Įkraunama...
Įkraunama...

Langų valymas

QUOTE(Dianule @ 2009 01 23, 14:25)
Ar su valikliu ar be jo nematau kazkokio ryskaus skirtumo, na nebent yra kazkokiu tikrai super valikliu.. g.gif

Didelis skirtumas dėl valymo krypties (valant be įrankių), didelis skirtumas dėl valiklio savybių, dulkėjant langams dulkės gula kitaip, tinkamas valiklis padeda ilgiau išlaikyti langus švarius. Todėl ir užtenka valyti juos 2 kart į metus.
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 01 23, 10:29)
KAd pas mane ne pats naujausias modelis, jam jau kokie 4 metai Thomas Agua Tvin T - berods taip skamba modeliukas g.gif
Vat o man idomumo delej reikejo isbandyti blush2.gif Bet tik laika sugaisau veltui g.gif

Tai gerai kad nebandziau, sutaupiau laiko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gaika78 @ 2009 01 23, 14:55)
Ne tu viena,jei pirštinė šviežia,gal ir gerai,bet mano jau kartą buvo plauta su ūkišku muilu,taip kaip reikia,atliko niekuo ne kitoks skuduras negu kiti.Lieka ir plaušelių,ir dryželių,gal kiek mažiau nei nuo kitų,bet lieka.

drinks_cheers.gif kai nauja tai gerai valo
Atsakyti
Aš langus valau papraščiausiai su Ajax profesional (berods langų ir plieninių paviršių) tokia ružava bonka ir su popieriniais rankšluoščiais thumbup.gif Bandžiau Trend šluoste bet man vieną kartą nuvalė gražiai, o kitus tai pamozodavo.
Atsakyti
As turiu toki superini skuduriuka, tai juo ne tik langus isvalau thumbup.gif Mokejau daug, bet atsiperka, nes nereikia jokiu valikliu, nieko. Paskui isplauni ukisku muiliuku ir vel gali darbuotis cool.gif
Atsakyti
siltas vandu0 + actas ir nusausinu p0pierium smile.gif
Atsakyti
man atrodo kad popierius braizo stikla g.gif
Atsakyti
O aš langus valau su "Clin", man jis thumbup.gif Papurški ir nuvalai sausu skuduriukų. Labai gerai valo ne tik langus, bet ir veidrodžius, sekcijų stiklus.
Atsakyti
Man puikiausiai valo melyna sintetine masinu langu sluoste uz 2.99 Lt is maksimos, automobiliniu prekiu skyriaus. Valau tiek su valikliu, tiek be jo, tiek su sausa, tiek su slapia. Nelieka jokiu ruozu, dulkiu ir pan. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*ABC* @ 2009 01 31, 20:31)
As turiu toki superini skuduriuka, tai juo ne tik langus isvalau  thumbup.gif Mokejau daug, bet atsiperka, nes nereikia jokiu valikliu, nieko. Paskui isplauni ukisku muiliuku ir vel gali darbuotis  cool.gif

tai gal toks geltonas? nes valydama veidrodžius ir jau spėjau įsitikinti, kad geras dalykas thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ABC* @ 2009 01 31, 20:31)
As turiu toki superini skuduriuka, tai juo ne tik langus isvalau  thumbup.gif Mokejau daug, bet atsiperka, nes nereikia jokiu valikliu, nieko. Paskui isplauni ukisku muiliuku ir vel gali darbuotis  cool.gif

ir as turiu stebuklinga skuduriuka "Trend Actice" vadinasi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2009 02 07, 14:44)
Man puikiausiai valo melyna sintetine masinu langu sluoste uz 2.99 Lt is maksimos, automobiliniu prekiu skyriaus. Valau tiek su valikliu, tiek be jo, tiek su sausa, tiek su slapia. Nelieka jokiu ruozu, dulkiu ir pan. thumbup.gif

Suabejočiau kad sintetinė ax.gif
Atsakyti
Is visu langu valikliu man labiausiai patiko "Clin" su alkoholiu, ji dabar nuolat ir naudoju thumbup.gif . O sluoste atradau labai gera Maximoje, prie kasu (nepamenu pavadinimo) - supakuota dvi (geltona ir rusva) viename maiselyje uz 9.99 (papurskus ant lango Clin pradzioje valau su geltonaja, o veliau labai gerai nusausina rudoji sluoste.
Dabar turiu galvos skausma - dideli naujai pastatyta nama su dar didesniais langais doh.gif . Tai nesugalvoju kaip reiks tokius plotus nuvalyti, kad nepaliktu kokie druziai g.gif unsure.gif . Idomu kokiomis priemonemis valo firmos, kur su specialiais kotais valo isores ir vidaus langus? As kalbu butent apie tuos langams valyti skirtus plasmasinius valytuvus, nezinau kaip tiksliai jie vadinasi doh.gif . Karta pirkau kazkoki nedideli ukiniu prekiu parduotuveje, sumokejau apie 100lt, bet nieko gero - braukiant zemyn pribega visur daug vandens, o kelis kartus perbraukus langa palieka bruksniai. Kazin ar as cia valyti nemokejau, kazkoki netikusi kota nusipirkau ar visi jie tiek tevalo? g.gif unsure.gif
Atsakyti