Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Apklausa: Ar Jums patinka Catrice kosmetika? (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ar jau yra pas mus šių skaistalų? Gal užmatėt? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
as labai atsiprasau, noriu pasiteirauti, ar cia man vienintelei Catrice internetinis puslapis rodo tik Store finder ir Newsletter uzissakyma? jokiu produktu, jokiu paleciu. cia viskas? ar as kazko nebemoku surasti ju puslapyje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pikudama @ 2011 04 17, 20:33)
as labai atsiprasau, noriu pasiteirauti, ar cia man vienintelei Catrice internetinis puslapis rodo tik Store finder ir Newsletter uzissakyma? jokiu produktu, jokiu paleciu. cia viskas? ar as kazko nebemoku surasti ju puslapyje  doh.gif

Man tą patį rodo ir jau senokai, galvoju gal yra koks kitas internetinis puslapis g.gif
Atsakyti
QUOTE(pikudama @ 2011 04 17, 19:33)
as labai atsiprasau, noriu pasiteirauti, ar cia man vienintelei Catrice internetinis puslapis rodo tik Store finder ir Newsletter uzissakyma? jokiu produktu, jokiu paleciu. cia viskas? ar as kazko nebemoku surasti ju puslapyje  doh.gif

Daromas puslapis kol kas
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 04 17, 20:37)
Daromas puslapis kol kas

ziauriai laukiam padarymo 4u.gif Catrice ir Essence - sio pavasario mano atradimas 4u.gif prisijungiu, eksperimentuosime!!!!

pradejau nuo Catrice nagu laku - idomios spalvos, sulaukiu daug komplimentu del "idomiai keistu nagu", kaip uz tokia kaina dziuvimas ir spalvos tolygumas - nerealus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikudama: 17 balandžio 2011 - 19:47
QUOTE(lady_m @ 2011 04 17, 20:31)
Ar jau yra pas mus šių skaistalų? Gal užmatėt? 4u.gif
user posted image

Yra, VCUP'e čiupinėjau juos jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 04 17, 17:31)
Pagaliau pasirodė Catrice Photo Finish, tai ta proga ir prigriebiau pabandyt  4u.gif

....

Kol kas dar nebandžiau, ant veido tik rytoj išbandysiu, labai įdomu kaip laikysis, nes mano oda mišri į riebumą, ir blizgesys antroj dienos pusėj labai išlenda, tai tikiuosi, kad rytoj nebūsiu labai blizganti  biggrin.gif Rašo, kad oil-free, tai galbūt neturėtų kimšti porų. Kol kas pasirodė labai labai maloni ant odos smile.gif

Ir aš prisidedu prie laukiančių atsiliepimų wink.gif tuo labiau, kad ir mano oda tokia pati - vargstu su blizgėjimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 04 17, 22:03)
Yra, VCUP'e čiupinėjau juos jau  4u.gif

Kokia kaina gal pamenat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurums @ 2011 04 17, 22:09)
Ir aš prisidedu prie laukiančių atsiliepimų wink.gif tuo labiau, kad ir mano oda tokia pati - vargstu su blizgėjimu  doh.gif

Na ką, atsiliepimai biggrin.gif Šiek tiek sunku man dabar vertinti, nes nebuvau ant veido užtepusi tik Catrice pudrą - iš pradžių dėjau tik ją, bet man pasirodė, kad labai jau ji menkai maskuoja ax.gif Džiaugiuosi, kad bent atspalvį tobulai atitaikiau. Bet trūksta man maskavimo, nors ant odos tikrai labai maloni pudra, labai greitai susilieja su oda ir tampa nepastebima. Bet dar tepiau šiek tiek Maybelline Super Stay ir ant viršaus Catrice sausos pudros truputėlį, nes kažkas ne taip man buvo biggrin.gif Bet galbūt čia ir nuo odos labai priklauso, maniškei dabar šiek tiek 'negeros dienos', atrodom neypatingai gerai ax.gif Bet vat šsilaikė kokias 10 val puikiai, nereikėjo šiandien taisyti makiažo thumbup.gif Tiesa, blizgėjimas lindo į viršų, bet čia jau manau man niekas iki galo to nesutvarkys doh.gif
Draugei šiandien parodžiau pudrytę, išsispaudė šiek tiek ant piršto, tai girdėjau krūvą susižavėjimo aikčiojimų lotuliukas.gif Ji įvertino labai gerai smile.gif

QUOTE(lady_m @ 2011 04 18, 16:58)
Kokia kaina gal pamenat? smile.gif

Man rodos 13-15Lt, bet nenoriu sumeluot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 04 18, 20:04)

Tai nelabai kas tada. Mano oda turbūt kaip jūsų, nes pas mane panašios bėdos rolleyes.gif
Atsakyti
Aš vat džiaugiuosi, kad 'nenuplaukė' makiažas per visą dieną smile.gif Nes dažniausiai man taip būna biggrin.gif
All in all galiu pasakyti, kad kaip pudra už 25lt, ji tikrai gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 04 18, 20:28)
Aš vat džiaugiuosi, kad 'nenuplaukė' makiažas per visą dieną smile.gif Nes dažniausiai man taip būna biggrin.gif
All in all galiu pasakyti, kad kaip pudra už 25lt, ji tikrai gera smile.gif

Bet ant viršaus dėjot super stay, tad neaišku, kas labiau padėjo smile.gif O tai geriau taip, kaip šiandien darėt ar viena super stay? Man ir ji neatlaiko visos dienos, blizgesys galiausia ima lįst doh.gif
Atsakyti