Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

Atsiimu priekaištus, kad tosteris blogai kepa, viskas čiki, anyta blogai pasakė, neįsiskaitė instrukcijos, o aš pati ir neperskaičiau. blush2.gif Iškepa iš pirmo karto, užtenka ir 2 lygio. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2011 03 21, 17:26)
man, supjaustyti vienam svogunui reikalingi 3-4 paspaudimai. ir jokios koses nebuna.

Mums irgi su kombainu viskas gerai smile.gif mums dabar tai nepakeičiamas dalykas, nes kasdien daržoves visur naudojam ir super thumbup.gif beto labai gerai sutarkuoja sūrį ar dešrą picai ar karštiems sumuštiniams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2011 03 21, 15:17)
Nusipirkau as virdulli, o jis leidzia vandeni. Nunesiau siandien, tai neprieme. Patikrino prie ju neisbego ne lasas! Bet ir pas mane ne srove bega. O kas kazkiek laiko nuo stalo balute reik isvalyt.
Ar niekam taip nera buve? Nejaugi tik man toks papuole?
Jau pradedu nekesti as tu maximu........
wub.gif

Aš pirkau virdulį, naudoju prieš Naujus metus pirkau, viskas gerai. Esu patenkinta, greitai vanduo užverda.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 03 21, 19:44)
Aš pirkau virdulį, naudoju  prieš Naujus metus pirkau, viskas gerai. Esu patenkinta, greitai vanduo užverda.

o pas mane kazkaip per letai uzverda.kai pirkau tai tikejaus greitesnio uzvirimo.
Atsakyti
As nusipirkau uz lipdukus virduli ir kombaina, esu patenkinta. Labai idomu kokia bus kita maximos lipduku akcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2011 03 21, 16:08)
Tai ir pas mane ne is karto pribega, bet ant stalo balute pastoviai vis sluostau. Nenoriu as tokio arbatinuko.
Kol kalbejausi su pardaveja del virdulio grazinimo, nugirdes vyras sake, kad ir pas ji tas pats ir pas jo broli tas pats. Vadinasi cia yra situ arbatinuku liga. Abejoju, kad daugiau del sito gedimo nieks nesikreipe...
Tai vat, kas planuojat ji pirkt, gerai pagalvokit  smile.gif

Pas mane tikrai nieks nebėga. Naudoju jau pora mėnesių.
Atsakyti
o as trintuve emiau. ledu kokteilius jame gaminu. kadangi ne kasdienai naudojamas prietaisas, tai nusiskundimu kol kas neturiu 4u.gif

Atsakyti
Ar yra daugiau naudojanciu kepsnine? kaip atsiliepimai? ar nesvyla?
Atsakyti
QUOTE(wwwes @ 2011 03 21, 20:59)
Mums irgi su kombainu viskas gerai smile.gif mums dabar tai nepakeičiamas dalykas, nes kasdien daržoves visur naudojam ir super  thumbup.gif  beto labai gerai sutarkuoja sūrį ar dešrą picai ar karštiems sumuštiniams  smile.gif

labai norėjome kombaino, tačiau pagalvojome, kad vietos jam ant stalo nėra, o jei kišim į spintelę, tai ir stovės nenaudojamas smile.gif
Atsakyti
tosteri vakar dar nusipirkau, o kombaina uzsisakiau.... tosteris ir virdulys tai man patiko, jau siandien pusryciam kepem duona su riesutu sviestu ir arbata, visi pasisotino ir isdume kas kur....
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2011 03 22, 21:11)
labai norėjome kombaino, tačiau pagalvojome, kad vietos jam ant stalo nėra, o jei kišim į spintelę, tai ir stovės nenaudojamas  smile.gif

Na mes tai ant mikrobangės padėję, nes jei į spintelę įdėčiau tai išsitraukčiau po kokių poros mėnesių smile.gif o dabar labai gerai, stovi ant mikrobangės, kažką sutarkuoji ar suplaki tik nuėmei ką reikia nuplovei ir gerai thumbup.gif
Atsakyti
Dabar i batus dairausi doh.gif ot reklamos auka........ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti