QUOTE(dalcisdalcis @ 2011 02 22, 21:03)
O tokio stebuklo vilniuje nera? Butinai pasidalink ispudziais po apsilankymo.
I Vilniu atvaziuoja, mazdaug karta per menesi, sestadieni. Geriausia pasiskambinti ir uzsirasyti telefonu i eile

As buvau pries 3 savaites, man visai patiko konsultacija, reikia tiketis, kad papildai kazkoki efekta duos.
Papildyta:
QUOTE(Myllia @ 2011 02 21, 11:44)
geras... hm.. as net nzn ar tik ne sau kazkas reklama darosi. Nes niekur kitur neradau tokios info, kad nuo zarnyno ir t.t. Juk realiai pagalvojus, negi daktarai tokie jau atbuke, kad nezino, kad nuo zarnyno problemu gali atsirast sitas brudas? Nes visur kiek skaiciau pabrezia, kad neaisku del ko ji atsiranda. Aisku, pabndzius , vargu ar sau pakenksi, bet del isgijimo linkus abejot as.
Mano manymu, net dvi priezastys, kurios skatina endo atsiradima gali buti siejamos su bakterijomis. Pirmiausia, bakterijos gali sukelti ivairius uzdegimus, o jie gali paskatinti endo atsiradima. Mano atveju keli gydytojai patvirtino, kad endo galejo issivystyti del ilgai turetos ureaplazmos, kuri prie viso to skatindavo ir daznus cistitus. Antra, bakterijos gali paveikti imunine sistema, ja isderinti. O imunines sistemos sutrikimai taip pat laikomi endo priezastimi.