Įkraunama...
Įkraunama...

Langų valymas

QUOTE (rasyte31 @ 2004 06 14, 16:29)
Aciu,mergaites, uz patarimus. Pabandziau su Ajax ir popieriniais ranksluosciais. Luks!!! clap.gif thumbup.gif clap.gif thumbup.gif clap.gif thumbup.gif

O ka as sakiau thumbup.gif

Kaip mano vyras pasake " Atrodo, kad stiklu kaip nebutu..." biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
o as nusipirkau rekomenduota Viledos sluoste. Aciu wink.gif

Nors nepigi, gal 12 Lt Droge, bet be jokiu valikliu, tiks u vandeniu puikiai isvalo langus. thumbup.gif
Atsakyti
Rekomenduokit gerą šepetį langam valyt ir kokios jų kainos 4u.gif
Su vyru pastovėjom Maximoj, pažiūrėjom, nieko neišsirinkom, jau kažką panašaus nusižiūrėjom už 12 Lt, bet kad paskaičiau, kad ten grindų šepetys doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir aš Viledos šluostę langams, bet turbūt nelabai moku naudotis blush2.gif Papasakokit, kaip jūs valote langus su tom stebuklingom šluostėm? Man viena pažįstama sakė, kad kai ji pirko, berods, Reka šluostę langams valyti, tai instruktuotoja nupasakojo, kad nevalyti sukamais judesiais, kad tik į šonus braukti reikia (dešinėn -kairėn) doh.gif O kaip darote jus?
Atsakyti
As valau bet kaip nekreipiu demesio i jokius sukamuosius judesiu, tiesiog kad butu svaru
Atsakyti
Aš stiklą nupurškiu su valymo skysčiu (pačiu pigiausiu, nes jie praktiškai visi vienodi) ir nubraukiu iš viršaus žemyn "T" formos brauktuku - ten yra guminė juostelė 30 cm, principas kaip auto langų valytuko.Braukiu vieną kartą prispaudusi, to užtenka.Apačioj skurlį patiesiu, kurian viskas susigeria.Tada nušluostau rėmą.Kampus, jei kas lieka, išvalau popieriniu rakšluostuku - viskas.Jokių Viledų, jokių poliravimų.Greitai ir švaru biggrin.gif
Atsakyti
Nesijuokit iš neišmanėlės - o tos visos stebuklingos šluostės vienkartinės ar daug kartų jas galima naudoti? Ir ar jos sausos ar drėgnos būna? Aš kai nuvaliau savo plastikinį su drėgna servetėle langams valyti (Ajax, rodos), tai net akį užmesti klaiku į tą langą blink.gif cry.gif Baisiau, negu prieš valymą... doh.gif
Atsakyti
Sluostes kurios parduotuvese tai nezinau nebandziau.Bet tos sluostes Trendo, Rekos ir norwekso tai tikrai ne vienkartines.Turiu trendo naudoju jau du metus.O dabar turiu ir norwekso tai metai garantija kad savybes liks tos pacios.Tik negalima su balikliais ir minkstikliais skalbti.(jei kas nori galiu pasiult norwekso sluosciu ir kitos produkcijos namams 4u.gif jos kokybe kaip ir tu kitu tik kaina mazesne)
Atsakyti
Gal galit parekomenduot kokį langų valymo skystį, su antistatinėmis savybėmis?
Nes tik nuvalau , po kelių dienų vėl dulkės matosi. O jeigu dar palyja, tai tos dulkės purvais pavirsta, ir vėl langai baisūs doh.gif
Atsakyti
O tu remus nuvalai?Nes pvz. su tom sluostem tai kol remai nenuvalyti gai valyt nevales visas dulkes nuo remo nesa ant stiklo.O kai nuvalai rema tai stiklai tiesog blizga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kostina @ 2005 07 21, 17:39)
Gal galit parekomenduot kokį langų valymo skystį, su antistatinėmis savybėmis?
Nes tik nuvalau , po kelių dienų vėl dulkės matosi. O jeigu dar palyja, tai tos dulkės purvais pavirsta, ir vėl langai baisūs doh.gif

Yra Ajax-antistatic firmos Colgate-Palmolive GmbH.
Atsakyti
Yra Ajax-antistatic firmos Colgate-Palmolive GmbH.

O kur galima nusipirkti Lietuvoje? Pas mus provincijos parduotuvėse atrodo, kad nėra... doh.gif
Atsakyti