Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Apklausa: Ar Jums patinka Catrice kosmetika? (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O man CATRICE blush'as Tickled pink
user posted image
user posted image

labai panašu ir primena MAC Dollymix
user posted image

bigsmile.gif
Atsakyti
picco, turiu tą catrice blush'a, pirmas tokio tipo mano pirkinys, niekaip nesusidraugauju su spalva, nemoku tokiais dalykais pasidažyti biggrin.gif arba tiesiog netinka spalva biggrin.gif
Atsakyti
As visdar gyvenu senos koelkcijos nuotaikom biggrin.gif Nu bet jau normaliai esu isbandzius pirkinius, tai galiu ir normaliau pakomentuot.

Lupdaziuku spalvos fainos, smagiai tepasi, bet nelabai kaip laikosi ir man minusas, kuri pastebejau tik po keliu padazymu, kad lyg ir pasausina lupytes (ir siaip nelabai graziai uzsitepa, jei lupos sausokos).

O ta svytinti pudra, tai man skaistalus atstoja kai noriu but pasidazius, bet itin lengvai, kad nesimatytu, jog dazytasi ax.gif Aisku pavargstu tepliodama ja, nes po mazai pasiima, bet gaunasi tokia balsva rozine spalvyte ant skruostu ir man tinka bei patinka ji. O kaip svytinti pudra, tai net nezinau ar sueitu - nebent lengvia perbraukus veiduka (neturetu paruzavint tada). Bet kazkaip blizgejimo joje nebematau - kad ir ant skruostu tiek pritepu, bet nera kazkokio super blizgejimo, vos vos tik iziurimas toks g.gif Reiks kada labiau pries saulute pasisukiot ir ziuret ar kitaip atrodys ar ne....

Bet visumoj patenkinta siais pirkiniais, o daugiau is Catrice nelabai yra noro kazka naujo isbandinet...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 03 18, 01:39)
Lupdaziuku spalvos fainos, smagiai tepasi, bet nelabai kaip laikosi ir man minusas, kuri pastebejau tik po keliu padazymu, kad lyg ir pasausina lupytes (ir siaip nelabai graziai uzsitepa, jei lupos sausokos).

drinks_cheers.gif lygiai tą patį pastebėjau. Gaila, kad trumpai laiko, vos ne kaip blizgis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspiratative: 18 kovo 2011 - 07:19
As eurokose radau senos kolekcijos blizgi su nuolaida, nu kooooks geras, spalva ant lupu labai grazi, nelipnus, nesausina, vienu zodziu pasaka, tik kad laikosi neilgai, bet siaip wub.gif
user posted image
Atsakyti
aš tokį raudonu turiu,tai irgi labai patinka
Atsakyti
atėjau pasisakyti apie šešėlius, nes kai gyriausi naujais pirkiniais, viena narė klausė.

turiu kelias paletes: smokey eyes set turiu pilką ir rudą paletes, nesusilaikiau blush2.gif ir šitokią

patinka man tie šešėliai - tokie sakyčiau blizgūs, bet ne per daug, atskirų tokių didelių blizgučių nėra, spalvos iš tikrųjų nėra labai ryškios, jei jau ryškiau norint dažytis, tai reikėtų šlapiai. čia kalbėjau apie tas smokey eyes set - manau, geros spalvos ir dieną naudot. tiesa, ten pridėtas ir toks juodas atseit eyeliner'is, tik aš jo užsitept nemoku, bent jau su tuo šepetėliu. gal kas paaiškintų? kalbant apie tą dviejų spalvų paletę, tai pirkau vien dėl tos mėlynos, tikrai gera spalva - ryški ir t. t. atrodo gerai.

dėl šešėlių laikymo, tai laiko kaip ir visi man - po kažkurio laiko subėga, todėl ieškau pagrindo.

dar kalbant apie catrice kosmetiką, tai džiaugiuosi ją atradus (beje, per SM), turiu du šios firmos lakus - pilką ir rudą tokį purvo spalvos, jais taip pat nenusivyliau - užtenka dviejų sluoksnių ir nebūna ruožų, tiesa, aš dar lakuoju bespalvį ant viršaus, tai ir laiko normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 03 18, 07:27)
As eurokose radau senos kolekcijos blizgi su nuolaida, nu kooooks geras, spalva ant lupu labai grazi, nelipnus, nesausina, vienu zodziu pasaka, tik kad laikosi neilgai, bet siaip wub.gif

tik kvapas man jo keistokas... nors radau irgi su nuolaida, bet pakankamai seniai mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2011 03 21, 18:36)
tiesa, ten pridėtas ir toks juodas atseit eyeliner'is, tik aš jo užsitept nemoku, bent jau su tuo šepetėliu. gal kas paaiškintų?

ten tas teptukas eyeliner'io tikrai nevykes schmoll.gif

reik plonycio, mazdaug va tokio
user posted image
beje toki teptuka galima rast u|m|a stenduose eurokos parduotuvese, kainuoja apie 6lt
su tokiu teptuku uzteptas eyelineris man pats fainiausias gaunas plona ir ideali linija, isvis tas zelinis eyelineris is smokey eys paletes man metu atradimas wub.gif

Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri žinote, ar turi Eurokos'ai Catrice, essence mėginėlių?..Pvz kreminių pudrų..Žiūrėjau čia kažkaip kažkokią naują Catrice kreminę pudrą, tokią stikliniame indelyje su dozatorium, kaina jos 20 su kažkiek lt..Patepiau ant riešo tai nlb įspūdį paliko, o vat iš Prestige stendo irgi stikliniame indelyje su dozatorium (panašūs buteliukai) labiau patiko, lengvesnė tokia..Kaina apie 28lt..Norėtųsi mėginėlio kokio ir pasibandyti normaliai ant veido, bet vat sėdžiu ir prisiminiau kad pvz Kosmadoj tai duoda, tai galvoju gal čia irgi galima paprašyti..Ar esate kuri prašiusi ir gavusi?.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2011 03 21, 22:03)
Sveikos,
Gal kuri žinote, ar turi Eurokos'ai Catrice, essence mėginėlių?..Pvz kreminių pudrų..Žiūrėjau čia kažkaip kažkokią naują Catrice kreminę pudrą, tokią stikliniame indelyje su dozatorium, kaina jos 20 su kažkiek lt..Patepiau ant riešo tai nlb įspūdį paliko, o vat iš Prestige stendo irgi stikliniame indelyje su dozatorium (panašūs buteliukai) labiau patiko, lengvesnė tokia..Kaina apie 28lt..Norėtųsi mėginėlio kokio ir pasibandyti normaliai ant veido, bet vat sėdžiu ir prisiminiau kad pvz Kosmadoj tai duoda, tai galvoju gal čia irgi galima paprašyti..Ar esate kuri prašiusi ir gavusi?..  ax.gif

Jau atnaujinti Catrice stendai? Nes pati laukiu tos pudros stikliniame butelaityje, bet kolkas dar neužmačiau jų.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2011 03 21, 22:03)
Sveikos,
Gal kuri žinote, ar turi Eurokos'ai Catrice, essence mėginėlių?..Pvz kreminių pudrų..Žiūrėjau čia kažkaip kažkokią naują Catrice kreminę pudrą, tokią stikliniame indelyje su dozatorium, kaina jos 20 su kažkiek lt..Patepiau ant riešo tai nlb įspūdį paliko, o vat iš Prestige stendo irgi stikliniame indelyje su dozatorium (panašūs buteliukai) labiau patiko, lengvesnė tokia..Kaina apie 28lt..Norėtųsi mėginėlio kokio ir pasibandyti normaliai ant veido, bet vat sėdžiu ir prisiminiau kad pvz Kosmadoj tai duoda, tai galvoju gal čia irgi galima paprašyti..Ar esate kuri prašiusi ir gavusi?..  ax.gif

Abejoju ar jie turi mėginukų. Paprašykit, kad leistų nusipilti pabandymui.
Atsakyti