Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Apklausa: Ar Jums patinka Catrice kosmetika? (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 09, 08:47)
Pribaigiau neseniai. Mano įspūdžiai:
1. spalvos turi ružavumo
2. ant odos nepastebima, smulkaus malimo, labai gerai dengiasi
3. visiškai nemaskuoja
4. dėl matiškumo nežinau, mano oda sausa. Pliusas, kad nesausina
5. labai greitai pasibaigia
Visumoj labai patiko, kartočiau (jei ne noras bandyti vis kąžką naujo  biggrin.gif )

o kurį atspalvį turėjot? ir dar, ar patamsėja užtepta ant veido? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 04 09, 22:25)
o kurį atspalvį turėjot? ir dar, ar patamsėja užtepta ant veido? ax.gif

Tamsesnį 4u.gif
Ant manęs netamsėjo, bet aplamai tamsėjimas priklauso nuo odos riebumo (tamsėja ant riebios)
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 10, 09:20)
Tamsesnį  4u.gif
Ant manęs netamsėjo, bet aplamai tamsėjimas priklauso nuo odos riebumo (tamsėja ant riebios)

tai tuomet kogero tamsėtų ir ant kremu pateptos odos g.gif
Atsakyti
Yra Floralista kolekcija (Pramonės Maximoje). Skaitaliukai labai gražūs, simpatiški šešėliai, lūpų blizgėsiai pasirodė permatomi, lakai šiaip sau, internetiniam puslapy gražiau atrodė, nei realybėje. Šiaip nieks nesudomino tiek, kad pirkčiau smile.gif

QUOTE(venus*from*mars @ 2011 04 10, 12:01)
tai tuomet kogero tamsėtų ir ant kremu pateptos odos g.gif

Dieniniu kremu pateptos odos? Ne, man netamsėjo, bet kremas toks, kuris visiškai įsigeria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 10, 12:22)
Yra Floralista kolekcija (Pramonės Maximoje). Skaitaliukai labai gražūs, simpatiški šešėliai, lūpų blizgėsiai pasirodė permatomi, lakai šiaip sau, internetiniam puslapy gražiau atrodė, nei realybėje. Šiaip nieks nesudomino tiek, kad pirkčiau  smile.gif
Dieniniu kremu pateptos odos? Ne, man netamsėjo, bet kremas toks, kuris visiškai įsigeria  smile.gif

hm g.gif na turbūt vistiek neiškęsiu pati nepabandžius biggrin.gif
beje, Klaipėdoje taip pat yra nauja kolekcija ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 10 balandžio 2011 - 19:51
Patinka Catrice skaistalu kokybe, turiu dvejus:
Bright Blush
user posted image
Floralista
user posted image
Atsakyti
Apziurejau naujaja kolekcija Panoramoj. Skaistalu nereikia, seseliai nelabai, piestukas - ne. Laku spalvos realiai nepatiko ir dar kai kurie lakai jau buvo pasisluoksniave. Lupu blizgesiai spalva akie nepatrauke. Sia kolecija manau praleisiu ir nieko nepirksiu, nebent ispardavimas geras butu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2011 04 11, 21:12)
Apziurejau naujaja kolekcija Panoramoj. Skaistalu nereikia, seseliai nelabai, piestukas - ne. Laku spalvos realiai nepatiko ir dar kai kurie lakai jau buvo pasisluoksniave. Lupu blizgesiai spalva akie nepatrauke. Sia kolecija manau praleisiu ir nieko nepirksiu, nebent ispardavimas geras butu  tongue.gif

manes taip pat niekas neuzkabino, bet kai ateina ispardavimai tai tada jau visko 'prireikia' doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
niekad nenaudojau skaistalu, bet dabar sugalvojau, kad reikia biggrin.gif isigijau naujus is floralistos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 04 12, 17:14)
niekad nenaudojau skaistalu, bet dabar sugalvojau, kad reikia  biggrin.gif  isigijau naujus is floralistos  cool.gif

na ir kaip? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 04 12, 19:49)
na ir kaip?  cool.gif

man patiko thumbup.gif taip gaiviai atrodo, tik spalvos daug ryskesnes nei auksciau ikeltoj nuotraukoj g.gif
Atsakyti
truputuka ne i tema blush2.gif gal be catrice naujosios kolekcijos kas mate Vilniuj essence nauja kolekcija kurioj nors pardej?
Atsakyti