Gal kaip nors graziai vyrui pasakyk, kad tau dar ne laikas... Na, maza ka, gal zmogus nesiorientuoja kas ir kaip... ar koki straipsniuka paskaityt surask, jei pasakyt nesigauna...
Ir... jei noro abiem yra, kodel nepasiglamonet... Vis geriau, nei nieko
Mes vis ka nors vaikeli uzmigde (aciu dievui, mazius pamiegot megejas) susiorganizuodavom, tai vyrui, sake, neprailgo laukt. Butu reikeje ir ilgiau butume pratempe nei tas sesias savaites
Po gimdymo, kol gimdykloj "ilsejomes" tas dvi valandas atejus gydytoja ne tik man "instrukciju" kalna dave, bet ir vyrui nurodymus, kaip mane priziuret, kaip saugot, nenervint ir padet, kaip vaikiuka priziuret gali vyras, kai mama ilsisi ir kiek mama turi issimiegot... kada myletis galima pradet... Akcentavo, kad ne anksciau 6 savaiciu ir tai, pirmiausia reikia pas gydytoja apsilankyt... Be to, pabreze, kad, jei yra noro pas abu, dauguma kitokiu mylejimosi budu labai pageidautini. Vyrui sake, jei noresi svelnumo, demesio ar kad zmona pamyletu (jau kai galima) tai turi pasirupinti, kad ji galetu gerai pailset, reguliariai ir tinkmai maitintis, bei galet skirti laiko sau... tada ir pats gausi visko su kaupu

Nepazodziui parasiau, prableso prisiminimai benkiek, bet esme isliko tokia. Viska aiskiai, kulturingai ir net grieztokai taip... issizioje klausem abu (siaip lankem kursus pries tai ir nebuvo dideliu naujienu), bet kad vat taip 1. ......, 2. ......, 3. ....... ir vis paklausia ar supratom

Mes linkt galvom kaip mokinukai - aga, supratom
Labai dekinga esu gydytojai po siai dienai... Nes vyrui kita karta mano snekos kaip atejo pro viena ausi, taip ir iseina, o cia gydytoja liepe, vadinas reikia klausyt
Na, ne viska daro, kaip gydytoja prisake...tik su meilem viska laaabai aiskiai suprato ir pats savaites susiskaiciavo

O del visko kito... ir primint reikejo ir kita kart susibardavom, bet... kitaip veikia smegenys pas juos, reikia ir pirstuku kita karta parodyt ir paaiskint n-taji karta sukaupus kantrybes liekanas...