Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

QUOTE(cccitrin @ 2011 01 18, 21:21)
o kurioj vaistinej pirkot? kokia kaina?

jie dazniausiai buna camelijos vaistineje, kaina apie 10 lt, su kortele apie 8.50 lt.
Atsakyti
Na va, nors vakar pasidariusiNT pamaciau neryskia antraja juostele, taciau tikejausi, kad jau nestuke.gif
Taciau siandien ryte sulaukiau mmm, po truputi tepa... verysad.gif
Nieko nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2011 01 19, 10:45)
Na va, nors vakar pasidariusiNT pamaciau neryskia  antraja juostele, taciau tikejausi, kad jau nestuke.gif
Taciau siandien ryte sulaukiau mmm, po truputi tepa...  verysad.gif
Nieko nesuprantu...

na bet juk dar nepramuse, gal tik pateplios ir nustos, dar nenukabink nosies 4u.gif
Atsakyti
O as irgi laukiu mmm...pagal viska turetu rytoj prasideti. Tris dienas idomiai pilva skauda,tik kaireje puseje g.gif o krutine ir man jau visa savaite padidejusi,vos i liemenele telpa unsure.gif
Tikiuosi,i svecius mmm si karta nebeateis,nors ankstyvasis NT nieko nerodo
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2011 01 19, 11:45)
Na va, nors vakar pasidariusiNT pamaciau neryskia  antraja juostele, taciau tikejausi, kad jau nestuke.gif
Taciau siandien ryte sulaukiau mmm, po truputi tepa...  verysad.gif
Nieko nesuprantu...

Dar nereikia nusiminti smile.gif truputi daugiau optimizmo smile.gif as rapipreg juostele (apie 8 lt) ir kasete (12,40 Lt) pirkau seimos vaistineje, nes mano mieste jokioje kitoje vaistineje neradau, tad MB apvaziavo visas musu miesto vaistines ir pagaliau vienoje rado, tai dabar labiau uztikrinta jauciuos smile.gif
Papildyta:
Nors si menesi sau pasakiau, kad nestebesiu simptomu, kad neprisigalvociau ko nereikia, bet tikriausiai ne mano durnai galvai tokia katrybe ir valia biggrin.gif
Zodziu vakare daznai pamatuoju BT, tai ji buna apie 37,1-37,2 persalus nesijauciu (kaip ir preita menesi), bet is tikro BT juk matuojama ryte dar neislipus is lovos, tai mano vakarine BT ar turi kazkokia reiksme ar ne?Ryte ar diena nematavau
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 01 19, 13:45)
Zodziu vakare daznai pamatuoju BT, tai ji buna apie 37,1-37,2 persalus nesijauciu (kaip ir preita menesi), bet is tikro BT juk matuojama ryte dar neislipus is lovos, tai mano vakarine BT ar turi kazkokia reiksme ar ne?Ryte ar diena nematavau

absoliuciai jokios reiksmes neturi, gali net pamirst tuos skaiciukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2011 01 19, 14:46)
absoliuciai jokios reiksmes neturi, gali net pamirst tuos skaiciukus  biggrin.gif

Blogos man siandien naujienos is visu pusiu....man regis tikrai reik kazkaip nebeieskot slieku ant asfalto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 01 19, 13:54)
Blogos man siandien naujienos is visu pusiu....man regis tikrai reik kazkaip nebeieskot slieku ant asfalto  biggrin.gif

na mano naujienos irgi siandien nei siokios ,nei tokios.dariausi vel testa ir nieko,kartais patempia truputi pilve,greiciausiai raisti ar kazka pan.bet mano dienu vis nera. stengiuosi neimti labai i galva. viskam savas laikas 4u.gif . gal man mano dienos susi makalavo,nes buvau persalusi ir gulejau visa savaite su temperatura. ech...nezinau,bet bus matyti. o jums sekmes,nosytes aukstyn. vistiek viena diena pasiseks,tik reik labai noreti ir laukti smile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi nieko gero...siandien teplioja,tad manau rytoj sulauksiu mmm...
Si menesi vilties spindulelis nustojo sviesti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2011 01 19, 23:36)
Pas mane irgi nieko gero...siandien teplioja,tad manau rytoj sulauksiu mmm...
Si menesi vilties spindulelis nustojo sviesti...  unsure.gif

tad lauksim kito menesio,gal labiau pasiseks ax.gif smile.gif
Atsakyti
Nagi visos nosis aukstyn 4u.gif drinks_cheers.gif
Kas cia per raudu forumas, nera si menesi bus kita. thumbup.gif As irgi po 4 dienu velavimo susirgau , ir nusprendziau. Daugiau neisiu ir neiskosiu pozymiu, nestebesiu ciklo. Kaip bus laikas, bus ir vaikas. mirksiukas.gif Daugiau reikia atsipalaiduoti, nes taip tik darome sau itampa mielosios. 4u.gif SEKMES , || mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mažutis debesėlis @ 2011 01 20, 02:09)
Nagi visos nosis aukstyn  4u.gif  drinks_cheers.gif
Kas cia per raudu forumas, nera si menesi bus kita. thumbup.gif  As irgi po 4 dienu velavimo susirgau , ir nusprendziau. Daugiau neisiu ir neiskosiu pozymiu, nestebesiu ciklo. Kaip bus laikas, bus ir vaikas.  mirksiukas.gif  Daugiau reikia atsipalaiduoti, nes taip tik darome sau itampa mielosios.  4u.gif  SEKMES , ||  mirksiukas.gif

Teisingai sakai!!!
Atsakyti