Įkraunama...
Įkraunama...

Kada eina miegoti Jūsų vaikai?

QUOTE(virgulia @ 2011 01 18, 18:40)
Pasiskaičiau ankstesnę temą ir net lengviau pasidarė, kad ne mano vienos toks... Galvojau kad tik aš paguldau 21, o užmiega 22-23val doh.gif  Bet jau nežinau ką ir daryti-maniškiui jau šeši metai, o toks lėliukas- vakare ir nugarą pakasyti, ir pagulėti, ir pasaką paskaityti reikia...Viskas būtų gerai, be tas pagulėjimas jam turi tęstis kol jis užmiega doh.gif  O paskui naktį dar reikalauja, kad ateičiau pagulėt doh.gif  Dabar naktį pradėjau nebeit gulėt, tik atsikeliu,prieinu, subaru kad toliau miegot, nes jei gražiuoju tai vidury nakties bus ašarų pakalnė... Bet kaip išvargina tie naktiniai kėlimaisi...  Nežinau ko ir griebtis... Gal kas irgi tokių mažų lėliukų turi su panašiom problemom?

savo abu vaikus guldau 21 arba 22 val duodu silto pieno abiems ir miegam per nakti 4u.gif Atskirose lovose
Atsakyti
mano mazei 3 metai eina miegot pati smile.gif niekada nevarau smile.gif 21 valanda jau miega smile.gif kartais papraso pasakos bet dazniausiai uzmiega viena smile.gif
Atsakyti
Mes jau įsipratinom apie 22 miegot, jei nepaguldau tai randu nutrukusius jau biggrin.gif
Atsakyti
Mano abu 5 ir 7 metų eina miegoti tarp 21-22 val. Atsigula patys tik reikia apklostyti, pabučiuoti nakčiai tiek mamai tiek tetukui ir viskas, būna išskirtinių vakarų, kai dar spėja susimušti... tada ritualas iš naujo...
Vaikai nuo trejų miega savo kambaryje, kitame aukšte nei mes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 18 rugpjūčio 2011 - 12:29
Paprastomis dienomis stengiuosi paguldyti 20.00-20.30,nes kitaip labai sunkiai i darzeli keliasi ir buna piktas kaip velniukas doh.gif
Savaitgaliais i laikrodi neziuriu,nes i darziuka nereikia,o ir pamiegoti galima kiek nori,bet dazniausiai eina velai apie 22-23val.
Nuo 1 metuku miega savo lovytej,savo kambari pirmajam aukste. Musu su vyru miegamasis antrame. Nakti nesikelia,nebent suserga. Pas mus i lova nakti neateina,nebent savaitgali,kai teveliai per ilgai miega biggrin.gif
Atsakyti
Kol vasara miegot eidavo 22:30 katais ir 23:00 val.bet jau nuo sios savaites pratinu gultis anksti,nes i darzeli reikes anksti kelt.tai kokia pries devynias suruosiu,kad devinta jau miegotu.
Atsakyti
As savo dukryte guldau 21.30-22.00. Jau tokiu metu jai paciai norisi gultis. Pazadint kartais ir buna sunkoka, bet tai naturalu - ir man sunku ryte keltis, kelinta be atsigulciau smile.gif Tik va beda - as ir pati turiu gultis miegucio kai ja paguldau doh.gif nes jai mat liudna vienai "uzmigineti" lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano sunytis labai daznai pats pasipraso miegoti. Iprastai einame miegoti 21 val, bet jei savaitgalis buna ir veliau.
Atsakyti
Nu kolkas be 22.30 niekaip neina i lova.Tai slepyniu po kaldra ,tai prausiasi pusvalandi....
Atsakyti
O mes apie 22.30 h (kai labiau pavargsta, tai anksčiau) ir tik kartu, vienas niekaip... Jau (dar) 3 m. su puse.
Atsakyti
Abu vaikai eina miegoti apie 21 val., užmiega per 30min.-1val.
Atsakyti
Žinodama kada vaikas turės keltis, žinau ir kada jis turi atsigulti. Kadangi pietų nebemiegam, tai nakties miegui turi būti skirta ne mažiau 10,5val, idealiausias variantas, nes tada vaiko nereikia žadinti, jis prabunda pats - 11 ar 11 su trupučiu valandos miego. Maniškiui dabar beveik 4 metai.
Atsakyti