Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?

Siandien lygiai menuo musu dukrytei, tai ta proga nakti su vyru smileysex.gif pirma karta po gimdymo smile.gif Buvo laabai gera thumbup.gif Truputi is pradziu skaudejo, bet praejo ir megavausi nuostabia naktim smile.gif Nors irgi nemazai plysusi buvau verysad.gif Manau labai svarbu tinkamai pasiruosti ir atsipalaiduoti...
Atsakyti
vyra prisileidau beveik 8savaites po gimdymo, labai bijojau, kad vel skaudes, nes buvau kirpta... na ka, skaudejo ir dar kaip, atrode, kad siules vel plys nors vyras buvo labai atsargus... verysad.gif pirmus 3kartus toks pat skausmas, jau buvau pradejus bijot, kad dar ilgai taip skaudes, nors mintyse didelis noras, bet buvo baime, kad ir kitakart skaudes... sad.gif na bet kaip sakoma 4kartas garantuoja thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi viskas buvo gerai, tai po 4.5 savaites, as labai norejau, vyras dar bijojo, bet buvo viskas thumbup.gif
Atsakyti
man tai po gymdimo jokio noro ir mynciu nebuwo apie tai tongue.gif o wyras sulaukti negalejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Po 7 menesiu o dieve tai cia vyras jau gali senai meiluze susirast............labai bijau, kad man nebutu tu plysimu....
Atsakyti
QUOTE(Veneraa @ 2010 03 11, 14:19)
Po 7 menesiu o dieve tai cia vyras jau gali senai meiluze susirast............labai bijau, kad man nebutu tu plysimu....

na jei myles tai supras ir pakentes smile.gif o juk galima ir pasiglamoneti ir seip pazaisti... smile.gif tik nepagalvokit nieko blogo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 03 11, 14:59)
na jei myles tai supras ir pakentes  smile.gif  o juk galima ir pasiglamoneti ir seip pazaisti...  smile.gif  tik nepagalvokit nieko blogo  blush2.gif

Visiskai sutinku. Jei mes galim laukt, tai ir jie gali. Mano vyras irgi lauke, gal kokius keleta menesiu, kol pradejau jaustis geriau. Juk kai myli, tai nori kad abiem butu gera, o ne tik smileysex.gif . Vistiek viskas priklauso nuo savijautos po gimdymo. Neskauda tai pirmyn, o jei viskas skauda, tai pati nenoresi nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(musu.zaisliukai @ 2009 11 25, 14:10)
viskas tikrai priklausys nuo to, kaip jausites po gimdymo, as turejau daug vidiniu plysiu ir man neleido net 12 savaiciu tureti santykiu, o beto taip ziauriai viskas skaudejo, kad ir nesinorejo, skausmai praejo gal po kokiu 7 menesiu tik  doh.gif

Man irgi buvo visokiausių plyšimų ... Pirmąkart tai darėm po 2 mėn., tai buvo nekas ... doh.gif Po to pamažu viskas lyg ir gerėjo, bet gerai nebuvo, o dabar praėjus 5 mėn. vėl šiek tiek plyšau ... Plyšimai tikrai yra nekas. Ten kur kirpo, tai sugijo puikiausiai ir jau po tų 2 mėn. galėjau siusti, kaip norėjau. Galėjo geriau iškart kirpti, bet kirpo tik kai jau buvau kažkiek įplyšusi ... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Foxy_: 11 kovo 2010 - 14:45
Kaip man visa tai baisu atrodo doh.gif siaubas kai pagalvoju-kojas suspaudziu blush2.gif lotuliukas.gif

Saunuoles visos, kiek istveriate 4u.gif visom po medali reiketu istikruju thumbup.gif
Atsakyti
Protingiausia, kai gauni gydytojo leidimą.
Atsakyti
smile.gif+2010 03 12, 13:58-->
QUOTE(Mazyle smile.gif @ 2010 03 12, 13:58)
Kaip man visa tai baisu atrodo doh.gif  siaubas kai pagalvoju-kojas suspaudziu  blush2.gif  lotuliukas.gif

Saunuoles visos, kiek istveriate  4u.gif  visom po medali reiketu istikruju  thumbup.gif

kas kojas spaudzia,as tai va skaitau ir saltas prakaitas ispile,
kai pripranti prie vienokio gyvenimo ritmo,o po gimdymo nezinia kas bus.
tai brrrr,istikruju labai baisu darosi! unsure.gif
Atsakyti
pritariu lourdes,manau tai butu geriausia gyd aptikrins,ir duos leidima smile.gif ir tada bus rami galva,nei kad sukti galva nezinant
Atsakyti