Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

Ar galima Anna Lotan isigyti vaistinese? idomu ar Panevezyje butu....
Mano oda misri.Be spuogelio kiekviena ryta neapsieinu.... dbr galvoju,kuria serija issirinkti. man 24.... smile.gif galvoju apie A clear,kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adora_: 16 rugpjūčio 2013 - 21:38
QUOTE(Adora_ @ 2013 08 16, 22:31)
Ar galima Anna Lotan isigyti vaistinese? idomu ar Panevezyje butu....
Mano oda misri.Be spuogelio kiekviena ryta neapsieinu.... dbr galvoju,kuria serija issirinkti. man 24....  smile.gif galvoju apie A clear,kaip manot?

geriau propolio losjona mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 06 25, 21:08)
Gal kas bandete ar naudojate AL maskuojamaja biria pudra spf17? Kokie butu atsiliepimai? g.gif

man labai nepatiko: ant veido dengesi storu sluoksniu,labai matesi, nors spalva puikiai tiko, nosis greit pradedavo blizget. Panaudojau pora kartu ir numeciau. Pagailo pinigu....Bet, nepabandysi-nezinosi.
Atsakyti
QUOTE(Sanraiz @ 2013 08 22, 23:19)
man labai nepatiko: ant veido dengesi storu sluoksniu,labai matesi, nors spalva puikiai tiko, nosis greit pradedavo blizget. Panaudojau pora kartu ir numeciau. Pagailo pinigu....Bet, nepabandysi-nezinosi.

O man ji viena is geriausiu pudru rolleyes.gif Dengiasi puikiai, tik sepetelio, zinoma, gero reikia. Maskuoja pakankamai. Oda atrodo svytinti ir tas islindes blizgesiukas visai netrukdo. Man asmeniskai nepatinka matiniai kaip kaukes veidai 4u.gif
Atsakyti
pries savaite nusipirkau univ. vaistinej Barbados prausikli su juod. moliu, Renova maitinamaji krema su liposomomis(tepu vakare) ir Aloderm svelnu drekikli(tepu rytais) .mano oda riebi su issipletusiom porom, bet tuo paciu ir dehidratuota, priemones skirtos riebiai odai jai netinka,nes issausina dar labiau ir oda atrodo isvargusi..naudoju visa ta mix'a , ziuresim koks bus rezultatas. Iki tol naudojau gan brangius produktus dior krema nuo pirmuju rauksiu, estee lauder seruma atstatomaji,lancome krema, bet jokiu geru rezultatu nepastebejau, gal po anna lotan naudojimo kas nors pasikeis, ziuresiu smile.gif
Atsakyti

as tai vilniuje perku arba perku per sita puslapi. http://univaistine.lt/anna-lotan.html/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gmgg: 26 spalio 2013 - 12:07
sveikos,gal kuri zinot,nuo kokio amziaus tinkama green linija?(domina paakiu kremas)
Atsakyti
Sveikos,
gal kas naudojote kremą su spalva, koki atsiliepimai?
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2013 12 11, 13:19)
sveikos,gal kuri zinot,nuo kokio amziaus tinkama green linija?(domina paakiu kremas)

Nezinau nuo kokio amziaus tiksliai jis tinkamas, bet as ji perku savo mamai, jai 48. Pati naudojau ta kita, gelinio pavidalo, man 27. Bet didelio efekto nepamaciau, nors man dar nera daug tu raukslyciu, bet poveikio, ar pasikeitimo nemaciau, todel nebenaudoju smile.gif
Atsakyti
sveikutes nusipirkau Ir as lsmu vaistineje pora gaminuku pabandymui smile.gif alijosiaus geli ir kremuka su aha New age thumbup.gif Dabar ieskau ka dar noreciau isbandyti , anksciau turejau sausinanti zoleliu tonika -spuogam jis nepatiko baisiai -greitai susitraukdavo smile.gif Labiau domintu nesausinanti priemone ar tonikas ar kazkas panasaus makiazo ar seip pavalymui dienos metu ar ryte nes vakare naudoju spe prausikli ir jo kolkas nekeisiu gal ka patartumet smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galite palyginti "Barbados Delicate Oily Skin Balm" ir "Barbados Pure Balm"? 4u.gif Kosmetologė buvo nupylusi porą kartų kažkurios iš šių priemonių, labai patiko (bet neturiu kaip sužinot kurią iš šių). Mano oda mišri: T zona linkusi blizgėsi, o ant skruostų yra išsausėjusių vietų.
Atsakyti
merginos su misria oda, ar siuo metu laiku jum barbados kremas nesausina odos? man viskas buvo lyg ir gerai, naudojant raminamasias putas, o tada perejau prie kremo, ir.. pasitepus po kokiu 5min sutraukia veida blink.gif anksciau to nebuvo verysad.gif ka naudojate ziemai is AL?
Atsakyti