Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinės kampelis

QUOTE(juraara @ 2011 05 14, 13:27)
Labas
Gal kuri galite patart kur nebrangiai praleist atostogas Lituvoj su vaiku isleidziant nedaug pinigu. Skrist kur si kart pinigeliu maza, o sedet vilniuj visiska katastrofa, su kuo susiderint irgi sunku visi dirba arba dar kas. Uh turiu galvos skausma, atostogos man birzelio pradzioje tai nezinau ka nuveikt? g.gif

siaip viskas priklauso nuo finansu,kiek galite leisti sau isleisti per tas atostogas,jei mazdaug zinotume suma kokia planuojat isleit tada gal butu lengviau kazkatais parekomenduoti.Na visada lieka musu mylimas pajurys atostogoms,ten galima ir nebrangiai pailset.Viskas priklauso nuo jusu noru ir galimybiu..smile.gif
Atsakyti
Oh tie norai pajuri pati esu gimusi, tai nuolat ten ir varom, bet pas savus. Man pabodo kol visus aplankai tai daug ir isleidi, beto kompanijos norisi ir sau ir vaikui, kazko tai liudna darosi kai pagalvoji apie atostogas namie. Nors tiesa pasakius net svajones neturiu, ko noreciau, gal ramybes siek tiek, gal gero tuso, pamiegot ilgai, paplaukioti ir dar ka nors bigsmile.gif
Atsakyti
Labas labas kur visos dingusios, gal jau atostogu metas?
Atsakyti
laba smile.gif matyt lauke visos tupi smile.gif mes tai mokslo metus baiginejam,o si savaitgaly pirmos komunijos eisim smile.gif
Atsakyti
Oho kokie saunuoliai. Kelinta jau baige, kogero pradine, kad jau baiginejat? O mes tai kt sav darzo isleistuves turesim o paskui atostogausim siek tiek. Oras tai uzknisa saule lietus g.gif as noriu daugiau saules. Va ir syrit prabudau saule smagu grazu pasidariau kava ir apniuko ir nebesmagu biggrin.gif O del komunijos as pati neprivesta pamenu kaip verte bet taip nenorejau oi kaip teta kaime pyko, tai ir nepriejau, o kaip su savo vaiku darysiu dar nezinau g.gif
Tai sekmes jums ten....
Atsakyti
QUOTE(juraara @ 2011 05 14, 12:27)
Labas
Gal kuri galite patart kur nebrangiai praleist atostogas Lituvoj su vaiku isleidziant nedaug pinigu. Skrist kur si kart pinigeliu maza, o sedet vilniuj visiska katastrofa, su kuo susiderint irgi sunku visi dirba arba dar kas. Uh turiu galvos skausma, atostogos man birzelio pradzioje tai nezinau ka nuveikt? g.gif

Sveikos kaimynes 4u.gif
Aisku jau per velu,bet buvo isties superiniu,pigiu pasiulymu paatostogauti siltuose krastuose thumbup.gif tikrai pigiau nei LT 4u.gif
Atsakyti
Labas na cia ir ramybe g.gif mano kompas buvo apgedes tai irgi beziurejau cia, bet kad niekas neuzsuka. As jau patenkinta siandien atostogu pradzia drinks_cheers.gif varom prie juros ora zada labai gera tai tikiuosi viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
labas, na ir aktyvumas cia pas mus, kur visos dingusios g.gif
Atsakyti
Tikrai reik žadintis, budintis, mytuko taip ir nepasidarėm.. g.gif Tik aš kitą savaitę atostogausiu, gal po to kada pavyktų susirinkti smile.gif
Atsakyti
tikriausiai iskepe visos per tuos karscius g.gif siom dienom bent gyvent galima 4u.gif
Atsakyti
As jau po atostogu, man karsciai tinka tai savaite malonumo turejau paskui Klaipedoj buvau ta 18 laips jura dar salta tai nieko gero gryzom namo cia silciau. Tik va dabar pila lietus. blush2.gif
Atsakyti
Ei kur visos dingusios g.gif
Atsakyti