Įkraunama...
Įkraunama...

Kada eina miegoti Jūsų vaikai?

Dar dabar ziuri multikus (21,26 val.), jau guli lovoje, bet nemiega. Savaitgalis smile.gif
Siaip guldau 21 val, keliames pries 7 val ryte. Darzelyje pietu miego eina, namie jau seniai nebeguldau.
Atsakyti
Panelei 3,5 metų. Darželyje miega, nakčiai eina ( po laiko keitimo į vasarinį) 22.30-23. Keliames 7.30. Pietų miegas irgi mums dar reikalingas smile.gif
Atsakyti
Mano keturmetė keliauja į lovą 20:30, jau po pasakos, išsivaliusi dantukus ir pan. Vasarą jos laikas pailgėja iki 21 val., nes į darželį nereikia keltis, tačiau bele kada vis vien neleidžiu eiti miegoti, nebent kokios ypatingos progos. Rutiną pas mus išeina tik su miego valandomis normalią išlaikyti blush2.gif
Atsakyti
per atostogas nemiega pokaičio tai gulam apie 21,30 apie 22 jau miega. Kai eina į darželį ne 23,30 neužmiega doh.gif
Atsakyti
Didzioji 15 metu eina miegoti 1 val., o tada miega iki 12 val. doh.gif Vidurinioji 8 metu apie 24 val. O mazge 4 metu apie 23 eina, nes darzelio nelanko, tai ryte issimiega iki 9 val. Ir dar pietu miega, bet ne visada. Rezimas blogas, bet kai reikia nuvaryt miegot, tai namie karas doh.gif Nuo rudens eisim i darzeli, net neisivaizduoju kaip reiks pratint prie naujo miego laiko.
Atsakyti
Vaikui 6 su virs metu, paziuri labanakt vaikuciams, dar pasakele, ir po 21val gesinam sviesas.
Atsakyti
Mums 3,5 m. kad ir kada nuvestume miegoti ar 20 ar 21 val, vistiek uzmiega tarp 22:30-23 val, tad nebesistengiame anksti guldyti, einam praustis prieš 22 val ir tada į lovą. Pietų miego miega, gal todėl ir nenori anksti eiti miegelio g.gif
Atsakyti
Uzmigdyt labai gerai padada pasaku skaitymas. Mielu noru eina i lova kai pazadu,kad paskaitysiu. O kai pradedu skaityt daznai pajuntu, kad po 2-3 puslapiu mano mazasis jau sapnu karalystej tongue.gif
Atsakyti
Saviškius į lovą stengiuosi guldyti po 21val, gal ir vėlokai g.gif Keliasi ~7.20. Abu miega pietų miegą darželyje ir namuose. Nors didžiajaiai bus 6 metukai vasarį vistiek dar migdau pietų kartu su broliu. Tvarka yra tvarka smile.gif Pamiega tik kokią valandėlę, bet ir tai gerai smile.gif
Atsakyti
Žiemos metu mano keturmetis miegoti eina apie 22val. Vasarą valanda veliau. Keliamės 7.20
Atsakyti
Apie 21-22val. jau pataluose. mes vyturiukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano 5 m.sunutis miegoti eina 21 val.Keliames puse 7,tai ir vakarais greit uzmiega.
Atsakyti