Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(dzilija @ 2011 03 03, 23:45)
SUN RISE GARDEN BEACH  smile.gif

thumbup.gif
liux pasirinkimas mirksiukas.gif
mums jis buvo perbrangus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzilija @ 2011 03 03, 22:45)

Ne tas pats. O su vaikais važiuojat?
Atsakyti

ech... grįžom iš ten prieš gerą mėnesį.. puikus viešbutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertoska @ 2011 03 03, 23:53)
Ne tas pats. O su vaikais važiuojat?

dviese su vyru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzilija @ 2011 03 03, 22:55)
dviese su vyru  4u.gif

O čia tai atostogos thumbup.gif
Aš tai su... Labai įdomu kaip ji man lėktuve išbus g.gif Jei ką arti šviesios garbanotos mergaitės nesėskit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertoska @ 2011 03 03, 23:57)
O čia tai atostogos  thumbup.gif
Aš tai su... Labai įdomu kaip ji man lėktuve išbus  g.gif  Jei ką arti šviesios garbanotos mergaitės nesėskit  lotuliukas.gif

mes priprate biggrin.gif uz tat ir vaziuojame tik dviese thumbup.gif
Atsakyti
Uzgrauztu sazine turbut mane, jei vaikus palikciau unsure.gif
Paskutini kart maziuka buvom su mociute palike, tai tik apie ji ir kalbedavom, kaip jam ten smagu dabar butu. verysad.gif
Si kart tempiames ir ji bigsmile.gif
Su mociute lieka tik suniukas mirksiukas.gif
Atsakyti

Tai gal susimatysim, mes atskrisim kovo 12 bigsmile.gif Ech kaip jau laukiu smile.gif Tik idomu kaip ten oras? Ziurejau per gismeteo.ru, tai nera labai jau silta ypac vakarais g.gif
Atsakyti
Ieskau kas noretu skristi kartu i Egipta su mano drauge ir jos berniuku beveik 4-iu metuku jau.
balandzio 7,9,arba 14 dienomis.
Tinka vienisa mergina, ar mamyte su vaikuciu, ar gal kurios is Jusu mama ar anyta noretu skristi. Bet kas, kas irgi neranda kompanijos.
TITANIC BEACH SPA & AQUA PARK penkiu zvaigzduciu viesbutis. Tik dabar kol kas nemaza kaina i ji, bet gal dar ismes kokia akcija ax.gif Viesbutis pagal atsiliepimus turetu buti labai neblogas biggrin.gif
pazadejo vienas vyrukas, kuris cia visoms padeda keliones organizuoti , pasiulyti geriausia kaina biggrin.gif 4u.gif
rasykite az
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly* @ 2011 03 04, 14:57)
Tai gal susimatysim, mes atskrisim kovo 12 bigsmile.gif  Ech kaip jau laukiu smile.gif  Tik idomu kaip ten oras? Ziurejau per gismeteo.ru, tai nera labai jau silta ypac vakarais g.gif

Sausio mėnesį ten buvo karšta (gryžom sudegę), tai kaip jau Jums kovo mėnesį nebus labai jau šilta. Tik keletas vakarų buvo vėsoki, reikėjo ilgų rankovių. Mažiau tikėkite tomis prognozėmis 4u.gif
Atsakyti
Mes ir buvom sausio pabaigoj - vasario pradzioj, nu gi tikrai karsta, net vakarais su maikem vaiksciojom, o dabar juolab bus silta. Nors kai skridom tai prognozes ir 18-20 buvo, bet vietoj ten visai kita siluma ir buvo karsta. MB dabar Turkijoj tai ir atrodo dar ne sezonas, bet ir sake karsta , deginasi ir maudosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2011 03 04, 10:13)
Uzgrauztu sazine turbut mane, jei vaikus palikciau  unsure.gif
Paskutini kart maziuka buvom su mociute palike, tai tik apie ji ir kalbedavom, kaip jam ten smagu dabar butu. verysad.gif
Si kart tempiames ir ji bigsmile.gif
Su mociute lieka tik suniukas  mirksiukas.gif

kad sazine neuzgraustu siulau pagalvoti,kad musu vaikai ateiti ir be musu gales pasauli pamatyti ir savo vaikams parodyti.O vieniem redkarciais butina paatostogauti!!! thumbup.gif
Atsakyti