Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(***nora*** @ 2011 04 11, 19:44)
i batus dairausi  doh.gif  ot reklamos auka........ biggrin.gif   biggrin.gif   biggrin.gif

oi,sita akcija isvis nesamoninga... Nesigundykit smile.gif
va, ir straipsniukas ta tema 4u.gif

http://www_nulis_lt/...pgaudineja.html
Atsakyti
Sakykit, gal kuri žinotumėt, mes esam įsigiję kombainą, esu labai juo patenkinta, naudoju kasdien. Sugalvojom sutarkuoti krienus, aišku sutarkavo juos puikiai, tačiau, kai išploviau aš indą ir dangtį, tai jis pasidarė toks kaip suažėjęs, na, jis taip lyg pabalo. Aišku, tas gaminimui netrukdo, tačiau vaizdas tai nekoks schmoll.gif Kaip manot, ar aš turėčiau nešti garantiniui? Bet čekio tai jau nebeturiu, įdomu ar priims tik su ta knygute ir gamyklos garantiniais lapais?
Atsakyti
Labai abejoju kad priimtų.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Jau pora mėnesių džiaugiamės kombainu, tačiau vakar pagrindinis indas įskilo ties rankena vertikaliai, palei visą rankeną. Nebuvom nei numetę, nei kas laužę per jėgą, atrodo labai negražiai, o svarbiausia tas įskilimas per visą indą ir jau baisu net nuimti, nes visas indas persikreipia. Kažin ar apsimoka kreiptis į garantinį? Gal kur galima nusipirkti atskirų dalių? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Daugumai pažįstamų teko grąžinti, mes irgi rytoj nešim ir prašysim, kad atiduotų pinigėlius. Šiandien vienai draugei grąžino pinigus ir maxima pati pripažino, kad šie Philips'o gaminiai brokuoti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwes @ 2011 05 20, 18:38)
Daugumai pažįstamų teko grąžinti, mes irgi rytoj nešim ir prašysim, kad atiduotų pinigėlius. Šiandien vienai draugei grąžino pinigus ir maxima pati pripažino, kad šie Philips'o gaminiai brokuoti. doh.gif

O tai kas nutiko, kazkaip cia visos dziaugesi, keletas ne, eina sau... pasidalinkit brokais kas nutinka jiem, kuo nekokybiski...*****, is paskutiniu pinigu nusipirkau..... IKI tai dvigubai brangesnis.
Atsakyti
Aisku kad bus broku, juk tokia masine gamyba ju buvo. Bet as naudoju jau ~4men. ir viskas veikia puikiai, ir naudoju 2-3k i savaite tai tikrai. Virduliu irgi nesiskundziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwes @ 2011 05 20, 17:38)

as butent del to ir dvejoju...,kai atsiliepimu nekokiu pririskaiciau blink.gif g.gif
Tikrai idomu,kas jiems ten buna?i ka demesi atkreipt, jei visgi nutarciau nuvykti i parduotuve?ar brokai tik naudojant"islenda"?
Atsakyti
QUOTE(***nora*** @ 2011 05 20, 19:04)
O tai kas nutiko, kazkaip cia visos dziaugesi, keletas ne, eina sau... pasidalinkit brokais kas nutinka jiem, kuo nekokybiski...*****, is paskutiniu pinigu nusipirkau..... IKI tai dvigubai brangesnis.

QUOTE(Semilga @ 2011 05 20, 20:16)
as butent del to ir dvejoju...,kai atsiliepimu nekokiu pririskaiciau blink.gif  g.gif
Tikrai idomu,kas jiems ten buna?i ka demesi atkreipt, jei visgi nutarciau nuvykti i parduotuve?ar brokai tik naudojant"islenda"?

Na visokiausi čia tų brokų: draugei tai tie plasmasiukai sulūžo kur ties varikliu, tai šiandien pinigėlius atgavo, naudojo apie 2 mėnesius. Mūsų tai ties rankena vertikaliai įskilo visas indas tarkuojant morką doh.gif Naudojom jau 3 mėnesius taip pat po porą kartų per savaitę. Bandysim rytoj atgauti pinigėlius. Vaikino mamai išvis suplakus vieną kokteilį daugiau nebeįsijungė. Dar čia panelės rašė, kad pagrindinis indas suaižėjo kažką tarkuojant ir t.t. Maximoj sakė, kad kombainus tai masiškai gražina. schmoll.gif

QUOTE(Dezdemona* @ 2011 05 20, 19:18)
Aisku kad bus broku, juk tokia masine gamyba ju buvo. Bet as naudoju jau ~4men. ir viskas veikia puikiai, ir naudoju 2-3k i savaite tai tikrai. Virduliu irgi nesiskundziu  thumbup.gif

Džiugu, kad Jums pasisekė, matyt Jums teko netoks brokuotas. Tik kažin ar ilgai laikys g.gif Linkim ilgo naudojimo mirksiukas.gif O mes jau pasimokėm, rytoj nešim ir prašysim pinigėlių grąžinimo.
Atsakyti
Nu, po paraliais, jau visai užsiparinau - tai jamt man tą kombainą užprašytą, ar bėgt nuo jo kuo toliau mastau.gif
Atsakyti
Na as paemiau, krienu tai man net neateitu i galva su juo tarkuoti.... o brokuota preke galima ir is topo centro nusipirkti, juk garantija yra, manau nenusivilsiu, paziuresim... nes siandien dar iki paziurejau, ten tai kaina kosmine eina sau...va dar nebandziau, neturiu ka tarkuoti, bet ijungus buvau-veikia....
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 05 20, 20:18)
Aisku kad bus broku, juk tokia masine gamyba ju buvo. Bet as naudoju jau ~4men. ir viskas veikia puikiai, ir naudoju 2-3k i savaite tai tikrai. Virduliu irgi nesiskundziu  thumbup.gif

o tai topo centruose ne masine gamyba? g.gif gal ten vienetine lotuliukas.gif
Atsakyti