Įkraunama...
Įkraunama...

Langų valymas

Gal kas nors galite patarti su kuo galeciau nuvalyti lipnia juosta, kuri laiku nebuvo nuplesta nuo plastikiniu langu remu ir dabar jau yra "prikepusi"? ACIU! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hipokrene: 15 kovo 2009 - 23:04
QUOTE(dowiliuke @ 2009 02 06, 13:49)
O aš langus valau su "Clin", man jis  thumbup.gif Papurški ir nuvalai sausu skuduriukų. Labai gerai valo ne tik langus, bet ir veidrodžius, sekcijų stiklus.

drinks_cheers.gif man irgi labai patiko thumbup.gif maksimoj per prezentaciją mergaitės pasiūlė, nors ruošiausi pirkti optima ženklo ax.gif o dabar Clin renkuosi thumbup.gif
----------
beje, dar žiūrinėju Karcher firmos langų valymo prietaisėlį su akumuliatoriuku, nes kai reikia ir iš lauko visą namą išvalyti, tai mažai nepasirodo...
Atsakyti
man irgi clin mėlynas super thumbup.gif: nei trint nereikia nieko puikiai išvalo smile.gif
Atsakyti
o jums išorės langams ar vieno valymo pakanka? nes iš pirmo karto tai man jie žiauriai išsimozoja doh.gif tai valau po kelis kartus.
gal jūs kaip nors kitaip valot g.gif nes jau tas langų valymas mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2009 01 23, 15:07)
Nesuprantu aš  ax.gif  kaip jūs nuvalot langus iš išorės tik su šluoste ir be jokių valiklių, na gal čia aš nesuprantu, gal labai tankiai juos valot, todėl užtenka  doh.gif
Namo langus visuomet 1 kartą nuplaunu nuo dulkių, purvo, rėmus pilnai iš išorės ir vidaus išvalau, peršluostau rėmus ir tada su spec. priemonėmis ir gera įranga išblizginu stiklus. Zepter pirštinę naudoju tik sekcijos stiklams, stikliniam stalui, kartais mažiau užterštiems durų stiklams ir pan., jokiems kitiems langams ji man netinkama  g.gif

na cia labai gerai pasakyta thumbup.gif As irgi skaitau ir galvoju, gal per dideli mano reikalavimai g.gif doh.gif Isoriniu stiklus tai karta net su yplon "LAVATORY CLEANER" (tualetams, voniai apnasoms) valiau biggrin.gif Nuo lietaus ir dulkiu "apkalkeja" labai (kaip ant stiklo vonioj kalkes, tik kitokios ir kitaip) doh.gif Nors ant isdziuvusio lango nesimato (tik kol dregnas isryskeja visokie ratilai, lasai), bet paskui nesasi gal greiciau. Idomu ka naudoja valytoju firmos, nes po ju valymo, stiklai net gurgzda- kaip inaplovej plauti indai. Gal kas zinot, ar nujauciat?

PS Oi kaip pasiilgstu as tarybiniu langu stiklu- isvalei karta metuose ir spakaina, o dabar po savaites tiek dulkiu uzsinesa doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Langai iš išorės labai gerai nusiplauna su fairy, ar kitu indų plovikliu! smile.gif
Atsakyti
As taip pat langams naudoju clin thumbup.gif super daiktas smile.gif papurskiu, ismozoju su kempinele, paskui su slapiu skuduriuku nuvalau ir su popieriniu ranksluosciu nusausinu smile.gif tinka ir veidrodziams ir masinos langams thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai valau su Trend skudurėliu. Su vienu nuvalau, po to su kitu, tai thumbup.gif Ir nelieka jokių bryžių.
Atsakyti
Aciu mergaites uz informacija, reiks ta Clin'a isbandyti. Kada Jus zadat pradet langus valyt? 4u.gif
Atsakyti
langus valiau ir ziema...nes taaaip apnesa po tu visokiu slapdribu doh.gif
kad siaubas,visada nuplaunu su nuriebalintoju,poto nublizginu laikrasciu...
Atsakyti
Aš naudoju Clin valiklį ir popierinį rankšluostį thumbup.gif . Jokių kempinėlių, jokių skudurėlių schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2009 02 22, 20:03)
Is visu langu valikliu man labiausiai patiko "Clin" su alkoholiu, ji dabar nuolat ir naudoju thumbup.gif . O sluoste atradau labai gera Maximoje

jo šitas žinau labai geras thumbup.gif
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 22, 16:49)
Aciu mergaites uz informacija, reiks ta Clin'a isbandyti. Kada Jus zadat pradet langus valyt?  4u.gif

tai va varausi pirkt to clin ir iškart grįžus kibsiu į darbus drinks_cheers.gif šiaip valau kai jau man atrodo kad labai purvini yra arba kai užeina įkvėpimas apsišvarit cool.gif Ir aišku prieš didžiąsias šventes blush2.gif
Atsakyti