Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(daluzenik @ 2011 01 24, 10:43)

praeita kart, kai buvom, tai pasibaisejom ir dziaugemes, kad, mazai laiko buvome viesbutyje, daug keliavom.

Aš pirmiausia besirinkdama viešbutį, pirmiausia žiūriu ar daug bus rusų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2011 01 24, 10:53)
Aš pirmiausia besirinkdama viešbutį, pirmiausia žiūriu ar daug bus rusų mirksiukas.gif

jei ne paslaptis, kur radote toki, kad rusu nebutu?
Papildyta:
gal kas nors neseniai buvote Hurgadoj SUN RISE GRDEN BEACH?
Jei nesunku, labai laukciau atsiliepimu, planuojam vykti nuo balandzio 9.
noertusi issamesnes info.
ar yra koralu netoli ir koki jie.
raso, kad yra, bet noretusi buvusiu zmoniu atsiliepimu.
Aciu is anksto.
p.s. skaiciau atsiliepimus apie si viesbuti, jie visai neblogi, bet va apie rifa zmones nieko neraso.
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2011 01 24, 09:33)
o kaip jus galite sakyti, kad viduriu sukimai tai pigeniu viesbuciu problemos, jei tokiuose viesbuciuose net nesate buvusi????  as pries gerus metus buvau 3 zv v/b ir jokiu problemu su pilvu neturejau visas dvi savaites.....

Be abejo, ne visiems 100 proc. tuos pilvus susuka... Bet tikimybė pigesniuose viešbučiuose yra didesnė... Nebūtinai tai žvaigždėmis matuojama...
Pati mačiau kaip vienam viešbuty (4 žv.) vaisius ir daržoves su skudurėliu valė... bigsmile.gif matyt, vandenį taupė... doh.gif Nu nebevalgiau aš ten jų... nieko neatsitiko. Bet nuo to laiko atsakingiau ėmiau rinktis viešbučius.
Mes tikrai nemenkinam kitų už jų pasirinkimą, bet dalijamės savo patirtimi. Kiek girdėjau besisikundžiančių sveikata Egipte, kaip taisyklė visi buvo apsistoję pigesniuose viešbučiuose. O važiuodama su vaikais, aš nenoriu rizikuoti ir taupyti jų sąskaita... bet dar kartą primenu, kad čia mano nuomonė ir gerbiu bet kokį kitų žmonių pasirinkimą... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Mes irgi renkames kelione.. Kolkas renkames tarp siu viesbutukų..
http://www.kelionesi...ASIS-RESORT-SSH
http://www.toptravel...s/sonesta_club/

Gal kas buvot ir galit padėti apsispręsti.. 4u.gif Ačiū labai.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 23, 23:56)
Mes tai į Giza travel investavom, išėjus iš viešbučio reikia eiti į dešinę, bus toje pačioje kelio pusėje bigsmile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
O kas vaziavo su vaikais i egipta? nieko blogo neatsitiko, kalbu ne apie kudikelius, bet 3-6m. vaikus.
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2011 01 24, 10:29)
Be abejo, ne visiems 100 proc. tuos pilvus susuka... Bet tikimybė pigesniuose viešbučiuose yra didesnė... Nebūtinai tai žvaigždėmis matuojama...
Pati mačiau kaip vienam viešbuty (4 žv.) vaisius ir daržoves su skudurėliu valė... bigsmile.gif matyt, vandenį taupė... doh.gif Nu nebevalgiau aš ten jų... nieko neatsitiko. Bet nuo to laiko atsakingiau ėmiau rinktis viešbučius.
Mes tikrai nemenkinam kitų už jų pasirinkimą, bet dalijamės savo patirtimi. Kiek girdėjau besisikundžiančių sveikata Egipte, kaip taisyklė visi buvo apsistoję pigesniuose viešbučiuose. O važiuodama su vaikais, aš nenoriu rizikuoti ir taupyti jų sąskaita... bet dar kartą primenu, kad čia mano nuomonė ir gerbiu bet kokį kitų žmonių pasirinkimą... 4u.gif

o gal galit kokius nors iešbučius rekomenduoti? būčiau dėkinga. Nes labai noriu, bet pradėjau bijoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2011 01 24, 11:20)
jei ne paslaptis, kur radote toki, kad rusu nebutu?

Ne paslaptis - La Pasha. Buvo keli rusai, bet tikrai neišsiskyrė iš visos masės bigsmile.gif Šiemet vėl važiuojam į tą patį viešbutį, nes tikrai viskas ten tiko ir patiko.
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2011 01 24, 12:53)
o gal galit kokius nors iešbučius rekomenduoti? būčiau dėkinga. Nes labai noriu, bet pradėjau bijoti  unsure.gif

Labai sunku kitam rekomenduoti.
Net nežinau, kur jūs planuojat... ar į Šarmą, ar Hurgadą?
Atsakyti
QUOTE(gisa @ 2011 01 24, 12:49)
O kas vaziavo su vaikais i egipta? nieko blogo neatsitiko, kalbu ne apie kudikelius, bet 3-6m. vaikus.

o kas ten jiems gali atsitikti kitokio negu namie?
O kai Palangoj buvot ar nieko vaikams neatsitiko?
Dėl tų apsinuodijimų .... tai kažkodėl nieks nedrįsta prisipažinti, kad dažniausiai ne apsinuodijama, bet apsiryjama mirksiukas.gif
Maisto daug, neribojama, paragaut norisi, tai ir kemšam viską iš eilės....
Namie tiek tikrai nieks neryja, tad nenuostabu, kad skrandžiai sustreikuoja.
Atsakyti
na nesutikčiau dėl to apsirijimo.. kiek teko girdėt istorijų būtent vaikai ten ir pasigauna bacilų.. nemanau, kad vaikai ten apsiryja. pvz Roto virusas niekaip nesusijęs su valgymu. Tai dėl higienos stokos. Karštis irgi savo duoda... O vaikai, ypač mažiukai, pastoviai gi rankas į burną kišasi.. Todėl rankų plovimas turėtų būti ten pastovus.
Atsakyti
Gal kas turite kelioniu vadova apie Egipta lietuviu kalba?
Nes knygynuose apie 80lt doh.gif
Atsakyti