Vyras 'Maksimoj? nupirko tokį valytuvą ant koto, vienoj pusėj paralonas , kitoj tokia guma, o valytuvo koto ilgis reguliuojasi. Na ir Ajax ir vandens pagalba valai turbūt. Gėda, be ką padarysi, aš nevalau langų namie.
QUOTE (Kalinka @ 2004 06 07, 14:06) |
skudurelis skuduriukui nelygu. As kol nusipirkau Viledos skurli tiek vargau, kad siaubas. Na o dabar net ir pigiausias valiklis tinka, ar feiris. Selektyviniu stiklu su laikrasciu negalima, nes svino daleles pazeidzia sluoksni, o kadangi plastikiniai langai elektrinasi ir pritraukia dulkes, po valymo ar valant naudoti antistatika ![]() |
Mums barake sudejo plastikinius langus, tai as, vista, juos visaip valiau, o rezultate - atrodo baisiau nei pries valyma

QUOTE (dolė @ 2004 06 07, 20:37) |
nesupratau ![]() ![]() ![]() su ja nieko valyti nereikia,su ja reikia tas putas nubraukti nuo stiklo,kuo guma kietesne tuo geriau ![]() apipurksti "ajax" trinti kempine ir nubraukiti guma |
Na nevalau aš su ja

Aš nusipirkau lyg ir žinodama tą instrukciją naudojimo, tik kad man gražiai nenusibraukia. Tas langas net gigžda nuo gumos kietumo (nebent ji tikrai kokia prasta).
Bet atsimenu ir tą turėjau su porplonu vienoj pusėj, tai vistiek tokie dryžiai likdavo

Tik nesijuokit is manes, nes langus valau beveik senoviskai. Is pradziu nuvalau su slapiu skuduru, tada ant pradziuvusio stiklo papaurskiu valiklio ir nuvalau su kitu sausu skurliu. Nesvarbu ar vejas, ar saule, ar pavesis, langai lieka svarus.
O man su langais tai pasisieke
Aš jų beveik nevalau, nu kartais ...jei noras yra virtuvinį pavalau
Tiesiog langų valymas - mano vyro mylimiausias darbas
Jam patinka
o aš neprieštarauju..Aš tik duodu jam į rankas valyklį, skudurų ir einu į lauką su vaikais kad netrukdyti

Tiesiog langų valymas - mano vyro mylimiausias darbas

QUOTE (Elena @ 2004 06 09, 08:19) |
O man su langais tai pasisieke ![]() ![]() ![]() Tiesiog langų valymas - mano vyro mylimiausias darbas ![]() ![]() ![]() |
siaip ir mano vyras valo langus, nes reikia akrobatiniu sugebejimu lauko pusei nuvalyti

O gal kas gali parekomenduoti kokia moteryte, kuri vilniuje padetu nuvalyti langus ir siaip namus patvarkytu?
QUOTE (Sara @ 2004 06 09, 09:23) | ||
siaip ir mano vyras valo langus, nes reikia akrobatiniu sugebejimu lauko pusei nuvalyti ![]() ![]() ![]() |

Pas mane langu 16 taciau vieni nuo lubu iki zemes tokie dideli, uzuolaidos, zaliuzes tai zodziu pavasaris nera mano megiamas sezonas, nes kai reikia juos valyti uzuolaidas skalbti ir lyginti...oi neviena diena plusu. Si pavasari per 3 dienas viska susitvarkiau
As irgi naudoju langu toki valytuva jeigu be jo nezinau kaip as susitvarkyciau.....
O dar langai pas mus dazais aptaskyti ir laku tai zodziu labai gerai gramdosi su britva...nezinau jauciu reiketu galvoti apie seimininke kad ji langus isvalytu neturiu jegu ir kantrybes....tai niekas nezinot kiek kainuoja tokios seimininkes kurios langus isvalytu????

Va tep reikia langus valyti
:
1. Nupurski su langu valikliu
2. Nuvalai su virtuviniu popieriniu ranksluosciu (Veltie, Kleenex tinka idealiai, tik papigiai tie labai prasti)
3. Langai blizga
p.s. nei vandens, nei skuduru ...

1. Nupurski su langu valikliu
2. Nuvalai su virtuviniu popieriniu ranksluosciu (Veltie, Kleenex tinka idealiai, tik papigiai tie labai prasti)
3. Langai blizga
p.s. nei vandens, nei skuduru ...

QUOTE (PUka @ 2004 06 09, 14:47) |
Va tep reikia langus valyti ![]() 1. Nupurski su langu valikliu 2. Nuvalai su virtuviniu popieriniu ranksluosciu (Veltie, Kleenex tinka idealiai, tik papigiai tie labai prasti) 3. Langai blizga p.s. nei vandens, nei skuduru ... ![]() |
aciu uz patarima, bet megrame langams tikras pravalas popieriniai ranksluosciai, anksciau uztekdavo ir laikrasciu....

QUOTE (Kalinka @ 2004 06 07, 13:06) |
skudurelis skuduriukui nelygu. As kol nusipirkau Viledos skurli tiek vargau, kad siaubas. Na o dabar net ir pigiausias valiklis tinka, ar feiris. Selektyviniu stiklu su laikrasciu negalima, nes svino daleles pazeidzia sluoksni, o kadangi plastikiniai langai elektrinasi ir pritraukia dulkes, po valymo ar valant naudoti antistatika ![]() |
O kur pirkti yra tas Viledos skurlis?