Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?

QUOTE(erika.gut @ 2007 04 22, 21:27)
Saugoti reikia save ,o ne vyro uzgaidoms pasiduoti.. 4u.gif

drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 04 22, 19:27)
Mano drauge dirba ligonineje, tai pasakojo kad viena moteryske pradejo santikiauti anksciau nei galima .(galima po 6 sav. )Ji buvo po Cezario .Susidare oro burbulas ir ten kazkaip negerai....,nezianu smulkmenu .
Tai mire blink.gif
Sutinku ,kad ne visoms taip bus ,bet vis gi nerizikuociau ir tik po kokiu 6 sav...
Dar visas givenimas pries akis ,tai kad spesim...
O iki to laiko -yra jug ir kitu budu  smileysex.gif

g.gif man tai protu nesuvokiama... del oro...? sakyciau ka nors praplese, kraujuot moteriske pradejo viduje ir nebegalejo isgelbeti daktarai... zinau, kad orui patekus i vena tikrai gali liudnai baigtis, bet kaip TAI bedarant toks dalykas gali atsitikti? doh.gif gal juokavo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 04 23, 22:59)

cia off topic, bet man labai grazus tavo avataras wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 24 balandžio 2007 - 13:26
QUOTE(Nerytė @ 2007 04 24, 14:25)
cia off topic, bet man labai grazus tavo avataras  wub.gif
user posted image

blush2.gif cia mano suneliukas .. wub.gif aciu aciuks.gif ax.gif
Atsakyti
baisu pasikalusius jusu pasisakymu daros blink.gif bet as manau jei istvere tiek ilgai , tai pakentes dar... jug sveikatele svarbiausia.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 04 24, 17:15)
blush2.gif cia mano suneliukas .. wub.gif aciu aciuks.gif  ax.gif

aga, as irgi norejau pasakyti, kad koks grazutis 4u.gif , bet monstriukas pradejo verkti ir turejau begti bigsmile.gif angeleliai tie mazyliai... wub.gif
Atsakyti
na mes tai šiaip taip sugebėjom penkias savaitėles pralaukt tongue.gif kažkaip nebijojau nes lengvai gimdžiau, jokių plyšimų ir pati puikiai jaučiausi ax.gif
o jau taip saldu buvo po tokio sekso bado lotuliukas.gif
o dėl noro, tai nei per nėštumą nei po gimdymo nei dienelei nebuvo tas noras pradingęs smile.gif
Atsakyti
as dar pas ginekol.nebuvau.Leidimo dar negavau.Seip ir kirpo ir plysau,bet nezinau ar iskentesiu iki vizito,nes ir nestuke.gif teko dietos laikytis blush2.gif .Jauciu vyrioka pati uzversiu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 04 22, 21:27)
Ji buvo po Cezario .Susidare oro burbulas ir ten kazkaip negerai....,nezianu smulkmenu .
Tai mire blink.gif
Sutinku ,kad ne visoms taip bus ,bet vis gi nerizikuociau ir tik po kokiu 6 sav...
Dar visas givenimas pries akis ,tai kad spesim...
O iki to laiko -yra jug ir kitu budu  smileysex.gif

na ir kodel apie sexa kalbam kaip apie vyro uzgaida? g.gif juk tai daroma abieju zmoniu aistroms uzverdus, ar ne? mes su vyru nebesulaukeme to vizito pas gydytoja... blush2.gif nes abu tiesiog sprogome is noro. nu, kol kas nenumiriau biggrin.gif taciau nuomonei, jog reiketu ilgeliau palaukti, pritariu. taciau tai individualu - vienos po poros savaiciu jauciasi lyg niekur nieko, o kitoms ziurek ir po pusmecio vis dar skauda ir nemalonu...
Atsakyti
po keturiu sav.
Atsakyti
Mes mylėjomės kitokiais būdais jau pirmą dienelę, kai grįžau, nes labai pasiilgom vienas kito wub.gif wub.gif wub.gif Yra ir kunilingas, kas manau visiems priimtina wub.gif Yra ir kitokie būdai užsiimti seksu, kuriuos mes dabar ir praktikuojam wub.gif Bet čia ne visom merginom priimtina (kalbu apie oralinį ) blush2.gif Man atrodo, kad aš "tenais" įsileisti brangutį galėsiu jau greit, nes manęs nekirpo-nesiuvo, nes sūnelis labai mažiukas buvo wub.gif
Atsakyti
po kokių 16 dienų ir pradėjom blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti