Stengiuosi,kad iki 21-22val užmigtų jau

Miegoti einam apie 24 val.Keliasi apie 9 val.Pietų miegas trunka apie 3 val.Nuo grafikėlio nukrypsta nebent kokiu pusvalandžiu
.Man taip tinka,bet jei eitų į darželį tektų tą grafikėlį pakoreguoti

mes atsigulam apie 21:00,bet uzmiegam apie 21:30-22:00..maniske nemegsta,kai jai skaito knygeles,ji pati jas varto ir kuria savo pasakas,tai kartais labai ilgai uztrunka....
na ir aisku nugarytes kasymas,delniuko,paduko ir t.t.... 
na o keliames mes apie 7:00-7:30 nesvarbu ar reik i mokyklele ar ne....

na o keliames mes apie 7:00-7:30 nesvarbu ar reik i mokyklele ar ne....

paguldau tai 21.30h.bet kaip ir daugeliui tai gert,tai valgyt,tai dar ko,abu vyrukai vienam kambary miega tai dar kokius 10kartu tenka eit ramint
tai ir lakstau is savo miegamojo i ju
gerai kai tetis namie tai jis griezciau su jais,uztenka poros kartu
rytais miega iki 9.30-10h.tai su vyru dziaugiames kai galim dviese ramiai kavos isgert
merginos gali ir iki 24h buti,jei tik i mokykla nereik jei mokinasi jau 22h.miegot,zinoma ir nelabai jos ten miega dar pletkinas atsigule pora valandu

Apie 22 val.
nuo 3metų eina miegoti 22,00 bet atsigulęs dar kurį laiką nemiega, tad sakyčiau miega nuo 22,30 iki 7 ryto. savaitgaliais jei nežadiname iki 9h.
Na, tai mūsų rekordininkas, nes eina 24.00 arba 0.30

Mano sunus,jam greit 6 metai,eina gultis apie 20-21 val.,uzmiega kaip kada,kartais greit,kartais ir velokai.Pietu miego jau seniai nemiega,net ir darzelyje neuzmiega.Kartais atsigules uzmiega pats su lopsinem,kartais dar pasakas paskaitom,paskui ijungus lopsines reikia pakasyti ar paglostyti nugaryte ar pilvuka.

QUOTE(TyliMergaitė @ 2011 07 24, 18:23)

Maniškiui2m 3 mėn. , broliui- puetrečio mėn. Guldau abudu kambary.
Žodžiu dažniausiai užmiega vaikinas pas mus, pernešu į jo lovytę, kur ir miega iki kokių 6 ryto. jei nubunda tokiu laiku- atpėdina ieškot mamos, tada dar kokią valandžiukę pamiegam. Nes jis pas mane vyturiukas

Būtinai miegam pietučių (tiesa, kažkur nuo 1 ir maždaug 8 mėn. vienąkart).
vakare gult apie 21-22 val.

labai stengiuosi savo dienotvarkę sudėliot atsižvelgdama į vaikų režimuką. Ir vakare nesisvečiuojam ilgiau nei 22.30. Žodžiu sudarau sąlygas, kad vaikus kuo mažiau išmušt iš ritmo