Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?

Mes su vyru islaukem 6sav.,bet kaip ir visoms-susivarzymas baime ir tt.na tai buvo taip neiprasta....
Atsakyti
laukiu nesulaukiu tos dienos nors jau praejo 3sav.bet kol nenueisiu pas ginekologa tol neduosiu vyrui del sventos ramybes ir sveikatos mirksiukas.gif
Atsakyti
na mes pabandem gal po kokiu 6sav.nes buvau susiuta ir skaudejo.pas gydytoja dar nebuvau,bet jauciuos labai gerai thumbup.gif jau kita savaite uzsirasysiu pasitikrinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo momima: 01 gruodžio 2006 - 17:44
As taip pat daviau tik tada kai gerai jauciausi apie 7savaite. Dar pas gyd nebuvau bet artimiausiu metu leksiu doh.gif
Atsakyti
Nu jooooo, tai gal cia as viena tokia "nenormali" ax.gif as po gimdymo iskentejau tik 13d. ir pati vyra uzverciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors irgi buvau biskuteli susiuta (3 siules) bet jos man per 5dienas istirpo ir jokio diskomforto nejauciau, o kai nuejau pas daktare po 6 savaiciu kaip ir priklauso, tai sake, kad viskas gerai, negalejo prie nieko prisikabinti,viskas graziai uzgijo biggrin.gif
Atsakyti
Mudu su vyreliu išlaukėme 6 sav. ir 2 d. ir šiandien nuėjau pas savo gydytoją pasitikrinti thumbup.gif
Ji pasakė, kad viskas puikiai sugijo, nors buvau plyšusi ir kirpta trejose vietose 4u.gif
Mano brangusis manęs ištvermingai laukė tą visą laiką, o vakar išdrįso nupirki prezervatyvų blush2.gif
Jaučia, kad ta smileysex.gif assa.gif angel.gif diena artėja mirksiukas.gif
Tai gal šiąnakt ir pabandysime mirksiukas.gif
Jaučiu, kad bus kaip pirmą kartą 4u.gif
Atsakyti
Mes pabandėm po lygiai 4sav.Buvau siūta dviejose vietose kaklelyje ir vienoj makštyje, bet buvo tik mažyčiai įtrūkimai.Pati labai norėjau ir įtikinau vyrą, kad jau galima smileysex.gif Ir buvo visiškai gerai, jokio skausmo biggrin.gif
Atsakyti
Mes pabandem tik po 8 savaiciu, nors gydytoja pasake kad viskas puikiai uzgijo, man labai skaudejo verysad.gif Gerai kad dabar viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(j7777 @ 2006 12 09, 20:29)
Mes pabandem tik po 8 savaiciu, nors gydytoja pasake kad viskas puikiai uzgijo, man labai skaudejo verysad.gif Gerai kad dabar viskas thumbup.gif

Mes irgi pabandėme po septynių sav., bet man labai skaudėjo... verysad.gif
Atrodė, kad ten vėl įplyšo verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Nors gydytoja sakė, kad viskas labai gražiai sugijo...
Net apsiverkiau vyro glėbyje...
Tai vat koks nelaimingas tas pirmas kartas po gimdymo verysad.gif
Atsakyti
Mes su vyru kaip priklauso islaukeme 6 savaites, tada apsilankiau pas ginekologe, ji pasake, kad jau viskas tvarkoje ir tik paskui smileysex.gif
Atsakyti
Oaš dar nebandžiau,nors jau seniai knieti.Laukiu vyro.Bet jau kai grįš.... yahoo.gif
Atsakyti
Mes su vyru pasimylejom kazkurtai po 7 savaiciu,apsilankiau pas gydytoja pasake,kad galima,viskas gerai sugije.Nu tai tada pirmyn....
Atsakyti