Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Apklausa: Ar Jums patinka Catrice kosmetika? (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 22, 15:36)
ziauriai grazi ta BE NATURAL spalvyte  wub.gif
o kaip ant lupu jie? nesausina?

ne, nesausina, jis toks kreminis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 22, 06:46)
Catrice puslapyje kažkokia nematyta kolekcija  g.gif

user posted image

nusipirkau ta mandarino spalvos blizgesiuka..bet is tiesu - vien del dizaino,nes atrodo itin patraukliai.Tai tiesiog norejosi kolekcijoje tureti blush2.gif
atsiliepimai : nelipnus,beveik permatomas ,nors ant pakuotes parasyta sparkling lip gloss,blizguciu beveik nesimato,kvapas - svelnus vaniles,laikosi labai trumpai.
4u.gif
Atsakyti
Saulės Siela, tai taip išeina, šita kolekcija yra mūsų parduotuvėse? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 25, 07:45)
Saulės Siela, tai taip išeina, šita kolekcija yra mūsų parduotuvėse? blink.gif  g.gif

manau, kad ne mirksiukas.gif bent jau sprendžiant dėl to, kad tai SS pirkinys. pati buvau 5dienį Plungės Eurokose vienam, tai ten Catrice stendas visiškai naujas, bet viskas atrodo labai išbrangę. Tos kolekcijos nemačiau. smile.gif
Atsakyti
Ką gi, neištvėriau ir nusipirkau kitą pudrytę blush2.gif
user posted image

Spalvytė 020 Honey Beige. Kitaip nei Photo Finish, kvepia visai maloniai (nors mano draugei ir ta kita maloniai kvepia ax.gif ), puikiai pasidengia ant odos, nesimato, nesudaro kaukės efekto ir sakyčiau gan gerai maskuoja smile.gif Jeigu nėra labai didelių odos problemų, turėtų tikti puikiai. Pasidažius veidas tikrai atrodo matinis, dabar tik įdomu, kaip dienos bėgyje atrodys, nes turiu tą problemą su blizgėjimu doh.gif
Kainuoja tiek pat, kiek ir Photo Finish - 24.90 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 04 26, 09:20)
Ką gi, neištvėriau ir nusipirkau kitą pudrytę  blush2.gif
user posted image

as ir ja gundausi blush2.gif ir kaip jums su blizgesiu? ar greit islenda? ir dar noreciau suzinot ar ne per daug matine ta pudra? g.gif (esu turejus gosh x-ceptional wear pudra tai ir matine buvo ir sakyciau man per daug matini veida padarydavo, ar galit palygint sias abi pudras?) gundaus ir as ta naujaja pudra, bet bijau, kad per daug matinis veidas nebutu g.gif

gal dar kas isbandete naujuosius skaistalus ir seselius kur keturiu spalvu? butu idomu isgirst nuomone bigsmile.gif
Atsakyti
aš abidvi pabandžiau parduotuvėj,tai man šita Matt malonesnė pasirodė (ir lengvesnė).
Kokia jūsų oda? (jaučiu, bus kitas mano pirkinys biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 26 balandžio 2011 - 09:45
QUOTE(Tibė @ 2011 04 26, 10:45)
aš abidvi pabandžiau parduotuvėj,tai man šita Matt malonesnė pasirodė (ir lengvesnė).

O kuriame Vilniaus Eurokos radote? 4u.gif
Savaitgalį ieškojau Šiauliuose ir nieko naujo Catrice neradau, apytuščiai stendai verysad.gif
Atsakyti
Akropolio ir Panoramos stendai jau atnaujinti
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 04 26, 09:56)
as ir ja gundausi blush2.gif  ir kaip jums su blizgesiu? ar greit islenda? ir dar noreciau suzinot ar ne per daug matine ta pudra? g.gif (esu turejus gosh x-ceptional wear pudra tai ir matine buvo ir sakyciau man per daug matini veida padarydavo, ar galit palygint sias abi pudras?) gundaus ir as ta naujaja pudra, bet bijau, kad per daug matinis veidas nebutu g.gif

Gosh nebandžiau, tai negaliu palygnti, bet ne, veidas nėra pernelyg matinis, tikrai natūraliai atrodo smile.gif Aš kol kas ja labai patenkinta smile.gif Manau už tokią kainą pudra geresnė, nei galima tikėtis smile.gif

QUOTE(Tibė @ 2011 04 26, 10:45)

Man kaip tik Photo Finish atrodo lengvesnė biggrin.gif Bet Matt tikrai malonesnė, ir man kol kas daug geresnė, nes aš mėgstu labiau maskuojančias pudrytes, o Photo Finish visiškai nemaskuoja nieko, todėl manau vasarai ji bus kaip tik, kai oda bus lygesnė wink.gif
QUOTE(metamorphosis @ 2011 04 26, 11:15)
O kuriame Vilniaus Eurokos radote? 4u.gif
Savaitgalį ieškojau Šiauliuose  ir nieko naujo Catrice neradau, apytuščiai stendai verysad.gif

Aš pirkau Vilniuje Flagmane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 25, 06:45)
Saulės Siela, tai taip išeina, šita kolekcija yra mūsų parduotuvėse? blink.gif  g.gif

ne,manau lt dar nera sad.gif
as ne lt smile.gif
Atsakyti
Kaune Saulėteky stendas jau atnaujintas. Kažkaip nieks nepatiko, kai pamačiau gyvai sad.gif Internete buvau nužiūrėjus keletą dalykėlių, pvz
user posted image

šitie skaistalai realybėje standartinės rudai ryžos pudros spalvos sad.gif Pieštukai labai paprastų, primityvių spalvų ir tt Tik lakai ir lūpų blizgėsiai patiko, geras atspalvių pasirinkimas, bet nežinau, ar jie verti savo kainos ax.gif

Atsakyti