Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Apklausa: Ar Jums patinka Catrice kosmetika? (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(stylista @ 2011 04 27, 23:29)
rossmann ir muler,dm nera, schlecker nera.labai panasi kosmetika i catrice yra p2 ir basic. jei pamatysi pratestuok, gal patiks, jei patinka essence ar catrice

tikiuos supratai teisingai. yra rosmann ir muller
nera dm ir schlecker
Atsakyti
Supratau gerai biggrin.gif Schlekeri zinau, kad nera, nes niekada nemaciau, o kitose neziurejau. MB sake nueis ir nupirks lupdazi, kurio noriu, nes as Lietuvoj siuo metu smile.gif Kai pati busiu butinai isbandysiu viska ko nera lt.
Atsakyti
user posted image
po 4 menesiu naudojimo rasau pilna atsiliepima apie si maskuokli.anksciau esu rasiusi,kad nelabai suzavejo,bet darabr jau tikrai galiu pasakyti-nepatiko.vienintele spalva,kuri normaliai kazka pamaskuoja yra antroji,ta vidutinio tamsumo ruda,pirmoji per sviesi,trecia per tamsi,o rozine ir zalia isvis yra nesusipratimas.ta antra spalvyte isnaudojau labai greitai,tada pradejau naudoti pirmaja,nors ir netiko,irgi issinaudojo super greitai.ziema,kai oda buvo sausesne,traaaagiskai pabrezdavo sausuma,paakiuose ypac,nors tikrai nebuvo jie sausi,speju,sis maskuoklis sausino.na nezinau,jis geras galetu buti nebent tuo atveju,kai nera ka maskuoti..o siaip kai uztepi ir issklaidai nebelieka nieko.manau nevertas net tu 10 ar kiek ten litu,uz kuriuos gauni 5 nenaudojamas ir nepritaikomas spalvas,geriau sumoketi bent 20 litu daugiau ir nusipirkti geresni maskuokli vienos universalios spalvos,kuri tiks ir paakiams ir spuogeliams ir viskam kitam smile.gif
Atsakyti
O aš priešingos nuomonės apie maskuoklį smile.gif Nuo sausio naudoju, jau eina į pabaigą. Naudoju tik rožinę spalvytę paakiams maskuoti. Manieji paakiai tikrai labai tamsūs, praktiškai joks kitas maskuoklis neužmaskuodavo jų pilnai. O šitas užmaskuoja smile.gif Prieš tai naudodavau L'oreal, Maybelline, Lumene, Max factor, Art deco ir pan gamintojų maskuoklius, kurie kainuoja 40 - 50 lt. Catrice maskuoklis man nesausina odos, paakių raukšlių nepabrėžia. Nesubėga, laikosi visą dieną (pasidažau ~ 7 ryto, nuvalau makiažą ~10 vakaro). Ir dar kas man patinka, kad nereikia atskiro šepetuko, tepu tiesiog pirštu. Reziumuoju: kai tik pasibaigs, bėgsiu pirkti vėl tokį pat 4u.gif
Atsakyti
kas dėl ALLROUND maskuoklio, tai jungiuosi prie zydrune0916 nuomonės. man jis irgi schmoll.gif

norėjau paklausti, gal kas turi ir gali pasisakyti apie šešėlių bazę:
user posted image

ir gal kam teko naudot šiuos šešėlius? taip pat būtų lb įdomu išgirst atsiliepimus ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 04 30, 18:31)

Na, man tai labiausiai tiko 2 -oji spalva. 3 iš viso nesusipratimas. Kiek bandžiau tą rožinį dėtis ant paakiu, tai man nelabai išsisklaido ir sausina. Aplamai panaudojus labai išsausino veidą, abejoju ar kada dar pirksiu šį maskuoklį, š paskutinis schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Po ilgesnio panaudojimo, galiu pasakyti, kad esu labaaai patenkinta Infinite Matt 4u.gif
user posted image

Maskuoja tikrai pakankamai, išsilaiko puikiai, tik blizgėjimas galų gale vistiek išlenda kažkiek, bet aš su tuo jau apsipratusi biggrin.gif Nekemša porų, mano gan jautriai odai tiko puikiai thumbup.gif Ir be to labai natūraliai atrodo, jokio kaukės efekto, visiškai susilieja su oda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 05 01, 20:43)
Maskuoja tikrai pakankamai, išsilaiko puikiai, tik blizgėjimas galų gale vistiek išlenda kažkiek, bet aš su tuo jau apsipratusi  biggrin.gif Nekemša porų, mano gan jautriai odai tiko puikiai  thumbup.gif Ir be to labai natūraliai atrodo, jokio kaukės efekto, visiškai susilieja su oda  wub.gif

Nežinau, gal pasikartosiu, o nesausina odos? Pas mane keli sausi, šerpetojantys ploteliai, tai dauguma krempudrų tai išsryškina.
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 04 30, 21:53)
ir gal kam teko naudot šiuos šešėlius? taip pat būtų lb įdomu išgirst atsiliepimus  ax.gif
user posted image

as ir juos ziurineju, prisidedu prie klausimo noreciau ir as atsiliepimu apie keturiu spalvu seselius? ir gal kas naujuosius skaistalus isigijo? taip pat noreciau atsiliepimu 4u.gif

o cia Catrice "Out of space" kolekcija (kuri turetu but, birzeli -liepa, t.y po Catrice "Papagena"kolekcijos, nors kazko lyg ir pas mus catrice stendai veluoja dar ir "Enter Wonderland" nebuvo unsure.gif rolleyes.gif )
http://fairy-anna.bl...t-of-space.html
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 05 03, 14:58)
as ir juos ziurineju, prisidedu prie klausimo noreciau ir as atsiliepimu apie keturiu spalvu seselius? ir gal kas naujuosius skaistalus isigijo? taip pat noreciau atsiliepimu 4u.gif

o cia Catrice "Out of space" kolekcija (kuri turetu but, birzeli -liepa, t.y po Catrice "Papagena"kolekcijos, nors kazko lyg ir pas mus catrice  stendai veluoja dar ir "Enter Wonderland" nebuvo unsure.gif  rolleyes.gif )
http://fairy-anna.bl...t-of-space.html

Žiūrėjau šiuos šešėlius, geras spalvų derinys, neperku tik dėl to, kad mane Catrice šašėliai alergizuoja sad.gif Taigi noriu perspėti, kas linkęs į alergijas, gal geriau pirma pasibandyti mėginėlį unsure.gif

Skaistalai nieko ypatinga, spalvos realybėje ne tokios gražios, kaip internetiniame puslapyje, be to, rašo, kad jie su švytėjimu, tas netiesa, standartiniai skaistalai su smulkiais blizgučiais, kurių ant odos nesimato ( t y finish'as satininis). Dar viena pastaba - jie gan minkšti, labai greitai išsinaudos.

Out of space kažko nesudomino, nekantriai laukiu Papagenos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 04 30, 18:31)

As irgi turiu sita palete jau ilga laika.. turiu ir dar viena ateiciai biggrin.gif ka galiu pasakyt,kas liecia laikyma, tai man nelaiko.. pvz paakius tepu su tuo roziniu, tai nelieka su laiku.. aisku as ir pati pasivalau, nes tai tusa pasivalau tai vel ir nelieka.. spalvyte labai tinka ir patnka, jei ilgiau panaudoju siek tiek sausina... ta sviesiausia tepu po antakiu super atrodo.. sekancia bendrai porom ir t.t o tamsia ta irgi tinka bendrai.. zalios maziausia naudoju.. bet seip kaip uz tokia kaina ji man tikrai tinka ir patinka.. Relkomenduoju!
Atsakyti
o man floralistos koralu spalvos (gal labiau oranzinis) labai pobaisiai lakuoja...
Jei as buvau patenkinta ju lakais, tai situo - visiskai ne.. gal paprasciausiai nemoku juo naudotis g.gif
Atsakyti