Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Apklausa: Ar Jums patinka Catrice kosmetika? (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Man situ baisiai reikes biggrin.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

Atsakyti
Kokia graži spalvytė to dešininio lūpdažiuko wub.gif
Atsakyti
O gal kas bandėt Catrice tušą LASH PLUS lash growth mascara?
Atsakyti
o kaip įvertintumėte šią pudrą? pudrytė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justicija @ 2011 03 08, 20:36)
O gal kas bandėt Catrice tušą  LASH PLUS lash growth mascara?

Vakar nusipirkau si geli, noreciau ir tuso bet ka tik essence rozini paimiau, vis per ta skubejima doh.gif
Atsakyti
Merginos, ar į Klaipėdą jau atkeliavo nauja kolekcija? 4u.gif Jei taip, tai kur ją galima rasti?
Atsakyti
naujas Catrice kosmetikos apipavidalinimas kazkaip pretenduoja savo isvaizda i premium kosmetika. Graziai keiciasi jie 4u.gif

(turiu omeny tai,ka maciau internete. realybej dar neteko)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miyako: 10 kovo 2011 - 17:49
QUOTE(justicija @ 2011 03 08, 22:36)
O gal kas bandėt Catrice tušą  LASH PLUS lash growth mascara?

Bandžiau. Gražiai natūraliai nudažo, šiek tiek patankina, blakstienos nesulipusios, visiškai atskirtos viena nuo kitos. Skirtas tikrai ne barbiškų, ryškių blakstienų mėgėjoms.
Atsakyti
Nusipirkau ir as ta maskuokli 4u.gif tai zinokit ka zinau... pasitepu viskas gerai, pamaskuoja bet.... jis man neisdziuna ant veiduko , as tada veido liest negaliu nes ji nutrinu g.gif ar cia normalu taip ? bandziau ir viena tepti ir su krempudra ir fiksuoti mineraline ant virsaus nu nieko smile.gif
Atsakyti
Kurios turite serumą,kad blakstienos augtų geriau-ar jums šiek tiek dilgčioja kai pasitepate juo?? g.gif Man taip biggrin.gif Kaži ryte neatsibusiu užtinusi unsure.gif Gal kuri jau ir poveikį pajautė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*charite* @ 2011 03 15, 00:28)
Kurios turite serumą,kad blakstienos augtų geriau-ar jums šiek tiek dilgčioja kai pasitepate juo?? g.gif Man taip biggrin.gif Kaži  ryte neatsibusiu užtinusi unsure.gif Gal kuri jau ir poveikį pajautė? bigsmile.gif

man nedilgcioja, naudoju jau 2 menesius, blakstienos auga graziai, maziau iskrenta ir luzineja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2011 03 15, 08:00)
man nedilgcioja, naudoju jau 2 menesius, blakstienos auga graziai, maziau iskrenta ir luzineja 4u.gif

4u.gif biggrin.gif Padilgčiojo labai trumpai,net nesuprantu kas čia buvo biggrin.gif Kad tik padėtų cool.gif

Tos pačios blakstienų auginimo serijos tušas man patiko,gražiai atskiria,nesulipina,šiek tiek patankina blakstienas,ir atrodo labai natūraliai mirksiukas.gif
Atsakyti