Įkraunama...
Įkraunama...

Langų valymas

QUOTE(Ritutė90 @ 2010 05 15, 22:47)
4u.gif kas cia per super daiktas? wub.gif

pasiziurekite Cente buna parasyta Valiklis langams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 05 18, 09:27)
pasiziurekite Cente buna parasyta Valiklis langams 4u.gif

hi.gif buvau Cente,pamirsau paziureti valikli... ax.gif cia sluoste ar valymo skystis g.gif
Atsakyti
QUOTE(milonyte @ 2010 05 12, 14:10)
jau porą metų kaip langų valymas man didžiausias malonumas. Nusipirkau TREND šluostę langams, tai  thumbup.gif  daiktas. Langų valymas man dabar tas pats, kas dulkių šluostymas (tarp kitko dulkes irgi valau TREND universaliąja šluoste  thumbup.gif) Su ta langų šluoste labai patogu ir paprasta, sudrėkini ir nušluostai. tikrai rekomenduoju įsigyti  smile.gif

As irgi valau langus,stiklines lentynas,veidrodzius tik su Trend sluostem.Super dalykas,mereikia jokiu purskiamu priemoniu. thumbup.gif
Atsakyti
kas pigiau ar trend ar greenwalk? gal kuri abi sluostes bandete ? kaip kokybe?
Atsakyti
QUOTE(cia.taranda @ 2010 05 22, 09:37)
kas pigiau ar trend ar greenwalk? gal kuri abi sluostes bandete ? kaip kokybe?

Iš TREND daug perėjo į GREENWALK.
Pas vieną savo draugę mačiau, greičiausiai TREND šluostes, Greenwalk - didesnės.
Kainos panašios.
Kokybė: Greenwalk 0,13 mikropluošto siūlas(daugiau sugeria vienu metu į kišenėles purvo,riebalo,vandens ir t.t.), TREND - 0,2.
Plikom akim nepamatysit. Tos kurios naudojo iiiilgai TREND, sako kad skiriasi.
Svarbu ABI stipriai palengvina langų valymą - tai tikrai !!!
Atsakyti
Ismeginau Norwex priemones rekomenduotas drauges..is pradziu ziurejau skeptiskai ,kaip ir i visus platinamus dalykus..negalejau sau leisti uz sluostes moketi tokius pinigus..pameginau langams valyti sluostes,..ir supratau,kad langu valymas gali buti lengvas ir be cheminiu priemoniu..sluostes man tikrai palengvino langu valyma ir jos nevienkartines,atsisakiau bet kokios chemijos namuose thumbup.gif ..ir dabar jau pati rekomenduoju jas pazistamiems.. nes pacios neismegintu produktu nedrisciau siulyti niekam.. ax.gif
Atsakyti
karštas vanduo +amoniako truputi=švarūs langai
Atsakyti
Labai gera servetele pirkau super langams, nereikia jokiu valikliu nieko, tik su ta servetele biški pašlapini ir apvalai langus, o blizga langai thumbup.gif

http://stream.gothia...indowcloth.html
Gal kas jau mėgino šios formos?
Smart microfiber system
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barby: 07 birželio 2010 - 18:09
QUOTE(marytexxx @ 2010 06 05, 16:16)
karštas vanduo +amoniako truputi=švarūs langai

O kokiu kiekiu skiesti?
Aciu
Atsakyti
Mergaites, siam smagiam darbui naudoju nebrangia sluoste pirkta thomas philips'e. Kaina nuo 6 iki 9lt. Microfaser Fenstertuch, tokia melsva, supakuota po viena vieneta. Superine, nepalieka jokiu dryziu, galima skalbti skalbyklej. Nuplaunu langa su feiriu jei reikia (kai buna laabai supurvinti) - tai cifu, nubraukiu su valytuvu, o paskui su sia sluoste sudrkinta ir gerai isgrezta pereinu. rezultatas greitas ir kokybiskas.

O langu esu isvalius laabai daug - dirbu namu tvarkytoja
Atsakyti
Kol neturejau TREND langu sluostes man langu valymas buvo vienas is namaloniausiu buities darbu. O dabar as langus isvalau net kelis kart per men. Tikrai labai puikus skudurelis!
Atsakyti
QUOTE(barra @ 2010 08 01, 15:07)
Kol neturejau TREND langu sluostes man langu valymas buvo vienas is namaloniausiu buities darbu. O dabar as langus isvalau net kelis kart per men. Tikrai labai puikus skudurelis!

O kur perkate TREND sluostes? g.gif
Atsakyti