Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?

QUOTE(KatiaNorg @ 2006 02 14, 14:25)
Turiu viena delikatini klausima blush2.gif Esu po gymdimo jau savaite, atsisest jau galiu  yu.gif Bet siuliukus dar jauciu.Kraujoju jau ne taip stipriai.
  Mano vyras jau svaigsta mane perspeja, kad busiu vargse kad jis mane uzkankyns,o as nezinau net ka jam pasakyt ,nes kol kas nejauciu seksualinio potraukio  :slap:tai patyliu kukliai nusisypsau ir nieko nesakau,nes nenoriu nuvylt, jug jis jau taip svajoja kad butu viskas taip kaip ir anksciau  wub.gif
  Pasidalinkit savo patirtim nuo kada gryzo viskas i savo vezes?Kada atsirado mintys apie seksa? sokiai.gif

Šiaip kiek žianau, po 6 savaitėlių reikia apsilankyti pas ginekologą, tada jis įvertins, kaip ten kas sugiję ir pasakys, ar jau galima smileysex.gif
šiaip visur rašo, kad kažkur po 6 savaitėlių doh.gif
Atsakyti

gimdziau su plysymu, susiuvo, bet pas ginekologe dar nesilankiau, nes gyvenu airijoje ir net nezinau kaip ji rast blush2.gif .dabar laukiu kada vaziuosiu i lietuva ir is kart leksiu pas gydytoja. asiu uz patarimus
Atsakyti
Na be intervencijos į vidų mylėjomės jau praėjus 2savaitėm po gimdymo, o jau normaliai tai prieš porą dienų.Neskaudėjo,tik kažkoks keistas jausmas po tokio gan netrumpo laiko tarpo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(menade @ 2006 03 14, 01:24)
Na be intervencijos į vidų mylėjomės jau  praėjus 2savaitėm po gimdymo, o jau normaliai tai prieš porą dienų.Neskaudėjo,tik kažkoks keistas jausmas po tokio gan netrumpo laiko tarpo biggrin.gif

Na tu ir greita blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mes su vyru tik pazaisdavom meile gal pora savaiciu po gimdymo, o istikruju pasimylejom po 6 savaiciu. mano vyras buvo labai supratingas, atsargus, nes zinojo kad man gali skaudet, su manim elgesi labai svelniai ir saugojo mane. dar ir dabar mylimes atsargiai ir jokiu lubrikantu nereikia.
Atsakyti
Na is savo patirties galiu pasakyti, kad po menesio tikrai per anksti, ir del fiziologiniu dalyku ir del psichologiniu.
Atsakyti
Man gydytoja patarė susilaikyti nuo litynių santykių 6 savaites, nes tai yra labai pavojinga gyvybei, tai ir laukėm su vyru. wub.gif
Atsakyti
Man tai sakė daktarė,jog turi praeiti 56 dienos po gimdymo,aš tai truputi anksčiau bandžiau,bet labai skauda,net nežinau kodėl unsure.gif
Atsakyti
man gydytoja taip pat patare, kad myletis ne anksciau nei po 1,5 men. palaukem dar pora savaiciu ilgiau, taciau pirmuosius kartus skaudejo. dabar po gimdymo yra praeje daugiau nei metai, jokio skausmo seniai nebejauciu.
Atsakyti

per gimdyma mane sukarpe nemazai,taigi gavosi daug siuliu,negalejau sedeti apie tris sav.Po menesio nuejau pas gydytoja,sake viskas tvarkoj,sedet galiu,myletis irgi jei tik noro yra smile.gif
Taigi grizus pasakiau vyruo naujienas ir jau kita vakara pabandem.Na skaudet neskaudejo,bet jausmas keistas buvo g.gif O kitus kartus jau viskas normaliai buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(menade @ 2006 03 14, 00:24)
Na be intervencijos į vidų mylėjomės jau  praėjus 2savaitėm po gimdymo, o jau normaliai tai prieš porą dienų.Neskaudėjo,tik kažkoks keistas jausmas po tokio gan netrumpo laiko tarpo biggrin.gif

Na aš gal savo vyrui nesakysiu, kad ir taip būna ax.gif nes čia manau labai retas atvejis bigsmile.gif paskui dar sakys: nu va, kitos gali ir anksčiau smileysex.gif . Nes kai širyt atsargiai užsiminiau apie 6-8 sav, tai jam net akys ant kaktos išlipo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingushka @ 2006 03 29, 14:14)
Na aš gal savo vyrui nesakysiu, kad ir taip būna  ax.gif nes čia manau labai retas atvejis  bigsmile.gif paskui dar sakys: nu va, kitos gali ir anksčiau  smileysex.gif . Nes kai širyt atsargiai užsiminiau apie 6-8 sav, tai jam net akys ant kaktos išlipo  lotuliukas.gif

iskentes tas vyras ir dar ilgiau jei reiks be smileysex.gif biggrin.gif
Bet cia kiekvienai skirtingas tas laiko tarpas po gimdymo ,taip kad tau gali ir anksciau leisti tai daryti biggrin.gif
Atsakyti