Įkraunama...
Įkraunama...

Langų valymas

Sveikos!!! 4u.gif As valau su "Smart" sepeciu. Na nerealus jis man. thumbup.gif Pirkau Vilniuje cia http://www.hiteko.lt..._...6&Itemid=32
Atsakyti
QUOTE(vyšnių_mergaitė @ 2009 11 18, 16:43)
Na mėginsiu įveikti šitą temą  biggrin.gif 
nes langus valyti užkniso juodai.
Kaip kažkas rašė, atrodo nuvalai, saulė pašviečia - baisu, vėl valai, saulė pasisuka - vėl baisu.
Išmėginau ir mikropluošto šluostes, ir įvairius valiklius, nebežinau ko imtis. Na belieka profesionalūs valikliai ir įranga.
Tie langai iš viso keisti, nežinau kuo valyti prieš mane(na pirmus kartus ne aš valiau), bet perbraukus šlapia pašluoste, tiesiog matosi tokie kaip taškeliai, dėmelės, išblizgini, atrodo nėra, tik sudrėkink ir vėl tas pats  blink.gif Ir dar dulkes beprotiškai traukia  doh.gif
O langų daug, dabar duoduosi vos ne kas savaitę su jais, o laiko tokiems dalykams tikrai nėra daug  cool.gif

Va, va... tai cia as rasiau, kad siaubas.... doh.gif Jus tikriausiai kalbat apie vitrininius langus. Ai o as jau zinokit nevalau. Nes jau ir kantrybes ir jegu ir darbo gaila. Ir nervai jau nelaiko doh.gif Nes jokie isbandyti valikliai ar sluotos neduoda gero rezultato. Tai pamozoju viena kart i du menesius ir tiek irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva1 @ 2005 08 01, 14:51)
Aš valau su spiritiniu Frosch valikliu. Na jei super brudni (ta prasme būnu tormazas ir valymo laikas nusitęsia) tai biski ilgiau vargstu.O jei ne, tai  thumbup.gif Greit ir gerai.

drinks_cheers.gif
Kažkada SM buvau aptikusi vieną narę, kuri prekiavo Frosch produkcija... jeigu kuri žinot parašykit į a.z. man jos nicką... unsure.gif
Atsakyti
4u.gif leiskit isiterpti pas jus 4u.gif pas mane lanngu kruva..! doh.gif net nezinau kaip juos iveikti.. g.gif namas irterasa su langais... doh.gif suprantu bute ,rankom apeiciau:bet cia.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 07 09, 01:10)
Šiandien sėkmingiausiai atšveičiau betono likučius ant plytelių ir balkono stiklų su apelsinų aliejaus valikliu (Almawin).

Kur toki reiktu gaut? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, siulau visoms pasiziureti puslapyje www.eksparas.lt Jie prekiauja Tana professional profesionalia produkcija, kuria naudoja valymo paslaugas teikiancios firmos. Kiek zinau TANA yra bendras koncernas, viena is jo produkcijos atsaku ir yra Frosh. Skirtumas tik tas, kad Frosh yra produkcija paprastiems vartotojams, o TANA professional auksto lygio profesionalams. Zodziu, as perku is TANA tokia priemone Tasonil wc patalpoms, tai negaliu atsidziaugti. Tai ne valymas, o poilsis. LAbai gera priemone Lamitan, kas turi medines, ar laminato grindis. Nes priemone ne tik valo, bet ir padengia plevele, tad kai mazasis mano palieja ka nors ant grindu, nereikia bijoti ir stacia galva lekti valyt. Dar pas juos pirkau Unger stiklo valymo iranga, tai tikrai dziaugiuos thumbup.gif . Kiek zinau, tai dabar jie daro daug akciju. Bent jau ant parduotuve lango buvo parasyta, kad akcijos 50% thumbup.gif Varysiu nusipirkti ir as visokiu geruliu. Ai, dar ten superine priemone Melt, vamzdynams. Zinokit, net neisivaizdavau, kad atkimsimas gali buti momentinis. Svarbiausia, kad po to ir neuzsikemsa ilgai. Kaip aiskino vienas vadybininkas, tai priemone sunaikina visa esancia organika vamzdy, o ne tik pragriauzia skylute, kaip Kurmis. Zodziu, pasidomekit, manau, ten viska galima rasti valymui. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 01 30, 20:51)
4u.gif leiskit isiterpti pas jus 4u.gif pas mane lanngu kruva..! doh.gif net nezinau kaip juos iveikti.. g.gif namas irterasa su langais... doh.gif  suprantu bute ,rankom apeiciau:bet cia.. unsure.gif

Tai gal su ta tokia sluota specialia langam valyt, ar kaip ten ji vadinasi. Arba kitas variantas, issikviesti firma, kuri uzsiima langu valymu arba susirasti koki zmogeli, kad isvalytu smile.gif
Atsakyti
o merginos kuo valot stiklinius stalus, kad maziau matytusi ibrezimai ?
Atsakyti
Londone vyksta paroda Idealus namas.Apsilankiau ir nusipirkau nano technologiju priemone langam valyt.Prigyre kad stebuklinga,nereiks valyt minimum 12 men.Netraukia dulkiu ir lietus pats nuplauna.Nusipirkau.Na ir tikrai stebuklinga bigsmile.gif Pazaist ilgokai reikejo,nes 2 priemones,su viena istept,10 min palaikyt,nublizgint.Su kita taip pat.
Po langu nuvalmo lijo 3 dienas.Ant stiklo nei laselio bigsmile.gif nei dulkeles(namas dazytas kazkokiais baltais dazais,nuo jo per lietu labai apsinesa langai...)Ziuresiu tik ar tikrai nereiks valyt 12 men biggrin.gif Nano cover
user posted image
Atsakyti
Aš langus valau "Trend" servetėle thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju Clin ir langu valymo kota dvipusi. Super pagalbininkas. Nepagailekite lituku. Beje, kaip tik Viledai nuolaidos Maxej. Tai lb apsimoka ji nusipirkti.
Atsakyti
O as langus ir veidrodzius namie valau su automobiliniu stiklu valikliu, puikiai viska nuvalo thumbup.gif Cia mano atradimas , jei dar tas zieminis su spirituku, tai isvis liuks hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 28 kovo 2010 - 14:39