Mes su vyru islaukem 6sav.,bet kaip ir visoms-susivarzymas baime ir tt.na tai buvo taip neiprasta....
laukiu nesulaukiu tos dienos nors jau praejo 3sav.bet kol nenueisiu pas ginekologa tol neduosiu vyrui del sventos ramybes ir sveikatos

na mes pabandem gal po kokiu 6sav.nes buvau susiuta ir skaudejo.pas gydytoja dar nebuvau,bet jauciuos labai gerai
jau kita savaite uzsirasysiu pasitikrinti.

As taip pat daviau tik tada kai gerai jauciausi apie 7savaite. Dar pas gyd nebuvau bet artimiausiu metu leksiu

Nu jooooo, tai gal cia as viena tokia "nenormali"
as po gimdymo iskentejau tik 13d. ir pati vyra uzverciau
Nors irgi buvau biskuteli susiuta (3 siules) bet jos man per 5dienas istirpo ir jokio diskomforto nejauciau, o kai nuejau pas daktare po 6 savaiciu kaip ir priklauso, tai sake, kad viskas gerai, negalejo prie nieko prisikabinti,viskas graziai uzgijo

Mudu su vyreliu išlaukėme 6 sav. ir 2 d. ir šiandien nuėjau pas savo gydytoją pasitikrinti
Ji pasakė, kad viskas puikiai sugijo, nors buvau plyšusi ir kirpta trejose vietose
Mano brangusis manęs ištvermingai laukė tą visą laiką, o vakar išdrįso nupirki prezervatyvų
Jaučia, kad ta
diena artėja
Tai gal šiąnakt ir pabandysime
Jaučiu, kad bus kaip pirmą kartą

Ji pasakė, kad viskas puikiai sugijo, nors buvau plyšusi ir kirpta trejose vietose

Mano brangusis manęs ištvermingai laukė tą visą laiką, o vakar išdrįso nupirki prezervatyvų

Jaučia, kad ta

Tai gal šiąnakt ir pabandysime

Jaučiu, kad bus kaip pirmą kartą

Mes pabandėm po lygiai 4sav.Buvau siūta dviejose vietose kaklelyje ir vienoj makštyje, bet buvo tik mažyčiai įtrūkimai.Pati labai norėjau ir įtikinau vyrą, kad jau galima
Ir buvo visiškai gerai, jokio skausmo

Mes pabandem tik po 8 savaiciu, nors gydytoja pasake kad viskas puikiai uzgijo, man labai skaudejo
Gerai kad dabar viskas

QUOTE(j7777 @ 2006 12 09, 20:29)
Mes pabandem tik po 8 savaiciu, nors gydytoja pasake kad viskas puikiai uzgijo, man labai skaudejo
Gerai kad dabar viskas 

Mes irgi pabandėme po septynių sav., bet man labai skaudėjo...

Atrodė, kad ten vėl įplyšo

Nors gydytoja sakė, kad viskas labai gražiai sugijo...
Net apsiverkiau vyro glėbyje...
Tai vat koks nelaimingas tas pirmas kartas po gimdymo

Mes su vyru kaip priklauso islaukeme 6 savaites, tada apsilankiau pas ginekologe, ji pasake, kad jau viskas tvarkoje ir tik paskui

Oaš dar nebandžiau,nors jau seniai knieti.Laukiu vyro.Bet jau kai grįš....

Mes su vyru pasimylejom kazkurtai po 7 savaiciu,apsilankiau pas gydytoja pasake,kad galima,viskas gerai sugije.Nu tai tada pirmyn....