QUOTE(mulatux @ 2011 01 20, 15:17)
mergaites,o kame/kuo smulkinate pati griliaza? pasigaminau ji-nu taip skanu

reik smulkinti,nes kitaip bijau,kad bus suvartotas ne visai pagal paskirti
As dali sumalu mesmale, kita dali sukalu sudejus i rankluostuka svaru, ant lenteles, su medine bulviu koses trintuve

su mesmale tik dali sumalu, nes gaunasi labai jau smulkus griliazas.
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2011 01 20, 16:56)
ačiū už pagyras mano torčiukui, tikrai pasisekė, buvo labai, labai skanus, jau nebeliko
sakykit, o kur nusipirkti formą 16cm, Scilis pačią mažiausią kokią turi 20cm, ir tai šiuo metu nėra, gal jau kur ir rašėt, bet nerandu, kur pirkti mažų tortinių Vilniuje, skaičiau kažkuri 18 turi, noriu kepti tortus dažnai be progos, tai turima 28 perdidelė, be progos kepant gręsia sustorėjimas
Arevitos irangoj, ivesk i google.