Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinės kampelis

QUOTE(linneka @ 2011 04 18, 21:53)
kas cia yra kad vis aukles ieskot? kazko ypatingo norit ir niekas netinka? g.gif

nenoriu nieko ypatingo, tiesiog noriu atsakingos moters, kad padetu man su mazosiom i kiema iseiti, ar retkarciais su mieganciom pasedetu kol i kirpykla ar i parduotuve nuleksiu.Dvi turejom aukles, tai po kelis kartus pavede, na nenoriu amzinai stresuot, kad atsiradus svarbiam reikalui neturesiu kam mergaiciu palikti. Paskutinis kartas buvo penktadieni- pries savaite uzsiregistravau Regitroj, su aukle suderinom, kad priziures mergaites, skambina man ryte, kad nepyk, bet man menesines prasidejo ir as labai kraujuoju, todel neateisiu. Tai teko mociute is Ukmerges extra kviestis.Tai va, tiesiog noriu patikimos moters
Atsakyti
su valandinem auklem sunku, nes daznai jos turi kitu darbu, o ir siaip kazkaip idomiai butu laukti kol tau paskambins ir iskvies g.gif turejau tokios patirties, mama neapsiprendzia kada jai priziureti vaika, o dirbau ne va tai pilna aukle, visai dienai, o tik ryte suzinodavau kokia bus mano diena, negaledavau net pietu sau normaliai isivirti, nes bet kuria minute gali paskambinti ir reikes lekti doh.gif tai linkiu jums susirasti auklyte kuri daugiau jokiu darbu neturetu, kokia pensininke, ar siaip moteri kuri yra jusu kaimyne ar pan. 4u.gif
Atsakyti
Imti neturinčios darbo nepatariu, nes bus kol susiras pastovų darbą, o pensininkei su dviem aktyviom mergaitėm irgi bus per sunku.
Atsakyti
beveik visa savaite susiplanuoju pirmadieni, aisku buna tokiu nenumatytu atveju, tarkim viena maze susirgo ir reik greit i poliklinika patekti, tai ir su aukle galetume susiderint.Pritariu, kad aukle turi tureti kita darbeli pastovu, nes tos 15-20 val per savaite menka paguoda ax.gif ir pritariu, kad idealiausiai butu seskiniete, nes neapsimoka 2 valandom trenktis is kito rajono
Atsakyti
Labas
Ar t.p. pritariu, geriausia butu kokia kaimyne ar siaip laiptinej kokia moteris gyvenati. As kai Lazdynuose gyvenau iseidavau i lauka su mazium tai tu bobociu budavo mase visos limpa prie jo, o kai prireike i viena ir kreipiausi, ji per kelis aukstus zemiau gyveno, inteligentiska mandagi, kulturinga pensisinke, bet ji budavo visa diena jam ji labai irgi patiko juodu sutardavo. Tik as iskart pasakiau, kad tik 2men o paskui i darza eis, ji sutiko, nors as irgi ir gryzdavau anksciau ir vyras bet jau mokejom kaip sutare, nes nebuciau radusi nieko o buvau tik pradejus dirbt ji gelbejo nepaprastai. O paskui i darzeli t,y. jam buvo 2,2m. ir baigesi ale g.gif bedos o kai issiskyriau tai viena visur ir visada su juo, patikek vargo buvo, asaru ir visko jis univerkej uzaugo net paskaitose nuo 2m sedejo. Dabar aciu dievui jau kartais ir vienas pabuna, nes jau maniau nuo proto nusoksiu nei kur iseit nei ka. Gerai, kad pas mus draugai atvaro, bet s.m. mano draugai su seimom emigruoja svetur ten jau ju laukia darbai, mokyklos ir ttt.As cia per daug pavariau, bet noriu uzjaust suprantu, sunku, bet valandine sunkuku surat o dar kad patikima butu visom prasmem. Tiesiog klausinek, pasiseks, pamatysi jos tuoj paaugs thumbup.gif apdovanos meile wub.gif
Atsakyti
Na mielosios visa Jus ir Jusu seimas su graziu oru su graziais kiausiniais labai sveikinu tease.gif
Atsakyti
Visas MAMYTES su svente birthday.gif visoms geros nuotaikos ir namiskiu meiles mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisidedu ir aš prie sveikinimų 4u.gif Daug džiugių akimirkų ir geros sveikatos Jums ir jūsų mažiukams bigsmile.gif victory.gif
Atsakyti
Sveikos mamkos, gal sakau kitos savaites antrai pusei organizuojames meeta?
Atsakyti
QUOTE(Laurita-78 @ 2011 05 04, 13:15)
Sveikos mamkos, gal sakau kitos savaites antrai pusei organizuojames meeta?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pvz ketvirtadieniui?
Atsakyti
QUOTE(Laurita-78 @ 2011 05 04, 13:20)
Pvz ketvirtadieniui?

Tai yra gegužės 12 d? Kur galėtume rinktis?
Atsakyti