Įkraunama...
Įkraunama...

Langų valymas

QUOTE(Forgete @ 2009 08 05, 16:29)
Jus paskaitykit sia tema - pilna visokiu patarimu  4u.gif

Kurioje mazdauk vietoje parasyta apie vitrininiu langu valyma? g.gif
Atsakyti
valyt tai su mikrosluoste ir tos pacios firmos skystis (amway atrodo) valau, bet kas puse metu isikvieciam firma ir uz 100lt visus langus isvalo thumbup.gif (nes mes 4 aukste gyvenam ir balkonas istiklintas nuo apacios iki virsaus, tai pati nerizikuoju lipt doh.gif ) kai isvalo kazkaip ilgiau svarus lieka nei kai pati valau ax.gif
Atsakyti
clin-pats geriausias :")
Atsakyti
as valau su TRENDA skudureli smile.gif super thumbup.gif as uz ji berots sumokejau 32 lt. ir tikrai super nuvalo nes reikia valyti beveik kiekviena savaite langus (gyvenu 1 aukste, tai po lietaus apsitasko, o ir visokios dulkes nugula ant langu) veidrodziu ir seip visokius stiklinius daiktus... na zodziu jis man nepakeiciamas jokio vargo ir zinau, kad jis man ne vienerius metus tarnaus ir nereikia zaisti su visokiais langu valikliais, esu labai tuo "skudureliu" patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Man geriausiai veikia langus paprastu indų plovikliu paplaut ir tada guminiu valikliu visas pamuiles nustumdyt (kaip profesionalai valo). Visada puikiai veikia ir vienintelė investicija yra pats valiklis:

user posted image
Atsakyti
Man visada langus valo vyras su EASTCON valymo iranga thumbup.gif
Atsakyti
Man vyras parveza PRAMOL namu chemijos. Nezinau is kur jis ja veza, bet pasakysiu jums moterys - kazkas nerealaus! Sake, kad ja naudoja valymo firmos. Ir tikrai, kruva laiko sutaupau namus bekuopdama! Tik brukzt ir viskas:) Ypac stiklu valiklis nustebino.
Atsakyti
Aš valau su stiklam valyti skirtom putom. Papūti, nuvalai ir dar priedo langai nerasoja.
Atsakyti
user posted image

nusipirkau šitą daiktą ir neatsidžiaugiu smile.gif galima nuo koto nuimti, tada veidrodžius valau, su kotu - iš lauko pusės langus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 11 16, 17:25)
nusipirkau šitą daiktą ir neatsidžiaugiu smile.gif galima nuo koto nuimti, tada veidrodžius valau, su kotu - iš lauko pusės langus smile.gif

Nagi nagi, kur pirkai, ka mokejai? g.gif
Turiu nesidarinejanti dideli langa... sad.gif O ir istiklinta balkona valyti reikia... ax.gif
Atsakyti
Na mėginsiu įveikti šitą temą biggrin.gif
nes langus valyti užkniso juodai.
Kaip kažkas rašė, atrodo nuvalai, saulė pašviečia - baisu, vėl valai, saulė pasisuka - vėl baisu.
Išmėginau ir mikropluošto šluostes, ir įvairius valiklius, nebežinau ko imtis. Na belieka profesionalūs valikliai ir įranga.
Tie langai iš viso keisti, nežinau kuo valyti prieš mane(na pirmus kartus ne aš valiau), bet perbraukus šlapia pašluoste, tiesiog matosi tokie kaip taškeliai, dėmelės, išblizgini, atrodo nėra, tik sudrėkink ir vėl tas pats blink.gif Ir dar dulkes beprotiškai traukia doh.gif
O langų daug, dabar duoduosi vos ne kas savaitę su jais, o laiko tokiems dalykams tikrai nėra daug cool.gif
Atsakyti
Sveikos svaruoles . Pabandykite su cklyn valyti . Papurski su dregnu nuvalai ir dar su sausu nusausini . Super nusivalo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti