Laba diena,
turiu problema, ir reikia jusu patarimo. Bandziau ieskoti info, bet kiek susirinkau, tai taip supratau, kad nuomotojas visiskai neapsaugota nuo nuomininku nemokumo net ir su sutartimi.
Pries puse metu isnuomavau buta jaunai, atrodo padoriai seimai, mokeo tvarkingai, kol rugsejo menesi pasake, kad kazkokios problemos, kad truputi veluos. na gerai, truputi galima, tas truputi uzsitse vis daugiau ir daugiau, vis dar laukiau, nes gaila, vaikai mazi, seima atrodo nieko, vyras Anglijoj driba, zmona cia mokosi teise. Finale, jie pragyveno dar iki spalio pabaigos, kol nusprendziau, kad ieskosiu kitu. Taciau jie man taip ir nesumokejo. Liko skolingi ir uz nuoma ir uz komunalines, is viso 1700lt. Dar su moterim pasirasem toki pasizadejima, kad jie man iki lapkricio pabaigos atiduos, taciau ne. Dabar, as susirasineju su jos vyru, kuri yra Angliijoj, vis zada atiduoti, tai po dvieju savaiciu, tai dar. Taciau, rezultatas nulinis. Kai parasiau, akd imsiuos priemoniu, paviesinsiu si reikala ar panasiai, jis man pareiske, kad as jam negrasinciau, kad jie gyvena nuo algos iki algos ir dabar pingu neturi, bet atiduos.
Ka tokiu atveju as galiu padaryti?