Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(SIMPL @ 2011 01 24, 22:12)
kad tu gaminiu kaina tokia pat , kaip ir be lipduku perkant, dar galima pigiau rasti

Gal galėtumėt įdėti konkrečią nuorodą, kur yra pigiau mirksiukas.gif

Kažkas jau buvo nurodęs keletą vietų palyginimui, tai mažesnių kainų nei maxėj nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(Alincik @ 2011 01 19, 16:20)
Pasiemiau Philips virduli. Tikejausi kazko ypatingesnio, nes siaip ir firma Philips ir kaina be nuolaidos nemaza... Paprastas plasmasinis virdulis... Nors raso, kad nesusidaro kalkiu nuosedos, pas mus po 2 savaiciu visas dugnas apsineses buvo jau...  doh.gif

Nieko blogo nieko gero negaliu pasakyt ax.gif Kalkes tikrai renkasi ax.gif Bet kadangi stebuklo nesitikejau tai nenusivyliau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2011 01 26, 16:18)
Negi nieks negali placiau parasyti apie kepsnine?  rolleyes.gif  4u.gif

Aš jos neturiu, bet manau, jei švariai neišvalysi, tai seni riebalai ir degs. Kas ten gali rūkti, jei deginsi kepsnį kol suanglės tai ir bus dūmų, o jei normaliai tai kaip ir keptuvėje, ar daug būna dūmų?
Atsakyti
O garantiją duoda gaminiams kokią nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2011 01 27, 12:35)
O garantiją duoda gaminiams kokią nors?  g.gif

Duoda tikrai, metams man atorodo. Kai pirkau, informacijoje išrašė lapelį 4u.gif
Pirkau skrudintuvą, tai labai fainas 4u.gif megztame skrudintą duoną, tai mums tokia akcija labai patiko 4u.gif
Dar tikrai ir virdulį nupirksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2011 01 27, 13:26)
Duoda tikrai, metams man atorodo. Kai pirkau, informacijoje išrašė lapelį  4u.gif
Pirkau skrudintuvą, tai labai fainas  4u.gif  megztame skrudintą duoną, tai mums tokia akcija labai patiko  4u.gif
Dar tikrai ir virdulį nupirksiu  4u.gif

Kaip tik norejau paklausti gal kas pirkot skrudintuve biggrin.gif O jau ir atsakymas yra, kad gera lotuliukas.gif Tai jei tikrai verta demesio, tai reikes ir man pasiimti smile.gif
Atsakyti
O gal yra turinciu ir kombaina? Lipdukus renku, bet neapsisprendiu ka pirkti, nes noreciau keliu daiktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2011 01 20, 11:54)
O aš apie paskutinę lipdukų akciją, manau, visiška nesąmonė- šitiek lipdukų surinkti reikia, o kainos vis vien dar kosminės  doh.gif . Už tokias kainas galima ir be lipdukų nusipirkti  g.gif

juolab visa šita Pihlips linija yra pati pigiausia ekonominė ir viskas pagaminta kinijoj...

jei jau prisirinko lipdukų, tai verta pirkti nebent panaudojant maximos pinigus, tada tenka primokėti pusę kainos.

o jei visą sumą - tai pvz. Severin prekių toj pačioj maximoj yra panašių be jokių lipdukų
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2011 01 27, 16:59)
juolab visa šita Pihlips linija yra pati pigiausia ekonominė ir viskas pagaminta kinijoj...

jei jau prisirinko lipdukų, tai verta pirkti nebent panaudojant maximos pinigus, tada tenka primokėti pusę kainos.

o jei visą sumą - tai pvz. Severin prekių toj pačioj maximoj yra panašių be jokių lipdukų

Man atrodo dabar daugelis buitinės technikos prekių yra gaminami Kinijoje... Kiek pažiūri etikėtę Kilmės šalis- Vokietija, Japonija ar taip kokia šalis, o pagaminta visur Kinija.
O Severin, man atrodo tiek kilmės šalis, tiek pagaminta yr Kinija. be to Philips prekėms garantija suteikiama. Man atrodo geriau nupirkti prekę, net ir ekonominę, bet žynomo gamintojo, negu "no name"...
Na bet kiekvienas turi savo nuomonę... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2011 01 26, 20:07)
Nieko blogo nieko gero negaliu pasakyt  ax.gif Kalkes tikrai renkasi  ax.gif Bet kadangi stebuklo nesitikejau tai nenusivyliau  bigsmile.gif

mes turejome si virduli (tik zinoma, pirktas daug anksciau nei makse paskelbe akcija smile.gif )
virdulys kaip virdulys, atitarnavo 3 metus po to turejom ismest nes pradejo leisti pro dugna vandeni. O kalkes rinkosi tiek pat kiek ir kituose turetuose virduliuose. Pliusas ju kad zymiai greiciau uzvirdavo vanduo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2011 01 27, 16:59)

Maximos pinigus labiau apsimoka kokiam Ermitaze panaudot rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 01 27, 20:50)
Maximos pinigus labiau apsimoka kokiam Ermitaze panaudot rolleyes.gif .

smile.gif nevisai taip-paskaiciuokit pradziai smile.gif
Atsakyti