Įkraunama...
Įkraunama...

Kada eina miegoti Jūsų vaikai?

Didžioji priešmokyklinukė lovoje jau būna 21.30 o 22.00 jau sapnų karalystėje, bet grįžusi iš mokyklos visada porą valandų miega pietų miego
Atsakyti
Mano 3-ejų metukų mergaitė tai apie 21.00 val. eina miegot. Bet ryte anksti keliasi - apie 6 val. Ir nieko nepadarau, kad ilgiau pamiegotų. Vyturiukė, matyt, yra smile.gif
Atsakyti
o mano mazoji be 22h niekaip,o ryte,neina prikelt
Atsakyti
o pas mus uzmiega apie 22:30 ir veliau, nieko su tuo padaryti negalim, kuicias visa laika lovoje ir neuzmiega. Pakelti ryte problema, nos savaitgali pati is lovos soka, matyt darzelis motyvacijos nesukelia keltis biggrin.gif bet eina pietu miegelio stabiliai, bent tiek gerai biggrin.gif
Atsakyti
Prisiminkime save vaikystėje... Mano dukrai tik 3 su puse metukai. Mano mama tykiai kikena ir vis kartoja anūkai atkeršija tuo pačiu biggrin.gif Ji sako, kad aš irgi nuo pačios mažumės - "naktibalda", taip yra ir po šiai dienai - matyt ir mažoji į mamytę. Per praeitas Kalėdas jai buvi 2 metai ir 5 mėnesiai - nutarėm išbandyti vaiko kantrybę ir palaukti kol ji pati "užluš miegot" - apie 04:00 sutiko, kad jau laikas eit gultis, nes už lango jau tamsu lotuliukas.gif . Trumpiau tariant gulamės su ašarom, kad dar nenori miegot, - keliasi su ašarom, kad dar mažai miegelio doh.gif O man belieka tik baltai pavydėti visiems, kurių mažosios atžalos migdosi anksčiau 23:00
Atsakyti
Visada 9 valandą 4u.gif ir niekada nenukrypstame nuo tvarkos
Atsakyti
Maniškiai 9m ir 3 m eina miegučio apie 21,30val,apie 22 val jau miega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IRINELA @ 2011 11 18, 21:56)
Prisiminkime save vaikystėje... Mano dukrai tik 3 su puse metukai. Mano mama tykiai kikena ir vis kartoja anūkai atkeršija tuo pačiu  biggrin.gif Ji sako, kad aš irgi nuo pačios mažumės - "naktibalda", taip yra ir po šiai dienai - matyt ir mažoji į mamytę. Per praeitas Kalėdas jai buvi 2 metai ir 5 mėnesiai  - nutarėm išbandyti vaiko kantrybę ir palaukti kol ji pati "užluš miegot" - apie 04:00 sutiko, kad jau laikas eit gultis, nes už lango jau tamsu  lotuliukas.gif  . Trumpiau tariant gulamės su ašarom, kad dar nenori miegot, - keliasi su ašarom, kad dar mažai miegelio  doh.gif O man belieka tik baltai pavydėti visiems, kurių mažosios atžalos migdosi anksčiau 23:00

Aš manau, kad viskas priklauso nuo rėžimo. Mes ilgą laiką irgi neturėjome griežto rėžimo. Vaikus auginau namuose, nevedžiau į darželį iki kol dukrai nesukako 4 m., sūnui 1,5 metukai. Tai vaikai guldavosi vėlai, anksčiau niekaip nenuvarydavome. Išleidome į darželius. Nerealiai sunkiai keldavosi apie 6.30. Guldėm 22 val. Buvo akivaizdu, kad miego nepakanka. Tada guldydavom 21 val. Vis tiek ryte ašaros. Pradėjom guldyti 20 val. Pradžioje tiesiog gulėdavo lovose iki 21.30 maždaug ir tik tada užmigdavo, po kelių savaičių įprato prie rėžimo ir paguldyti užmiega. Ryte pakanka ateiti į kambarį ir įjungti TV. Atsikelia be jokių ašarų. Taigi jau du metus vaikai tokiu rėžimu gyvena. Savaitgaliais pusantros valandos leidžiam nukrypti.
Atsakyti
Maniškei gruodį bus treji, tai jau beveik tinkama šiam skyreliui biggrin.gif

Miega jau 20val, vėliausiai 20.30 smile.gif
Atsakyti
skaitau ir pavydziu kieno vaikai eina apie 20-21val.miegot blush2.gif , mums sausi bus 3metukai, o miegot eina apie 22-23val. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(freaure @ 2011 11 20, 00:49)
skaitau ir pavydziu kieno vaikai eina apie 20-21val.miegot blush2.gif , mums sausi bus 3metukai, o miegot eina apie 22-23val. doh.gif

Tikrai labai norėčiau, kad pasikankintumėt kelias savaites ir keltumėt vaiką 7 val. plius max porą val. pietų miegelis ir guldymas 20 val. Manau po tų kelių savaičių pats vaikas 20 val. prašytųsi į lovytę smile.gif Tiesiog pabandykite wink.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 11 19, 20:05)
Maniškei gruodį bus treji, tai jau beveik tinkama šiam skyreliui biggrin.gif

Miega jau 20val, vėliausiai 20.30 smile.gif

3,5m. manajam. panašiai gulasi,kartais ir 19,30 sugalvoja blink.gif metė pietų miegą ir kvit,bet rytas tai man sunkus būna,prisimenu vaikų kūdikystę kai keldavosi pusę 6 arba 6-tą,tai dabar tas pats kartojasi,kad ir kaip pavarges neina pietų ir taškas.buvo laikas kai ėjo 22,00-22,30 keldavosi 7,00-7,30
Atsakyti