Gal kas nors galite patarti su kuo galeciau nuvalyti lipnia juosta, kuri laiku nebuvo nuplesta nuo plastikiniu langu remu ir dabar jau yra "prikepusi"? ACIU!

QUOTE(dowiliuke @ 2009 02 06, 13:49)
O aš langus valau su "Clin", man jis
Papurški ir nuvalai sausu skuduriukų. Labai gerai valo ne tik langus, bet ir veidrodžius, sekcijų stiklus.

----------
beje, dar žiūrinėju Karcher firmos langų valymo prietaisėlį su akumuliatoriuku, nes kai reikia ir iš lauko visą namą išvalyti, tai mažai nepasirodo...
man irgi clin mėlynas super
: nei trint nereikia nieko puikiai išvalo

o jums išorės langams ar vieno valymo pakanka? nes iš pirmo karto tai man jie žiauriai išsimozoja
tai valau po kelis kartus.
gal jūs kaip nors kitaip valot
nes jau tas langų valymas

gal jūs kaip nors kitaip valot

QUOTE(Uogiux @ 2009 01 23, 15:07)
Nesuprantu aš
kaip jūs nuvalot langus iš išorės tik su šluoste ir be jokių valiklių, na gal čia aš nesuprantu, gal labai tankiai juos valot, todėl užtenka
Namo langus visuomet 1 kartą nuplaunu nuo dulkių, purvo, rėmus pilnai iš išorės ir vidaus išvalau, peršluostau rėmus ir tada su spec. priemonėmis ir gera įranga išblizginu stiklus. Zepter pirštinę naudoju tik sekcijos stiklams, stikliniam stalui, kartais mažiau užterštiems durų stiklams ir pan., jokiems kitiems langams ji man netinkama

Namo langus visuomet 1 kartą nuplaunu nuo dulkių, purvo, rėmus pilnai iš išorės ir vidaus išvalau, peršluostau rėmus ir tada su spec. priemonėmis ir gera įranga išblizginu stiklus. Zepter pirštinę naudoju tik sekcijos stiklams, stikliniam stalui, kartais mažiau užterštiems durų stiklams ir pan., jokiems kitiems langams ji man netinkama

na cia labai gerai pasakyta

PS Oi kaip pasiilgstu as tarybiniu langu stiklu- isvalei karta metuose ir spakaina, o dabar po savaites tiek dulkiu uzsinesa

Langai iš išorės labai gerai nusiplauna su fairy, ar kitu indų plovikliu!

As taip pat langams naudoju clin
super daiktas
papurskiu, ismozoju su kempinele, paskui su slapiu skuduriuku nuvalau ir su popieriniu ranksluosciu nusausinu
tinka ir veidrodziams ir masinos langams

Aš tai valau su Trend skudurėliu. Su vienu nuvalau, po to su kitu, tai
Ir nelieka jokių bryžių.

Aciu mergaites uz informacija, reiks ta Clin'a isbandyti. Kada Jus zadat pradet langus valyt?

langus valiau ir ziema...nes taaaip apnesa po tu visokiu slapdribu
kad siaubas,visada nuplaunu su nuriebalintoju,poto nublizginu laikrasciu...

kad siaubas,visada nuplaunu su nuriebalintoju,poto nublizginu laikrasciu...
Aš naudoju Clin valiklį ir popierinį rankšluostį
. Jokių kempinėlių, jokių skudurėlių
.

QUOTE(eglaite2 @ 2009 02 22, 20:03)
Is visu langu valikliu man labiausiai patiko "Clin" su alkoholiu, ji dabar nuolat ir naudoju
. O sluoste atradau labai gera Maximoje

jo šitas žinau labai geras

QUOTE(Zivivi @ 2009 03 22, 16:49)
Aciu mergaites uz informacija, reiks ta Clin'a isbandyti. Kada Jus zadat pradet langus valyt? 

tai va varausi pirkt to clin ir iškart grįžus kibsiu į darbus