Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

QUOTE(Ziuokute @ 2011 01 20, 17:51)
** o cia yra taisykles del pykinimu?  g.gif  sakykim prasideda TIK nuo 5-7 savaites  mirksiukas.gif bet tiksliai as nerasiau, kad mane pykina, sakiau LYG IR SUKYLA  mirksiukas.gif

***Na bet as cia ne pyktis atejau -as issakiau savo nuomone, o jus savo  mirksiukas.gif priimu kaip paaiskinima  aciuks.gif

** Pykinimai, sukilimai, galvos svaigimai ir kiti požymiai atsiranda dėl hormonų, kada jie gerokai pakyla. 10dienų po pastojimo tiesiog jų dar nebūna ir net NT retai rodo tokiam laike, nes hormonai tik tik augti būna pradėję. 4u.gif

*** Tai, kad niekas ir nesipyksta, tiesiog galvojau, kad blogai postą supratau, nes neįsivaizduoju, kaip galima pastoti, jeigu O dar net nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *chiquita*: 20 sausio 2011 - 18:08
oi man abu kartus buwo labai panasiai:D
pirma karta buwau ziopla tai tik po dwieju men draugo paraginta pasidariau testa!irgi tokie wos wos iziurimi tie bruksniukai buwo...bet nebeliko abejoiu kai po to emiau galwoti kas pasikeite mano rutinoje:krutine,uosle,apetitas biggrin.gif
antaji karta irgi po gero men nebuwimo menesiniu psitarusi su wyru bet netikedami(pamaininis arbas mano).po naktis pamainos bisiai skaudejo pilwo apacia,bet nesureiksminau ir nuejau ilsetis.atsikelusi susiruosiau wel i darba.seip ne taip atidirbau,bet ryte grizdinedama namo nusiprkau testa ir is kart grizusi pasidariau(seip nieko ipatingo nejaucia).teigiamas!miegas dauze baisiai!bet skambinu wyru ir saka:sweikinu istojus i teweliu kluba!jis dar nesuprato,sako sapnuoji po naktines,eik dar paziurek.nu paziuriu-tikrai dwi!tai jis net nebalauke pietu pertraukos grizo isitikinti.ir dziaugesi ir pasimete,bet wiskas gerai.po sunkaus nestumo susilaukem nuostabaus sunucio! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(witi @ 2011 01 20, 18:35)
oi man abu kartus buwo labai panasiai:D
pirma karta buwau ziopla tai tik po dwieju men draugo paraginta pasidariau testa!irgi tokie wos wos iziurimi tie bruksniukai buwo...bet nebeliko abejoiu kai po to emiau galwoti kas pasikeite mano rutinoje:krutine,uosle,apetitas biggrin.gif
antaji karta irgi po gero men nebuwimo menesiniu psitarusi su wyru bet netikedami(pamaininis arbas mano).po naktis pamainos bisiai skaudejo pilwo apacia,bet nesureiksminau ir nuejau ilsetis.atsikelusi susiruosiau wel i darba.seip ne taip atidirbau,bet ryte grizdinedama namo nusiprkau testa ir is kart grizusi pasidariau(seip nieko ipatingo nejaucia).teigiamas!miegas dauze baisiai!bet skambinu wyru ir saka:sweikinu istojus i teweliu kluba!jis dar nesuprato,sako sapnuoji po naktines,eik dar paziurek.nu paziuriu-tikrai dwi!tai jis net nebalauke pietu pertraukos grizo isitikinti.ir dziaugesi ir pasimete,bet wiskas gerai.po sunkaus nestumo susilaukem nuostabaus sunucio! wub.gif

labai grazi istorija wub.gif sveikinimai su suneliu 4u.gif
Atsakyti
Del tu simptomu tai kiekvienai yra indviduliai. Vienai del harmonu gali buti ju daug, kitai nei vieno. Ka tik knygoje pasiziurejau, kad siaip, remiantis vidurkiu, tokie pozymiai kaip pykinimas, slapinimasis daznas, krutu jautrumas, galvos svaigimas gali buti nuo 2 savaiciu po apvaisinimo. Mano nuomone siais laikais niekuom nereikia stebetis, visko gali buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 01 20, 23:21)
Del tu simptomu tai kiekvienai yra indviduliai. Vienai del harmonu gali buti ju daug, kitai nei vieno. Ka tik knygoje pasiziurejau, kad siaip, remiantis vidurkiu, tokie pozymiai kaip pykinimas, slapinimasis daznas, krutu jautrumas, galvos svaigimas gali buti nuo 2 savaiciu po apvaisinimo. Mano nuomone siais laikais niekuom nereikia stebetis, visko gali buti  smile.gif

Pritariu tau smile.gif tikrai,kad visko gali buti....Mano drauges pastojo dvi dienos pries menesines,nors tai beveik neimanoma!Parasiau beveik,nes imanoma smile.gif Net ginekologe stebejosi...
Man siandien turejo prasideti mmm...dar neprasidejo!Vakar patepliojo vos vos...maniau,kad jau prasides,o vis dar nieko rolleyes.gif
Atsakyti
Na ir as prisijunksiu prie planuojanciu leliuka nestuke.gif mes planuojam jau beveik 5 menesius...ir vis nieko blink.gif nzn kodel bet i si menesi dedu daug vilciu nes jauciuosi kazkaip kitaip smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2011 01 20, 23:15)
Pritariu tau  smile.gif  tikrai,kad visko gali buti....Mano drauges pastojo dvi dienos pries menesines,nors tai beveik neimanoma!Parasiau beveik,nes imanoma  smile.gif  Net ginekologe stebejosi...
Man siandien turejo prasideti mmm...dar neprasidejo!Vakar patepliojo vos vos...maniau,kad jau prasides,o vis dar nieko  rolleyes.gif

Man regis tai visai geros naujienos, palauk poros dienu ir darykis NT. Tikiu kad jis tau parodys II juosteles bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif klausimukas mane vienas kamuoja. Veluoja dienos, nors vaikiuko dabar specialiai negaminom, bet saugomes nutrauktu aktu, tad galimybe siokia tokia yra.. smile.gif Man mmm prasideda -26-27 ciklo diena, siandien jau 29.. niekada nebudavo kad uzsiveluoja 2-3 dienas, aisku, dar labai mazai laiko uztruko, bet mane neramina dar kai kas. Visad pries dienas jausdavau krutunes paburkima, skausminguma, ji tapdavo sunki, pilva pusdavo, o kai sie pozymiai prislopdavo - "pramusdavo". Tai va, jau antra para jauciu, kad pozymiai prislopo, krutines beveik nebejauciu, bet dienu kaip nera, taip nera.. Noreciau paklausti, gal kam nors taip yra buve? smile.gif aciu..
Papildyta:
QUOTE(Aminija @ 2011 01 20, 21:46)
Sveikutes smile.gif klausimukas mane vienas kamuoja. Veluoja dienos, nors vaikiuko dabar specialiai negaminom, bet saugomes nutrauktu aktu, tad galimybe siokia tokia yra.. smile.gif  Man mmm prasideda -26-27 ciklo diena, siandien jau 29.. niekada nebudavo kad uzsiveluoja 2-3 dienas, aisku, dar labai mazai laiko uztruko, bet mane neramina dar kai kas. Visad pries dienas jausdavau krutunes paburkima, skausminguma, ji tapdavo sunki, pilva pusdavo, o kai sie pozymiai prislopdavo - "pramusdavo". Tai va, jau antra para jauciu, kad pozymiai prislopo, krutines beveik nebejauciu, bet dienu kaip nera, taip nera.. Noreciau paklausti, gal kam nors taip yra buve? smile.gif aciu..

Och, tik parasiau ir susirgau, likimo pokstas. Nekreipkit i klausima demesio biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, turiu ir as klausimeli. Jau 5 dienos nera mmm, nestumo testas rodo nerysku antra bruksneli. Manau pastojau, taciau man vis maudzia pilvo apacia, lyg strenas kartais taip pat pamaudzia. Ar gali taip but nestumo pradzioje ar lekt pas gydytoja reikia?
Atsakyti
QUOTE(galanthus @ 2011 01 21, 11:30)
sveikos, turiu ir as klausimeli. Jau 5 dienos nera mmm, nestumo testas rodo nerysku antra bruksneli. Manau pastojau, taciau man vis maudzia pilvo apacia, lyg strenas kartais taip pat pamaudzia. Ar gali taip but nestumo pradzioje ar lekt pas gydytoja reikia?

taip, nestumo pradzioje taip ir buna, gimda pratinasi prie naujos busenos, pas gydytoja dar anksti lekti, ji vistiek dar nieko nematytu, luktelk kelias savaites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2011 01 21, 12:47)
taip, nestumo pradzioje taip ir buna, gimda pratinasi prie naujos busenos, pas gydytoja dar anksti lekti, ji vistiek dar nieko nematytu, luktelk kelias savaites  mirksiukas.gif

Ot dekui, nuraminai:) O tai galvojau kas cia darosi:)
Atsakyti
Sveikos, mes jau irgi pradėjome planuoti savo mažuliuką. Pastarąsias porą savaičių pamausdavo pilvo apačią, keletą kartų sudūrė kairėje pusėje, kokią savaitę ir vidurius pūtė, bet daugiau nieko. Mmm jau dieną vėlavo (TIK biggrin.gif ) Vakar vakare pradėjo teplioti rausvai, šįryt rusvai, paskui nustojo. Bet visą dieną jaučiu pilvo maudimą, kaip per mmm, tik nesmarkų, (per mmm eapsieinu be ibumetino). O dabar vėl padaugėjo kraujingų išskyrų sad.gif Jaučiu vistik ateis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipedele: 21 sausio 2011 - 17:07