


Bossi, taviškis primena minkštutę pagalvėlę

merginos, sakykit ar Jums gerai gaunasi dengimo masė pagal tokią receptūrą
Ingredientu sarasas
~1/4 st. cukraus (kristalinio, paprasto)
vandens (sirupui bei zelatinai brinkinti)
puse v.s. zelatinos (eilines. As specialiai naudojau pacia pigiausia ir rupiausia, kokia tik pavyko rast -- ir liuks! Tad pavyks su bet kokia). Ta puse sauksto tokia nepamazinta pakabinam, nepagailim.
~ 500g cukraus pudros (naudojau "Dan Sukker". Turekite 2 pakelius -- viena sukrausit visa, nuo kito dar kazkiek "nukabinsit", manau, ketvirti koki)
Taip pat reiketu apie puse sauksto riebalu.
į cukrų pyliau apie 15ml vandens(buvo parašyta 1/16 stiklinės), į želatiną apie 30ml(buvo parašyta 1/8), aliejaus pyliau nepilną šaukštą, kai supyliau viską į 400gr. cukraus pudros, tai man visai į tešlą nebuvo panašu, o daugiau į vietomis sulipusius trupinius, tada dar išviriau cukraus su vandenuku ir trupučiu citr.r, tada įmaišiau į tą cukraus pudros masę ir dar aliejaus a.š, vos išminkiau, cukraus pudros jau nedadėjau, tik rankas pasipudruodavau, susukau į plėvelę, įdėjau į maišelį, ir nežinau kas ten gausis, ar sugebėsiu iškočioti jį, man lyg kietoka tešla, gali trūkinėti
tai gal patarist ką aš blogai dariau, ar vandens kiekis permažas, jar perdaug nugaravo kai paviriau sirupiuką truputį, bet tie 15ml, tai tiek mažai atrodo, o želatinoj irgi mažai
ir jeigu man pasirodys perkieta ta masė, ar galėčiau dar kažko įmaišyti, ar jau tada geriau palikti kokiom gėlytėm daryti
ir kaip pasimokyti kitam kartui, kiek ten to vandenuko pilti
