As mielosios dideleiame rupestyje, bet va pasiguosk tai nei viena nereaguoja: as apie busima savo pirmoka, mane kvailina, kad z. augusto m-kla pasirinkau sako prasta isdurnesiu jau tai i kokia Klaipedos gera m-kla vezioti, net prie namu tipo prasta NEZINAU KA DARYT HELP
Alio ku dingusios, gal jau baigesi ligu maratonas
o pas mus vel nosis vel kosulys lygiai sav i darza ir vel t.p. bet kaip nesirg jei darze 13-15 laips, salta vaikams miegot oi niekadejai taupo vaiku sveikatos saskaita, jauciu ryt rasysiu skunda ne vedejai o auksciau
As mielosios dideleiame rupestyje, bet va pasiguosk tai nei viena nereaguoja: as apie busima savo pirmoka, mane kvailina, kad z. augusto m-kla pasirinkau sako prasta isdurnesiu jau tai i kokia Klaipedos gera m-kla vezioti, net prie namu tipo prasta NEZINAU KA DARYT HELP
QUOTE(juraara @ 2011 02 02, 19:13)
o pas mus vel nosis vel kosulys lygiai sav i darza ir vel t.p. bet kaip nesirg jei darze 13-15 laips, salta vaikams miegot oi niekadejai taupo vaiku sveikatos saskaita, jauciu ryt rasysiu skunda ne vedejai o auksciau
Sveika, o kokį darželį lanko?
Na aš kai neseniai gyvenanti Vilniuje, tai del mokyklų nieko negaliu patart.
Vyresnėlis lankė J. Basanavičiaus vid., o dabar lanko licėjų...
sveika
Sveika,
maniskis eina i trecia klase Zygimanto Augusto m-kloj ir jokiu rupesciu... man asmeniskai patinka. ir nebuna jokiu didziuju rinkliavu, mokslo metu pradzioj kokiu 50 Lt papraso (bet ten jie perka ir geriamaji vandeni, kur po 20 ar 25 litrus ir siaip gi visokiu smulkiu islaidu ten pas juos buna... zinoma, nenori-nemokek), o drauge veda i ta pradine, kur salia yra, tai sake jau ir langus, ir suolus keite. o del ko konkreciai kvailina? kokius argumentus pateikia?
Labas
Aha kaip kliktelejau HELP tai matai daugelio ten lanko, as tai apsisprendziau i Z. Aug leisiu su grupes draugu. Super aciu uz patarimus
Negaliu pakest tu rinkliavu, uz ugdyma nuo vaiko po 50 lt o viska nuo A iki Z duoda sarasus supirkt.
Lauke oras dieve padek vos nuo masinos i ora nepakilau
Kaip visu pypliai ar jau sveiki visi
Man paciai ko tai gerkle kutena, darbe darbo labai daug neleidzia nei karstos arbatos atsigert uhhh
Bet jau labai pavasio laukiu tiesiog jauciu kaip arteja tai ir nuotaikos bus geresnes
Aha kaip kliktelejau HELP tai matai daugelio ten lanko, as tai apsisprendziau i Z. Aug leisiu su grupes draugu. Super aciu uz patarimus
Lauke oras dieve padek vos nuo masinos i ora nepakilau
Kaip visu pypliai ar jau sveiki visi
Man paciai ko tai gerkle kutena, darbe darbo labai daug neleidzia nei karstos arbatos atsigert uhhh
Bet jau labai pavasio laukiu tiesiog jauciu kaip arteja tai ir nuotaikos bus geresnes
laba
oras tai siaubas
as nosies nebuvau iskisus
o del rinkliavu tai musu mokytoja labai taupi matyt,mes siemet klases fondui(tualetiniam popieriu,papkem ir siaip visokiom klases reikmem) rinkom po 20lt
per naujuosius mokytojai po 10lt
tai rinkliavos sakyciau minimalios
QUOTE(Renata N. @ 2011 02 08, 18:44)
laba
oras tai siaubas
as nosies nebuvau iskisus
o del rinkliavu tai musu mokytoja labai taupi matyt,mes siemet klases fondui(tualetiniam popieriu,papkem ir siaip visokiom klases reikmem) rinkom po 20lt
per naujuosius mokytojai po 10lt
tai rinkliavos sakyciau minimalios 
Na bet tau brangut
QUOTE(juraara @ 2011 02 08, 20:21)
Na bet tau brangut
e tavo hebryte ir taip kainuoja tai tokiom mokytojos didziuotis reikia, oi gal ir mums pasiseks
del islaidu tai geriau nesakyk,o dabar dar toks amzius to nenoriu,tas negrazu
Zinai as savo darzo aukletoja del bapkiu irgi patenkinta ji taupi, bet ko reikia tai reikia mes po 20 lt metames ir dar superkam viska, tiesa pasakius tevai pagal sazine viska nesa, vieni atnesa metams 1 rulona tolet. pop. tai ka ir sakyt. Tai tikiuosi pas zmogiska mokytoja papult, o kaip maisto dedi nestis ar valgo mokykloj? ir kaip ten su prailginta klase, zinau yra mokama, bet ar paliekat ten?
QUOTE(juraara @ 2011 02 08, 21:44)
Zinai as savo darzo aukletoja del bapkiu irgi patenkinta ji taupi, bet ko reikia tai reikia mes po 20 lt metames ir dar superkam viska, tiesa pasakius tevai pagal sazine viska nesa, vieni atnesa metams 1 rulona tolet. pop. tai ka ir sakyt. Tai tikiuosi pas zmogiska mokytoja papult, o kaip maisto dedi nestis ar valgo mokykloj? ir kaip ten su prailginta klase, zinau yra mokama, bet ar paliekat ten?
mano panele gauna nemokama maitinima,bet ji net nosies neikisa i valgykla,jai "neskanu"
QUOTE(Renata N. @ 2011 02 08, 22:56)
mano panele gauna nemokama maitinima,bet ji net nosies neikisa i valgykla,jai "neskanu"
tai duodu po 2lt,kartais uzsimano sumustiniu ir arbatos,ivairiai buna
del prailgintos 5 lt diena atrodo kainuoja,bet mes neleidziam,as dabar namie,o ir nuo pirmos klases neleisdavom,kazkaip sukomes
as dirbu pamainini darba,tai seneliai,tai tetis,visaip
o dabar tai jau tipo "didele" 
Maniskis kazkodel labiau megsta "valdiska" maista, nei namini
QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 02 09, 18:46)
Maniskis kazkodel labiau megsta "valdiska" maista, nei namini
jam ir darzelyje buvo labai skanu, ir dabar mokykloj... pries savaite mama padare kotletu, tai pasake "pagaliau, kaip darzelyje" 
darzelio maistas tai ir maniskem skanus