QUOTE(ingridukas0506 @ 2011 03 02, 13:40)
Man 2011.02.14 atliko laparaskopija, kuriose metu buo pasalinta 7cm diametro endometriozine cista, taip pat buvo rasti keletas smulkiu zidinuku, taip pat atlitas keisides drilingas del policistiskumo. Po operacijos gydytoja jokio medikamentinio gydymo neskyre, liepe apie 3 men. bandyt pastoti naturaliai. Kaip manote ar medikamentinis gydymas turejo buti skirtas, jeigu taip tai koks ir ar po 3 men.nebus veloka ji pradeti ir apskritai gal kas nors turejote panasios patirties.
beje iki nesekmingu bandymu pastoti apie 6 men, apie endo net neitariau nes nebuvo jokiu simtomu.
sveikute

na apie cistas mazai tesuprantu, bet va endo tokia 'drauge' turiu

tai galiu pasakyti kad jei terado kelis zidinukus tai gali buti ten vos pradzia tik

jaudintis tikrai nereikia

o medikamentinis gydymas taikomas tik nuo IIIst tad mes is galvos tas baimes dar tau iki to toli grazu

beje turiu nuliudinti zinoma situo klausimu...kad nuo endo vienintelis vaistas - nestumas...tik vat problema...kaip pastoti??????

o del nepastojimo laiko tai iki metu laiko net normalu kad nepastojama...paprastai tyrimus pataria daryti nuo metu...tad tavo stazas labai jau mazytis....mano akim tikrai nera ko jaudintis
QUOTE(kristinuke @ 2011 03 02, 14:54)
Apsireiškia bėdų maišas

Ginė išrišo, kad man gimdos kaklelio uždegimas. Įdomu, jį gali nustatyti tik citologinis tyrimas ar vis dėlto ir paprastas tepinėlis, nes kiek eidavau ir užsimindavau apie norą jį pasidaryti, atsirasdavo už ko kito užsikabinti - tai cista, tai pūslės uždegimas, tai kraujavimai be aiškios priežasties. Ir še dar... Nežinau, kaip išgyvensiu, nes jau ketvirti antibiotikai.
vistyt, tu vistyt, tai todel ir tie tavo leukocitai laikesi kelis menesius, todel kad tas uzdegimas buvo

o ji nustatyt manrods galima ir paprastu tepineliu...juk matai net kraujo tyrimas uzdegima rodo...tad galu gale mesk is galvos tas baimes...ir dziaukis kad bent kiek atsistatei...bent mazyte dalele....jau kokia esi tokia esi jau nieko nebepakeisi....visos mes cia tokios remontuotinos

bet ka jau db....tik susitaikyt reikia su tuo ir gyvento toliau...kitaip jau nebus....