Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Apklausa: Ar Jums patinka Catrice kosmetika? (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(sheeva @ 2011 04 03, 11:54)

Visai graži kolekcija. Man dabar kaip tik žalios spalvos periodas...tik nuo ilgo laukimo gali praeiti ir noras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaggiuke: 03 balandžio 2011 - 16:07
QUOTE(sheeva @ 2011 04 03, 12:54)

Pieštukiniai skaistalai kaip gundo blush2.gif Ir lūpoms kažkokia naujiena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2011 04 03, 12:54)

Gražios spalvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2011 04 03, 13:54)

E, nieko gero. Tik tie bronziniai rutuliukai (?) patraukė akį.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Užtaikiau šiandien Alytuje (matyt taip visur) Urban kolekciją tokiomis kainomis išpardavinėja blink.gif Tik neseniai atradau šią kosmetiką, man ji patinka mirksiukas.gif
Tą švytinčią pudrą už 7,95 lt nusipirkau, šešėliukai po 6 Lt su centais, Lūpų dažai nepemenu po kiek, po 5 lt kažkur, lakai 3,95 lt thumbup.gif

Prasisukau netikėtai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2011 04 07, 14:57)
Laba  4u.gif
Užtaikiau šiandien Alytuje (matyt taip visur) Urban kolekciją tokiomis kainomis išpardavinėja blink.gif Tik neseniai atradau šią kosmetiką, man ji patinka  mirksiukas.gif
Tą švytinčią pudrą už 7,95 lt nusipirkau, šešėliukai po 6 Lt su centais, Lūpų dažai nepemenu po kiek, po 5 lt kažkur, lakai 3,95 lt  thumbup.gif

Prasisukau netikėtai  biggrin.gif

Aš iš Alytaus taip pat. Kurioj čia parduotuvėj taip pasisekė? smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif kiek pastebėjau tai catrice nagų lakai tikrai ilgai laikosi, net keista buvo, kad po savaitės išliko 'kaip nauji' biggrin.gif beje prieš kelias dienas nusigriebiau matinantį top coat'ą thumbup.gif
Atsakyti
Savaite? Na savaites tai tikrai man jie nelaiko biggrin.gif Matyt nuo nagu priklauso
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 04 07, 20:22)
Savaite? Na savaites tai tikrai man jie nelaiko biggrin.gif Matyt nuo nagu priklauso

na ant viršaus dar naudojau stipriklį, sutvirtinantį ir pan., tai tikrai laikė apie savaitę, nors kiti lakai tiek neatlaikydavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijaber @ 2011 04 07, 18:36)
Aš iš Alytaus taip pat. Kurioj čia parduotuvėj taip pasisekė? smile.gif

Vidzgirio "IKI" mirksiukas.gif
Atsakyti
va pagaliau ir aš prigriebiau tą garsiąją Illuminating powder bigsmile.gif radau dar užsilikusią vienam eurokose su nuolaida, tai pasiėmiau dvi biggrin.gif ir dar daugkam dabar nuolaidos yra, pardavėja sakė, kad tų visų produktų ir nebeliks, kuriem akcija g.gif tai pasiėmiau pora akių pieštukų ir pora matinių šešėliukų thumbup.gif
dar mane labai vilioja Smokey eyes rinkinukas ir Multi colour kompaktinė ax.gif gal kamnors jau teko bandyt šią pudrą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 04 08, 22:34)
Multi colour kompaktinė ax.gif  gal kamnors jau teko bandyt šią pudrą? smile.gif

Pribaigiau neseniai. Mano įspūdžiai:
1. spalvos turi ružavumo
2. ant odos nepastebima, smulkaus malimo, labai gerai dengiasi
3. visiškai nemaskuoja
4. dėl matiškumo nežinau, mano oda sausa. Pliusas, kad nesausina
5. labai greitai pasibaigia
Visumoj labai patiko, kartočiau (jei ne noras bandyti vis kąžką naujo biggrin.gif )
Atsakyti