QUOTE(gera_mamyte333 @ 2013 01 21, 15:44)
žodžiu, čia jau gaunasi nesusikalbėjimas, tas rūkelis labai lengvas ir būna jis ir pas mus, juk garą tai pučia drėkintuvas, taip paskui ir pasklinda sąvokos "skraidančios" kalkės
jokie baldai pas mus nepasidengė kalkių sluoksniu dėl drėkintuvo naudojimo, o tas rūkas pas daug ką tvyro, kiek teko paskaityti, tai kur tie garai turi dingti? Pirtyje jie irgi nedingsta juk. O tai, jog patalpose, kur drėgmė normali nėra miglos man asmeniškai nėra argumentas įrodantis, kad miglos buvimas blogai - pasikartosiu, mes garus matom, vonioj pvz kai maudomės taip pat garų prisirenka ir netgi stiklas aprasoja, ir ką? drėgnomatis vonioj tikrai rodys didesnę drėgmę, nei kitoj patalpoj. Lygiai taip pat iš arbatinio užvirus vandeniui garuos, nesvarbu ar ten buvo kalkėtas vanduo ar ne
o dėl bakterijų veisyklos - tai kam tas filtras reikalingas?
aš supratau, kad ten yra medžiagos, kurios minkština/nukalkina vandenį...
o prisiveisti manau ir be filtrų gali bakterijų, jeigu toks viduje glitus lyg dumblas užaugas nešvarumų sluoksnis
čia žinomą tik mano asmeninė nuomonė.
Bent man sakė, kad jeigu namuose vandenį valote su spec sistema, tai negalima tokio vandens pilti į drėkintuvą ir instrukcijoje taip rašoma. Nebent Jūs turit galvoje brita ar panašiais filtrais išvalytą vandenį
bet tai irgi kainuoja...man aiškino, kad neapsimoka virinti vandenį, tam kad jis nusikalkintų, nes bus aukso vertės vanduo tada, juk elektra naudojasi virinant vandenį (na arba dujos) ir lygiai tas pats pirkti kad ir 5 l per dieną - bus labai brangu ir tam reikalingas tas filtras. Bent man jaučiasi skirtumas, kai turėjom be filtro drėkintuvą, kaupdavos kalkės gana greitai drėkintuve, valyti buvo sunku...
aš tai visai kitaip spėliočiau, gal gavosi kažkokia reakcija tų graulių ir tos druskos, kur minėjot, kad pilasi vandens suminkštinimui, gal todėl ir negalima sminkštinto vandens pilti į drėkintuvus
tik nesupykit, čia tik mano nuomonė

o dėl bakterijų veisyklos - tai kam tas filtras reikalingas?

o prisiveisti manau ir be filtrų gali bakterijų, jeigu toks viduje glitus lyg dumblas užaugas nešvarumų sluoksnis

čia žinomą tik mano asmeninė nuomonė.
Bent man sakė, kad jeigu namuose vandenį valote su spec sistema, tai negalima tokio vandens pilti į drėkintuvą ir instrukcijoje taip rašoma. Nebent Jūs turit galvoje brita ar panašiais filtrais išvalytą vandenį

aš tai visai kitaip spėliočiau, gal gavosi kažkokia reakcija tų graulių ir tos druskos, kur minėjot, kad pilasi vandens suminkštinimui, gal todėl ir negalima sminkštinto vandens pilti į drėkintuvus

tik nesupykit, čia tik mano nuomonė

mes tikriausiai vienas apie ratus kitas apie batus kaip sako

as pakomentavau KATANE pasisakyma del tos miglos ir ruko

http://www.aquafilte...=...t&Itemid=63
Pas mus vanduo ne miesto (o tie keliasdesimt metru greziniai na tai kaip kur....), todel pries ji dar stovi rimtas mechaninis filtras ir minkstintuvas. Bet po sito irenginio drasiai galima pilt i drekintuva ir jokiu kalkiu jokiu dumbliu na praskalauji ir vel naujo ipili