priemoniu, tai visdar naudoju nenaturalius skaistalus, bronzata, highlighter'i, seselius. Nors bronzata turiu ir naturalesni (Physician;s Formula firmos). Ta pati firma turi ir puikiu shimmer'iu, highlighter'iu ('shimmer strips', o kitu tiksliai pavadinimo nepamenu, bet jie apvalus, keliu spalvyciu kaip perliukai (bus pavadinime kazkas su pearl) - puikus highlighter'is).
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2011 01 30, 21:54)
gal truputi nekonkreciai uzdaviau klausima  blush2.gif
o dabar kt klausimas: o ar yra mineraliniu highlighteriu ?  4u.gif ta prasme, tokiu naturalesniu ? siansdien as pabandziau is LL ta flawless silk vietoj highlighterio. nu ka as zinau, ar pavyko man catch the light ?

as turiu bare x minerals silk softening powder tai jis manau kaip ir highlighteris jo ant viso veido nededu tik tam tikroms vietoms nes man jis labai duoda svytejimo ypac graziai su juo atrodo nuotraukose. Beja jis mineralinis.
manau kad kaip ir skaistalu ar bronzantu yra taip ir highlaiteriu pilna
Atsakyti
sakykit o bare x minerals pagrindai nesausina odos? ar ji geresnė skaitosi už Lily Lolo? 4u.gif

dar radau tokią magic minerals doh.gif patarkit kas nors kurią iš šių rinktis jautriai sausai odai, noriu kad pamaskuotų ir būtų kuo geresnės sudėties, nelabai apie tai išmanau, tad jei galit patarkit kurią pirkti.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 31 sausio 2011 - 17:05
QUOTE(shopingas @ 2011 01 31, 02:02)
Man rodos LL silkas kiek kitokios paskirties nei highlighter'is, t.y. jis toki vidini svytejima odytei duoda, tinkamas visam veidukui, o highlighter'is jau matomesni svytejima duoda ir tik tam tikrom veido vietom.

As mineralinis toks dalykas yra, tai nezinau, bet manau taip - ypac kai buna seseliai, pigmentai mineraliniai - juk juos drasiai galima naudot bet kam. Ypac jei daiktas skirtas akims, tai vaidukui tikrai nieko, o jei kazkoks produktas pagal paskirti netinkamas akims, tai reiketu paziuret jau sudeti, kad nebutu kokiu dirgikliu (pvz skaistalai ar koks bronzatas atrodytu idealus spalva kaip seseliai, bet gali negerai akims but, o seselius tinkancius kitai paskirciai glaima drasiai tept ant veiduko). Na o jeigu ziurint nebutinai kaip i mineralinius produktus, o tik siaip is naturalios kosmetikos, tai tikrai yra daug tokiu firmu ir yra ivairiu produktu: skaistalai, bronzatai, highlighter'iai, tusai, kremines/birios/presuotos pudros, kremai su spalva ir tt.

Kolkas nesu atradus kazko labai mylimo is naturaliu priemoniu, tai visdar naudoju nenaturalius skaistalus, bronzata, highlighter'i, seselius. Nors bronzata turiu ir naturalesni (Physician;s Formula firmos). Ta pati firma turi ir puikiu shimmer'iu, highlighter'iu ('shimmer strips', o kitu tiksliai pavadinimo nepamenu, bet jie apvalus, keliu spalvyciu kaip perliukai (bus pavadinime kazkas su pearl) - puikus highlighter'is).

QUOTE(GiedreU @ 2011 01 31, 13:35)
as turiu bare x minerals silk softening powder tai jis manau kaip ir highlighteris jo ant viso veido nededu tik tam tikroms vietoms nes man jis labai duoda svytejimo ypac graziai su juo atrodo nuotraukose. Beja jis mineralinis.
manau kad kaip ir skaistalu ar bronzantu yra taip ir highlaiteriu pilna

aciu labai jums,, kad pasidalinot patirtimi. 4u.gif
o LL silkas zinau, kad skirtas veido skaistumui isgauti, bet pabandziau kaip highlighteri.
butinai pabandysiu su seseliais (labai atsargiai), aciu uz ideja ir toliau ko ieskosiu.
Atsakyti
Klausimas ko gero labiau Shoppingui biggrin.gif Lyg ir rašėte, kad naudojote sephora minralinę pudrą g.gif Kokie vėlesni įspūdžiai? nejaugi USA ji kainuoja 22 $?
Aš nusipirkau ir mana labao labai patiko, nes konsultantė parinko spalvytę thumbup.gif Kik visokių esu bandžius, tiek LL, tiek everyday minerals spalvos neatitaikiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 02 01, 20:29)
Klausimas ko gero labiau Shoppingui  biggrin.gif Lyg ir rašėte, kad naudojote sephora minralinę pudrą  g.gif Kokie vėlesni įspūdžiai? nejaugi USA ji kainuoja 22 $?
Aš nusipirkau ir mana labao labai patiko, nes konsultantė parinko spalvytę  thumbup.gif Kik visokių esu bandžius, tiek LL, tiek everyday minerals spalvos neatitaikiau  doh.gif

As reklamos auka, tai jau nauja 'meile' susiradau - Korres mienraline. Nors gal netinkamai sakau, kad reklamos, nes sia pirma parduotuvej uzmaciau, tada isbandziau kelis kartus, o tik galiausiai emiau skaitytis kas ir kaip apie ja.... 4u.gif

Sephora visdar turiu, tinka, patinka, bet nera mylimiausia. Visgi man ji dabar eina po Korres ir po Physician's Formula pudru. O kodel taip keistai klausiat, kad nejaugi ji $22 kainuoja? Ji siaip kainuoja $18, dabar nuolaida ir po $10 pardavinejama.

Del spalvos, tai be problemu pati issirenku, nes esu labai sviesi, tai nebuna is ko rinktis biggrin.gif Nors vistiek kartais konsultantes patarimoi paprasau ir is sono kitaip jos paziuri i ta spalva ir tikima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 02 02, 03:13)
As reklamos auka, tai jau nauja 'meile' susiradau - Korres mienraline. Nors gal netinkamai sakau, kad reklamos, nes sia pirma parduotuvej uzmaciau, tada isbandziau kelis kartus, o tik galiausiai emiau skaitytis kas ir kaip apie ja....  4u.gif

Sephora visdar turiu, tinka, patinka, bet nera mylimiausia. Visgi man ji dabar eina po Korres ir po Physician's Formula pudru. O kodel taip keistai klausiat, kad nejaugi ji $22 kainuoja? Ji siaip kainuoja $18, dabar nuolaida ir po $10 pardavinejama.

Del spalvos, tai be problemu pati issirenku, nes esu labai sviesi, tai nebuna is ko rinktis  biggrin.gif Nors vistiek kartais konsultantes patarimoi paprasau ir is sono kitaip jos paziuri i ta spalva ir tikima.  4u.gif

Kaina tokia internetinėje parduotuvėje, bet mes ko gero apie skirtingas kalbam, nepatikslianu kuri pudrytė blush2.gif Presuota mineraline su veidordėliu ir dvipuse kempinėle. Jos kaina sephora.com yra 22 $, o paryžiui mokėjau 13,9 eurų, tai beveik dešimčia litų pigiau smile.gif Kur man dabar jos gauti verysad.gif
Mineralinės pudros spalvas niekaip nesugebu pasirinkt, man jos arba per rožinės arba per geltonos doh.gif geriausias variantas minėtoji sephora arba LilyLolo warm peach ir kokie 10 proc. warm honey biggrin.gif pati miksuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 02 02, 19:47)
Kaina tokia internetinėje parduotuvėje, bet mes ko gero apie skirtingas kalbam, nepatikslianu kuri pudrytė  blush2.gif Presuota mineraline su veidordėliu ir dvipuse kempinėle. Jos kaina sephora.com yra 22 $, o paryžiui mokėjau 13,9 eurų, tai beveik dešimčia litų pigiau smile.gif Kur man dabar jos gauti  verysad.gif

Aha, as apie biria kalbejau. 10Lt skirtumas nera daug, be to, tai jums tenka i Lt verst, tai taip ir gaunasi. Na o gaut, tai per tarpininkes galima, jei tikrai tokai gera, patinkanti ir demesio verta. smile.gif
Atsakyti