QUOTE(Kliamka @ 2011 12 20, 16:00)
Bėda ta, kad nuomininkai nenori investuoti nei pusės tos sumos, kuri mokama už nuomą. Kyla klausimas - Tai gal laikas parduot?
ps. apie nemokama gyvenima. jau mokes2iu sumokejimas yra simtu litu seimininkui sutaupymas
Per pastaruosius tris metus investavau į nuomojamą butą gerokai daugiau negu pusę sumos (maždaug du trečdalius), kurią gavau už nuomą..Kol kas vos vos į pliusą išlendu-kuris yra tik rezervas, jei reiktų kažkokių didesnių investicijų...
Būtent todėl galvoju, kad perdaug tas butas reikalauja mano pastangų, laiko ir nervų ir rimtai pradėjau planuot jį parduot..
Jeigu nuomininkai sumokėtų mokesčius ir buto visai nenugyventų, tai gal ir būtų galima leist jiems nemokamai gyvent, bet deja taip niekad nebus..Todėl viską įvertinus beveik labiau apsimoka nenuomot visai ir patiems susimokėt mokesčius (žinau žmonių, kurie taip ir daro)..Ypač, jei tarkim tikiesi kainų kilimo arba planuoji butą ateity naudot savo reikmėms..Beveik gailiuosi, kad šįkart skubėjau išnuomot-mažiau kainuotų man nervų ir turėčiau laisvę veikti...
O tie mokesčiai tikrai nėra tokie dideli, palyginus su remontų kainomis ir visais vargais su nuomininkais
Nežinau, kur žmonės gyvens, nes kiek matau įdėjus skelbimą, ieškančių nuomotis tikrai daug, o padorių butų mažoka...Ir manau sumažės dar labiau, nes kaip ir sakiau-atsibodo tas nuomos "biznis" iki gyvo kaulo ir esant pirmai progai bent jau aš iš jo planuoju trauktis...
O jums sėkmės ieškant kažko labai gero ir pigaus
Beje, NUOMININKAS-tas kuris gyvena išsinuomotam bute, o NUOMOTOJAS-tai to buto šeimininkas...