Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?

QUOTE(REBECA @ 2006 11 01, 00:51)
Daugmaz taip,bet gal apie tas 5valandas miego gali paaiskint,nelabai supratau g.gif

Na aš tai supratau taip,kad gerai bent 5h pamiegot,kad nors kiek pailsėjus būtum...Nes jei miegi po valandėlę,tai stogas ima važiuot,jau nekalbant apie norą mylėtis ax.gif
Atsakyti
nu as tai saviski priverciau 3 men laukti. aisku, nesausai, juk yra ir kitu budu, ne tik smileysex.gif buvau nusiteikus tik po to, kai pas gyd apsilankysiu, tai anksciau ir noro nebuvo, jauciau kad ten dykuma blush2.gif maniau kad vyras jau is namu isvys blink.gif va, o pas gyd nuejau tik po 3 men, ir tai saukiau kai apziurinejo, kaip ten skaudejo del sausros ,tai ka jau kalbet apie smileysex.gif bet gyd dave lubrikanto pavizdeli, tai vien no tos minties noras toooks uzejo ax.gif o vakare, kai tik vaikelis ciucia liulia... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na mes lauksim 2 mėnesius. Tiek gydytojai rekomenduoja ir, manau, teisingai, nes moters organizmas nors minimaliai turi atsistatyti. Vyrams tai kas, nei jie gimdo, nei juos kerpa. Pačios turim rūpintis savimi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mes tai maneme laukti 2 menesiukus, tiek kiek gydytojai rekomenduoja, bet va pasiseke visai neseniai. Kodel? Ogi todel, kad as visa ta laika po gimdymo kraujavau.Tik visai neseniai baiiau. Tai ir negalim atsidziaugti dabar vienas kitu. blush-anim-cl.gif
Oir kartais buna tokiu siurpriziuku kad mazute pradeda reikalauti demesio kai mes tik sumastom paisdykauti. soske.gif
Atsakyti
Visiems skirtingai. Mūsų atveju buvo taip, kad beveik 4 mėnesius neprisileidau. O viskas į savo vėžias grįžo tik po pusės metų ax.gif Taip kad viskas priklauso nuo pačios savijautos. Jei nebūtų kirpę gal ir greičiau būtume pradėję. smile.gif
Atsakyti
Na nezinau kaip taip jus islaukiat po 6-8 savaites ir ilgiau be sexiuko blink.gif numirciau as turbut blush2.gif kirpta ir siuta esu, dabar mano pupai 3savaiteles o su tetuku pasiisdykavoj po gimdymo praejus 2savaitem ir 4 dienom rolleyes.gif nebekraujuoju jau senokai gal tik savaite su trupuciu o paskui kelias dienas dar patepliojo, dabar jokiu iklotu nebereikia bigsmile.gif O myletis buvo gera nors ir mazai laiko praejo, truputi tempima jauciau bet antra karta pasimylejus viskas buvo ok. Zinoma labai taip aistringai nesimylim taip svelniau bet vistiek bigsmile.gif Manau jei pati gerai jautiesi ir yra noras neverta laukti tiek laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Na turbut visos mes cia teisios savaip, bet is tikruju jei jau yra tas begalinis noras 'TIKROJO' sekso, o dar negalima, verta isbandyti ir tada bus arba labai gerai arba suprasite, kad dar reikia luktelet.

As asmeniskai islaukiau 2 menesiu, zinoma glamones ir oralinis seksas sumazina laukimo kancias abiems. Baigiau kraujuoti gal 7 savaites po gimdymo, bet luktelejom dar siek tiek, kad tikriau butu biggrin.gif Na ir nenusivylem, viskas buvo nuostabu kaip ir anksciau, tik gal trumpiau mirksiukas.gif

Bet patarciau neskubinti saves ir vadovautis jausmais. Istroskes vyras bet kada pasirasys, o va mums reikia buti nusiteikus ir gerai pailsejus, saugokite save 4u.gif
Atsakyti
Jau praejo beveik 4 savaites, o as bijau, daktarai sako, kai kirpta galima po 6 savaiciu. As dar siulius jauciu. ax.gif
Atsakyti
Aš ir bijojau. Išlaukėm porą mėn kaip ir patarė daktarė. Bet jaučiau skausmą, tempimą, visu 'reikaliuko' metu. Todėl daktarė patarė naudoti lubrikantus. Labai padėjo. po kurio laiko ir be jo apsieinam rolleyes.gif
Atsakyti
Niu nesuprantu as, dabar pradedu galvot, gal Lietuvoj kitokiais siulais siuna ar gal prasciau susiuna nesuprantu, kad taip ilgai myletis draudzia g.gif As tai UK gimdziau, ir gydytojai savo sakiau kad jau mylejomes ji visiskai nenustebo, pasake, kad jau tinkamas laikas kontraceptines priemones pradet naudoti ir dar pirmas dvi savaites prezervatyvus naudoti, kad visiskai buciau apsisaugojusi nuo nestumo. Cia dar pradzioj skaiciau viena moteris rase, kad po siuvimo net vonioj maudytis draudziama tik po srovele ten apsiplauti, nes infekcijos atseit visokios plinta ir t.t blink.gif mano gydytoja kaip tik man rekomendavo vonioj bent pora kartu per diena paguleti kad siule greiciau ir geriau gytu, vanduo atpalaiduoja ir maziau tada ta vietele skauda. Skiriasi tu gydytoju poziuris kaip matau tai net keista g.gif
Papildyta:
Beje, siulu as jau apie savaite su virs nebejauciu rolleyes.gif ir jauciuosi visiskai sugijusi atrodo ir maratonus begiot galeciau ax.gif
Atsakyti
Kadangi nei plyšau nei kirpo per abu gimdymus, kažkur po mėnesio pradėdavom mylėtis, kiek pamenu. rolleyes.gif
Atsakyti
Na, manau, kad tada, kai gali sedeti be jokiu nemaloniu jausmu, kai slapinantis ar tustinantis nejauti bent menkiausio perstejimo, nebekraujuoji, pagal gydytojo apziura viska gerai sugrize i savo vietas, o ir pacios savijauta puiki, norisi smileysex.gif , tai galima ir pradeti...
As tai buvau susiuta placiai ir giliai, tad ilgai kraujavau ir ilgokai geriau nuskausminancius, tai mes ne anksciau, kaip po 6 sav. grizom prie reikaliuku... mirksiukas.gif Uz toki ilga susilaikyma as labai gerbiu savo vyruka, jauciu, kad nebuvo jam lengva, bet zmogus is pagarbos man nesiverze i roju... blush2.gif
Atsakyti