Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?

Pirma karta po 5 sav., neiskentem blush2.gif . Antra karta po 6 sav., diena buvau apziuroj pas gydytoja, o vakare smileysex.gif . As uz tai, kad reikia laikytis gydytoju rekomendaciju. O kai noras nebuvo dinges, tai tikrai saldu po tiek laukimo...
Atsakyti
po 2sav., bet šiek tiek skaudėjo, tai pakartojom dar po 2sav.
Atsakyti
QUOTE(KatiaNorg @ 2006 02 14, 15:25)
Turiu viena delikatini klausima blush2.gif Esu po gymdimo jau savaite, atsisest jau galiu  yu.gif Bet siuliukus dar jauciu.Kraujoju jau ne taip stipriai.
  Mano vyras jau svaigsta mane perspeja, kad busiu vargse kad jis mane uzkankyns,o as nezinau net ka jam pasakyt ,nes kol kas nejauciu seksualinio potraukio  :slap:tai patyliu kukliai nusisypsau ir nieko nesakau,nes nenoriu nuvylt, jug jis jau taip svajoja kad butu viskas taip kaip ir anksciau  wub.gif
  Pasidalinkit savo patirtim nuo kada gryzo viskas i savo vezes?Kada atsirado mintys apie seksa? sokiai.gif

as irgi po poros savaiciu gal uzsinorejau vyrelio smileysex.gif bet dar nesimylejom(bijojau,kad per anksti),o po 3-4sav ir paciai atsibodo laukt,tai pasimylejom ir net labai vykusiai sakyciau lotuliukas.gif
manau cia tik nuo taves priklauso,jei emociskai ir fiziskai esi pasiruosus-tai pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 06 03, 14:44)
as irgi po poros savaiciu gal uzsinorejau vyrelio smileysex.gif bet dar nesimylejom(bijojau,kad per anksti),o po 3-4sav ir paciai atsibodo laukt,tai pasimylejom ir net labai vykusiai sakyciau lotuliukas.gif
manau cia tik nuo taves priklauso,jei emociskai ir fiziskai esi pasiruosus-tai pirmyn thumbup.gif

Ir as manau, kad kai emociskai ir fiziskai busi pasiruosus, nera tikslo laukt mirksiukas.gif
O gydytoja sake kad smileysex.gif galima tik po 2 men, bet cia jauciu kiekvienai individualiai...
Atsakyti
Tik po 6 savaičių, kai apsilankiau pas gydytoja smileysex.gif
Atsakyti
Mes tai pradėjom gal kokių 8 sav. po gimdymo blush2.gif tą dalyką pabandėm po biškį( nes ir taip nemažai rūpesčių buvo)
Atsakyti
Labai individualu. Ziurint kaip jautiesi, o be to budu myletis ivairiu yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Man jau 5 sav po gimdymo bet dar nei moraliskai nei fiziskai nesu pasiruosusi. Aisku, keleta karta vyreli teko pamaloninti kitais budais, bet tikram seksui nesu pasiruosusi smile.gif
Atsakyti
Mes tai greit pradejom....mane siuvo, bet aj.... beto truputi per daug susiuvo, tai manishkis laaaaabai patenkintas pokychiais beto, buvo lyg pirmas kartas smile.gif ir baisoka ir norisis ir smalsu ir pasiilgus...ech, kad dazhniau taip biggrin.gif
Atsakyti
po pirmo mes pradejom po 2savaiciu.o po antros po savaites blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(acura @ 2007 06 14, 09:07)
po pirmo mes pradejom po 2savaiciu.o po antros po savaites blush2.gif

kaip taip imanoma? nejau visaj nekraujavai? man tai tas labiausiai maishe, nes infekcija koki agalima pasigaut...fiu...
Atsakyti
oj man tai is vis siaubas..kraujavo tai koki menesi, apie kazkokius santykius net pagalvot negalejau schmoll.gif kai viskas praejo tai atrodo kad susirgau menstruacijoms, bet cia tik ta men. Viskas labai ilgai gijo..tai tik po gimdymo 7 menesi kazkas isejo..ir tai kazkas ten dar blogai... doh.gif
Atsakyti