Pirma karta po 5 sav., neiskentem
. Antra karta po 6 sav., diena buvau apziuroj pas gydytoja, o vakare
. As uz tai, kad reikia laikytis gydytoju rekomendaciju. O kai noras nebuvo dinges, tai tikrai saldu po tiek laukimo...
po 2sav., bet šiek tiek skaudėjo, tai pakartojom dar po 2sav.
QUOTE(KatiaNorg @ 2006 02 14, 15:25)
Turiu viena delikatini klausima
Esu po gymdimo jau savaite, atsisest jau galiu
Bet siuliukus dar jauciu.Kraujoju jau ne taip stipriai.
Mano vyras jau svaigsta mane perspeja, kad busiu vargse kad jis mane uzkankyns,o as nezinau net ka jam pasakyt ,nes kol kas nejauciu seksualinio potraukio :slap:tai patyliu kukliai nusisypsau ir nieko nesakau,nes nenoriu nuvylt, jug jis jau taip svajoja kad butu viskas taip kaip ir anksciau
Pasidalinkit savo patirtim nuo kada gryzo viskas i savo vezes?Kada atsirado mintys apie seksa?
Mano vyras jau svaigsta mane perspeja, kad busiu vargse kad jis mane uzkankyns,o as nezinau net ka jam pasakyt ,nes kol kas nejauciu seksualinio potraukio :slap:tai patyliu kukliai nusisypsau ir nieko nesakau,nes nenoriu nuvylt, jug jis jau taip svajoja kad butu viskas taip kaip ir anksciau
Pasidalinkit savo patirtim nuo kada gryzo viskas i savo vezes?Kada atsirado mintys apie seksa?
as irgi po poros savaiciu gal uzsinorejau vyrelio
manau cia tik nuo taves priklauso,jei emociskai ir fiziskai esi pasiruosus-tai pirmyn
QUOTE(Putlutė @ 2007 06 03, 14:44)
as irgi po poros savaiciu gal uzsinorejau vyrelio
bet dar nesimylejom(bijojau,kad per anksti),o po 3-4sav ir paciai atsibodo laukt,tai pasimylejom ir net labai vykusiai sakyciau
manau cia tik nuo taves priklauso,jei emociskai ir fiziskai esi pasiruosus-tai pirmyn
Ir as manau, kad kai emociskai ir fiziskai busi pasiruosus, nera tikslo laukt
O gydytoja sake kad
Tik po 6 savaičių, kai apsilankiau pas gydytoja
Mes tai pradėjom gal kokių 8 sav. po gimdymo
tą dalyką pabandėm po biškį( nes ir taip nemažai rūpesčių buvo)
Labai individualu. Ziurint kaip jautiesi, o be to budu myletis ivairiu yra
Man jau 5 sav po gimdymo bet dar nei moraliskai nei fiziskai nesu pasiruosusi. Aisku, keleta karta vyreli teko pamaloninti kitais budais, bet tikram seksui nesu pasiruosusi
Mes tai greit pradejom....mane siuvo, bet aj.... beto truputi per daug susiuvo, tai manishkis laaaaabai patenkintas pokychiais beto, buvo lyg pirmas kartas
ir baisoka ir norisis ir smalsu ir pasiilgus...ech, kad dazhniau taip
po pirmo mes pradejom po 2savaiciu.o po antros po savaites
QUOTE(acura @ 2007 06 14, 09:07)
kaip taip imanoma? nejau visaj nekraujavai? man tai tas labiausiai maishe, nes infekcija koki agalima pasigaut...fiu...