Įkraunama...
Įkraunama...

Kada eina miegoti Jūsų vaikai?

Abu žino kad 21val gulamės, bet dar leidžiu pažiūrėt "moteris" lovoj, dar kašką viens kitam pasakoja, dukra pirma užmiega, sūnus daug vėliau, nors ryte atsikelia lengviau už sesę. Keliamės 7,20.
Atsakyti
Keturmetis guldomas apie 21-21.30, keliasi apie 7.30. Pietų miega ax.gif
Atsakyti
Stengiuosi savo abu berniokus 2 m. ir 4 m. guldyti 20.30 ir užmerkti akeles po pasakos 21.00
Pietų miegelį miegam, o keliamės apie 7 val.
Atsakyti
Mes turime berniuka kuriam tuoj sueis 3 metukai. Eina miegoti 7 val. bet visada ta pacia rutina. Pirma i vonia issimaudyti Iki10 min., tada pasaka trumpa iki 5 min. tada didziulis buckis, prigesinu sviesa ir pasakau labanakt ir uzdarau kambario duris. Ateinu po 5 minuciu, o vaikas jau miego karaslysteje. Jei neuzmiges dar vienas buckis ir ateinu po 15 min. Kiekviena diena ta pati rutina nuo kai jam suejo 2 metukai. Bet mes nemiegame pietu. Bet jei pavarges ir primiega tada jau einame miegot truputuka veliau kokia 7.30, jei ilgai primigo pietu tad arciau 8 val einame i vonia ir taip pilna rutina... keliames apie 7val ryte.
Atsakyti
mano zuikiui 4,7m. eina miegoti 22val. nes neiname i darzeli ir nemiegame pietamiegio. kartais i lova atsigula ir anksciau jei skaitome pasaka bet nevisada jis jos nori, geriau renkasi pavartyti zaislu katalogus.kelemes8val. dazniausiai apie 10val. na jei ilga kelione masinoje buna tai uzmiega kartais nesulaugdamas tikslo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2012 02 23, 22:30)
mano zuikiui 4,7m. eina miegoti 22val.  nes neiname i darzeli ir nemiegame pietamiegio. kartais i lova atsigula ir anksciau jei skaitome pasaka bet nevisada jis jos nori, geriau renkasi pavartyti zaislu katalogus.kelemes8val. dazniausiai apie 10val. na jei ilga kelione masinoje buna tai uzmiega kartais nesulaugdamas tikslo smile.gif

Mano trimetis eina miegučio apie 22 val. Bet pietų tik kokią 16 užmiega doh.gif O jei be pietų miegelio, tai kitą kart ir 20 val nulūžta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2012 02 25, 02:59)
Mano trimetis eina miegučio apie 22 val. Bet pietų tik kokią 16 užmiega  doh.gif  O jei be pietų miegelio, tai kitą kart ir 20 val nulūžta  rolleyes.gif

maniskis kaip buvo 3mrtuku tai eidavo miegelio 22val. pietuku miegot 13val jau lovoje guledavo kartais uzmigdavo normaliai kartais neuzmigdavo iki 14:30val. tada jau sakydavau kelkis nes po to naktinesi... kazkaip nuo 4,3m. nebemiega pietuku nes ir neuzmiega ir siaip jam si mintis labai nepatigdavo per asaras i lova guldydavom doh.gif bet ziuriu kad jau istvere kuo puikiausiai diena o ir rytais ilgiau pamiega kas man labai gerai yra,nes pati megstu pamiegoti blush2.gif
Atsakyti
nakties miegui jau einam apie 20 val,zinoma paguli,tv su mumis paziuri ir tik tada uzmiega.o miegam ivairiai,buna net iki11 ismiega,o kartais su sesem 7 atsikelia
Atsakyti
vaje, cia musu didziausia beda doh.gif keliasi apie 9 kai i darzeli neina, o miegot apie 23 buna net pietu nemiega ir visvien vidurnakti tik miegot eina doh.gif
Atsakyti
dar prikalauso nuo sezono:ziema eina miegot 19,30,keliasi 6.O vasara miegot eina 22, keliasi 6.
Atsakyti
eina miegoti 20.30 po labanakt vaikuciams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ripse: 29 vasario 2012 - 13:07
Kaip jums gerai thumbup.gif
o pas mus siaubas rezimas-ir niekaip neiseina pakeist-i darzeli nevaikstom,as name-tai miegot einam 24val.ir keliasi 12val. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SESIA: 03 kovo 2012 - 22:06