Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 28, 12:52)
... Bet kokiu atveju visos mano kada nors turėtos Philips buitinės technikos prekės daugiau atlaikė, nei garantija suteikiama....

Tikra tiesa - veikia ilgiau nei garantija, bet jei jau rimtas gedimas, tai tuomet dažniausiai neremontuoja, na gal tik Vilniuje (kur yra spec. Phillips remonto dirbtuvės)... na toks jau šiuolaikinių prietaisų gaminimo ypatumas, tai todėl ne veltui sakoma, kad jie vienkartiniai doh.gif ....karti patirtis verysad.gif
Atsakyti
Merginos, o aš norėčiau atsiliepimų apie kombainą, nes labai mažai info apie jį pateikta ax.gif Papasakokite, kas turite, kokios funkcijos, kaip valymas, ar patenkintos, ar apsimoka už tokią kainą imti 4u.gif Taip pat dar svarstau apie virtuvines svarstykles, bet manau, kad galima ir pigiau nusipirkti, nors dar nesidomėjau kokios kainos kitur ("Maximoj" elektroninių pigesnių už šią nebuvo) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2011 01 28, 16:55)
Tikra tiesa - veikia ilgiau nei garantija, bet jei jau rimtas gedimas, tai tuomet dažniausiai neremontuoja, na gal tik Vilniuje (kur yra spec. Phillips remonto dirbtuvės)... na toks jau šiuolaikinių  prietaisų gaminimo ypatumas, tai todėl ne veltui sakoma, kad jie vienkartiniai  doh.gif ....karti patirtis  verysad.gif

Bet jei neremontuoja, garantiniu laikotarpiu (šiuo atveju 24 mėn. bėgyje) juk turėtų pakeisti į naują perkę? Ar kažkaip ne taip supratau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduke26 @ 2011 01 28, 15:25)
ar tarkuoja buves,morkas tas kombainas?gal galetumet smulkiau aprasyti ka galima su juo daryt? 4u.gif nes as kiek girdejau tai jis netarkuoja bulviu g.gif

Ir bulves tarkavau blynams, ir kopūstus pjausčiau, ir morkas tarkavau. Kokteilį plakiau. Sviestą išsukau. Man jo užtenka. Nesėdžiu virtuvėj ištisas dienas, tai pagal mano poreikius jis tarnauja puikiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkės akis @ 2011 01 28, 19:45)
Ir bulves tarkavau blynams, ir kopūstus pjausčiau, ir morkas tarkavau. Kokteilį plakiau. Sviestą išsukau. Man jo užtenka. Nesėdžiu virtuvėj ištisas dienas, tai pagal mano poreikius jis tarnauja puikiai  4u.gif

Ar garsiai dirba tas kombainas?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 28, 18:42)
Bet jei neremontuoja, garantiniu laikotarpiu  (šiuo atveju 24 mėn. bėgyje) juk turėtų pakeisti į naują perkę? Ar kažkaip ne taip supratau?  g.gif

Rašiau apie pogarantinį laikotarpį... arba visiškai neturi detalių, arba jos nekeičiamos - tiesiog todėl, kad taip pagamintas prietaisas... o kur dar bandymas įrodyt, kad gedimas dėl netinkamo naudojimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edinka: 29 sausio 2011 - 12:29
Sakykite,o ar yra kombaine sulčiaspaudė?
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2011 01 29, 13:49)
Sakykite,o ar yra kombaine sulčiaspaudė?

ne.
Atsakyti
Mergaitės, o PHILIPS kombainu galima tarkuoti bulves(kugeliams, cepelinams), ta prasme ar tarkuoja taip, kaip tos bulvių tarkavimo mašinos?
ir ar galima malti mėsą?
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2011 01 29, 20:52)
Mergaitės, o PHILIPS kombainu galima tarkuoti bulves(kugeliams, cepelinams), ta prasme ar tarkuoja taip, kaip tos bulvių tarkavimo mašinos?
ir ar galima malti mėsą?

As vakar net su Philips rankiniu trintuvu (pirktu is Maximos uz lipdukus) susimaliau ne tik mesa, bet ir kelias bulves sutarkavau vaikui bulviniams blynams, tai manau, kad kombainas kas be ko tokius darbelius atliks rolleyes.gif .
P.s.: prie blenderio yra pridetas nemazas priedas, kuri naudojant galima nemazai ka padaryti. Aplamai, man sis trintuvas toks zveriukas pasirode, labai geras palyginus su mano senuoju Philips blenderiu thumbup.gif.
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2011 01 29, 19:52)
ir ar galima malti mėsą?

radau vienos mamytes atsiliepima apie si kombaina (kitoje temoje)

"Bulves tarkuos, tik mesos jis nemals, o kapos su peiliu, tai jei ilgiau pakaposite tai gausite tokia mesos kose kaip labai smulkiai sumaltas farsas man taip sukapota tinka kotletams"

Atsakyti
O gal kas isigijot trintuva noreciau suzinot atsiliepimus,nes planuoju pirkti ax.gif
Atsakyti