Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?

QUOTE(dange29 @ 2009 11 17, 20:22)
po 2 menesiu. skausmas siaubingas.net nesinori prisimint.manau, del psichologiniu priezasciu.cia vaika pagimdei, toooki dideli, skausmas oi, o cia dar kazkas brukasi vidun lotuliukas.gif

aha drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievute02 @ 2009 10 26, 17:06)
sveikutes pas mane yra toks klausimelis kada jus prisileidote vyra po gimdimo? blush2.gif

Po pirmo gimdymo - po 13 dienu (buvo siuvimu), po antro gimdymo - po 10 dienu. mirksiukas.gif
Bet rekomenduojama 4 -6 savaites palaukti.
Atsakyti
Po mėnesio labai skausmingai suartėjom doh.gif
Atsakyti
o mes igyvenom 3savaiteles be smileysex.gif:... as jau anksciau vyro norejau, bet jis liepe palaukti... siaip gimdymas buvo naturalus, be jokiu komplikaciju ir po jo lb gerai jauciausi...
o po pirmo gimdymo islaukem beveik 4savaites....
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2009 11 30, 11:23)
Po pirmo gimdymo - po 13 dienu (buvo siuvimu), po antro gimdymo - po 10 dienu. mirksiukas.gif Bet rekomenduojama 4 -6 savaites palaukti.

blink.gif wow kaip greitai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birūta: 01 gruodžio 2009 - 10:59
Mes pradejom myletis tik po beveik triju men, nes man buvo kirpimas, ir tai tas pirmas kartas buvo skausmingas, paskui jau viskas geriau. manau cia kiekvienai individualiai.
Atsakyti
pas mus jau praejo 2 men. po gimdymo, bet iki siol negaliu prisileisti vyro, nes buvo daug plysimu ir laaabai bijau skausmo unsure.gif
Atsakyti
Mes uz 5 savaiciu neistverem, labai bijojau,bet buvo thumbup.gif Jokiu pasikeitimu,lyg negimdzius smile.gif
Atsakyti
aš labai bijau blush2.gif mane kirpo ir bijau, kad skaudės kaip pirmą kartą blush2.gif
o pagimdziau beveik prieš dvi savaites g.gif
Atsakyti
noriu jau gera savaite,nors po gimdymo tik 14dienu praejo blush2.gif bet lauksiu apziuros pas gydytoja,kad ramiau butu rolleyes.gif
Atsakyti
Po gimdymo galima suarteti tada,kai baigesi kraujavimas ir be ginekologes leidimo ir apziuros.Aisku,jeigu tik noras yra bigsmile.gif
As po 6sav. prisileidau vyra,nes jau pati neislaikiau,nors mazinosi,sake,reikia palaukti lotuliukas.gif doh.gif kur tau,kai 4men neturi sexo blush2.gif po to apziurejo net du ginekologai,pasake,kad viskas super duper thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2009 11 30, 10:23)
Po pirmo gimdymo - po 13 dienu (buvo siuvimu), po antro gimdymo - po 10 dienu. mirksiukas.gif
Bet rekomenduojama 4 -6 savaites palaukti.

oho kaip greitai ax.gif
as 14 dienu prisesti negalejau (kirpta buvau)
Atsakyti