Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-11

QUOTE(Cheekyyy @ 2011 02 09, 12:51)
Laba diena  4u.gif

Norejau pasiteirauti. pries kiek laiko anksciausiai galima padaryti tailandietiska bananu torta, kad jis nesugestu ir butu skanus  g.gif ? nes man reikia sekmadieniui tai galvoju ar ji galiu pasidaryt koki penktadieni ?
Dekui  4u.gif

gali,dar ir skanesnis bus (tik varskes galiojimo laika ziurek)
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 09, 11:13)
gali,dar ir skanesnis bus (tik varskes galiojimo laika ziurek)


Dekui labai 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
skaniausias į trečią dieną, taip kad penktadienį jį būtina padaryti, norint valgyti sekmadienį 4u.gif kažkaip užsinorėjau aš jo vėl blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, prašiau Cipciuko pagalbos kepant tortą Žozefina. Tikriausiai Cipciukas užsiėmęs, o man jau "dega", tad prašau jūsų patarimo.
Išsikepiau torto "Žozefina" biskvitus vakar, šiandien ruošiuosi sutepti, skanausime šeštadienį (vasario 12d.). Deja pastebėjau tik dabar, kad grietinėlės galiojimo laikas iki vasario 11d.
Ar patartumėte ieškoti ilgesnio galiojimo grietinėlės ar ji pagaminta, t.y. paruošta pagal receptą gali išbūti ilgiau?

Recepte rašoma, jog į sviestinį kremą galima įpilti Amareto likerio. Mūsų turimas Amareto likeris yra "Amaretto Fontana" ar sviestiniame kreme neatsiras sviesto atsiskyrimo, jei jo įpilsiu?
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2011 02 09, 13:14)
Sveiki, prašiau Cipciuko pagalbos kepant tortą Žozefina. Tikriausiai Cipciukas užsiėmęs, o man jau "dega", tad prašau jūsų patarimo.
Išsikepiau torto "Žozefina" biskvitus vakar, šiandien ruošiuosi sutepti, skanausime šeštadienį (vasario 12d.). Deja pastebėjau tik dabar, kad grietinėlės galiojimo laikas iki vasario 11d.
Ar patartumėte ieškoti ilgesnio galiojimo grietinėlės ar ji pagaminta, t.y. paruošta pagal receptą gali išbūti ilgiau?

Recepte rašoma, jog į sviestinį kremą galima įpilti Amareto likerio. Mūsų turimas Amareto likeris yra "Amaretto Fontana" ar sviestiniame kreme neatsiras sviesto atsiskyrimo, jei jo įpilsiu?


Nieko nenutiks...
O amareta pilk po sauksta, vis paplakant, kamb temp.
Atsakyti
Sakykit, o kiek daug-maz migdolu riesutu dedate i "Rafaelo" pertepima?Kad neprikraunu be soties... g.gif
Atsakyti
Aleisaba, as dejau 160g ( pakeliai buvo po 80g) tortui 26cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 09 vasario 2011 - 14:29
Aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 09, 14:54)
Nieko nenutiks...
O amareta pilk po sauksta, vis paplakant, kamb temp.

Labai ačiū.
Atsakyti
Dar norejau kepejeliu paklausti - jusu nuomone kelinta diena po sutepimo buna skaniausias "Griliazinis"?
Atsakyti
QUOTE(Aleisaba @ 2011 02 09, 16:48)
Dar norejau kepejeliu paklausti - jusu nuomone kelinta diena po sutepimo buna skaniausias "Griliazinis"?


Antra, trecia diena smile.gif

Tiesa, apie rikotos torta, atsiliepimai thumbup.gif trecia diena skaniausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleisaba @ 2011 02 09, 17:48)
Dar norejau kepejeliu paklausti - jusu nuomone kelinta diena po sutepimo buna skaniausias "Griliazinis"?

man visi tortai skaniausi trecioj paroj wub.gif
Atsakyti