Guldau apie 21:30, dazniausiai abi uzmiega greitai.

Dabar mano sūnus 4.5 m. užmiega vėlokai - apie 23 val., bet kad anksčiau jam neateina migelis. Aš kiekvieną dieną bandau vis anksčiau migdyti, vakar nuo 21 val. pradėjom ruoštis, bet kol visus ritualus atlikom - vis tiek 11 buvo

Mums 3metukai einam miegoti apie 22h,bet jei vaikas nejo i darzeli ar atsikele veleliau ryte savaitgali,tai ir vakare jau eis miegot veleliau

QUOTE(Rozyte23 @ 2011 11 22, 10:20)
Dabar mano sūnus 4.5 m. užmiega vėlokai - apie 23 val., bet kad anksčiau jam neateina migelis. Aš kiekvieną dieną bandau vis anksčiau migdyti, vakar nuo 21 val. pradėjom ruoštis, bet kol visus ritualus atlikom - vis tiek 11 buvo 

pas mus tas pats

įvairiai... jei pagal planą , tai apie 21 h
mažius užmiega iškart, o dukrytei reikia pasakos, padainuot ir pan., tai visas tas procesas užtrunka apie pusvalandį

O mes neseniai pradejom vaikus migdyti 20.00 - 20.30 - pasinaudojom daugiavaikes seimos pairtimi, aisku,buna, kad ir veliau migdom, ne visad pavyksta gyventi pagal plana
dukrytei 1.3, sunui 5. Puiku, kai uzmigdai, lieka kelios valandos sau 
Be to dukryte miega tik karta pietu miegelio, nes del brolio nepavyksta anttra karta daznai numigti, tai jau 20.00 akytes trina. O kadangi sunus pokaicio nemiega jau nuo treju metuku, ir jam i nauda ankstyvas nakties miegas

Be to dukryte miega tik karta pietu miegelio, nes del brolio nepavyksta anttra karta daznai numigti, tai jau 20.00 akytes trina. O kadangi sunus pokaicio nemiega jau nuo treju metuku, ir jam i nauda ankstyvas nakties miegas

20 val prausiamės, 20:30 jau lovoj. anksti keliamės anksti gulamės
Papildyta:
neįsivaizduoju kaip tokiu laiko dar vaikai gali nemiegot.
Papildyta:
QUOTE(freaure @ 2011 11 19, 23:49)
skaitau ir pavydziu kieno vaikai eina apie 20-21val.miegot
, mums sausi bus 3metukai, o miegot eina apie 22-23val. 

neįsivaizduoju kaip tokiu laiko dar vaikai gali nemiegot.

Nors mes keliamės anksti į darželį, vakarais niekaip neina anksti užmigdyti
Geriausiu atveju 21.30, o būna, kad ir 22.30
Ryte 7h jau keliu, bet užtat darželyje užmiega pirmoji ir keliasi paskutinė. Bandžiau ne kartą ir ne du guldyti 21h ar net 20.30-BE ŠANSŲ!

maniskis be 23val neuzminga. kiek esu bandzius paguldyti anksti, na apie 21val bet vistiek kol uzminga 23 ateina. jei paguldau pries pat 23 tai visvien 23 uzmiega. tai nutariau kad cia toks jo laikrodis ir nebekankinu nei saves nei sunaus. mes su vyru velai uzmiegam tai ir sunus toks pat. na gal jei turetu savo kamari butu kitaip? nezinau... bet deje, pokolkas yra tik 1 kambarys

QUOTE(padraika22 @ 2012 01 10, 17:47)
maniskis be 23val neuzminga. kiek esu bandzius paguldyti anksti, na apie 21val bet vistiek kol uzminga 23 ateina. jei paguldau pries pat 23 tai visvien 23 uzmiega. tai nutariau kad cia toks jo laikrodis ir nebekankinu nei saves nei sunaus. mes su vyru velai uzmiegam tai ir sunus toks pat. na gal jei turetu savo kamari butu kitaip? nezinau... bet deje, pokolkas yra tik 1 kambarys 

Mes irgi visi vienam kambary, tai iki siol nemiega, nes dar niekas neguli. O vienas tai neeina miegoti. Miegam aisku irgi tada jau iki 9-9.30