Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(Semilga @ 2011 06 02, 20:04)
Aisku.Dekui uz atsiliepimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif  mirksiukas.gif nebeimsiu smile.gif taip virtuvej spinteles"uzgriozdintos", nusipirksiu senoviska tarkavimo masina, maciau Senukuose yra pirkt 4u.gif

Na, iš visų maxės pasiūlytų dalykėlių, kombainas buvo verčiausias dėmesio. Ypač, kai aš jo niekad gyvenime neturėjau blush2.gif . Vis išsisukdavau "pas ką nors" tai uogas šaldymui susimaldavau, tai aguonas Kūčioms... Nu, galvoju, reik ir į namus to "stebuklo" pagaliau doh.gif O mėsai malti jis thumbup.gif Ir kokteiliams. Kitų funkcijų dar nespėjau pabandyti. Manau, kad kokias salotas darant tai gal tik prieš didžiąsias šventes pajungsiu, nes gi taziko tų salotų mums kasdien nereikia. O dėl kelių daržovyčių paskui tiek detalių plaut doh.gif . Bet... kada nors, kai tikrai reikės to taziko mišrainės, manau šis aparačiukas man pagelbės (tikiuosi nenuvils, kaip su tom tarkuotom bulvėm blush2.gif ) Tai visiškai aš jo neišbrokuoju. Dar įdomu, kaip tešlą maišys. Reiks savaitgalį pabandyt.
Atsakyti
Vakar atsiemiau svarstykles. Tikiuosi nenuvils, o ir vietos nedaug uzima. Maciau paruosta atsiemimui daug ko, bet labiausiai nustebau pamacius kepsnine, virduli ir mikseri. Bet abejoju ar viska zmones pasieme. rolleyes.gif
Atsakyti
turiu ir aš pasiėmusi kombainą,svarstykles,virduli.

kalkiu dar virdulyje neprisikaupė,nes nesenai naudojam,o va kad vanduo greičiau užverda tai tikrai.
svarstyklem taip pat esu patenkinta.
o apie kombaina tai galiu pasakyti,kad jo bulves tai tikrai prastai trina,ta sena tarkavimo mašinele geriau.
bet už tai labai gerai sumala mesyte,išplaka omletą,blynams tešlą.lux

visiems gaminiams suteikiama 2metu garantija,tik butina išsaugoti čeki
Atsakyti
Labas rytas, ir gudri vista sikna isidilgina, ir man taip nutiko, gal kuri pati sugadino kombaina ir jo nepriima jau atgal, tai man reikia diskelio bulvem tarkuoti, sugadinau as ji.....o gal zinote kur galima butu nusipirkti, na norejau padaryti isradima kad tarkuojant bulviu neliktu galu, tai neliko diskelio galo doh.gif , bet uztai bulves gerai sutarkavo.....
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 06 02, 19:39)
Na, grilinės ir už litą nebūčiau ėmus  blush2.gif
O kombainas tai tikrai, rupūžė, prastai bulves tarkuoja  schmoll.gif  Su tarkavimo mašinka sena rusiška visad blynams ar kugeliui kartu ir svogūną sutarkuoju, nes pas mus yra jo nemylėtojų. O kai viskas viename ir nesimato, tai ok  ax.gif  O kombainas gabalais paliko... Tai jau viskas - ta funkcija atkrenta. Be to, labai nepatogus laikyti - į darbovietėje esantį kai nenaudojamas, galima visas dalis sudėt ir tvarkingai kamputy pastatyt, o čia  doh.gif  Vos ne atskiros spintelės reik  doh.gif  Kaip iš Philipso tikėjaus bent jau ergonomiškumo, jei ir daiktas padarytas iš prastesnių medžiagų...

na kad palieka bulves sutarkaves gabalus tai taip nieko gero,bet as nematau tame tragedijos isrinkau tuos gabalus ir iskepiau blynus.
cia uz visa kombaina mokejom 200lt,o vien tarkavimo masina tiek pat kainuoja,tai man jau geriau gabalus issirinkti nei dar papildomai 200 sumoketi ir papildoma daikta galvot kur padet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***nora*** @ 2011 06 27, 05:37)
Labas rytas, ir gudri vista sikna isidilgina, ir man taip nutiko, gal kuri pati sugadino kombaina ir jo nepriima jau atgal, tai man reikia diskelio bulvem tarkuoti, sugadinau as ji.....o gal zinote kur galima butu nusipirkti, na norejau padaryti isradima kad tarkuojant bulviu neliktu galu, tai neliko diskelio galo  doh.gif , bet uztai bulves gerai sutarkavo.....

Kreipkites i garantini servisa savo mieste. Galima net ir telefonu. Padiktuosite jiems prekes REF numeri (yra ant dezes) ir susitarsite, kad uzsakytu jums reikalinga detale mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes grazinome atgal i Maxima virduli doh.gif
Neseme i garantini, tai ten sake, kad ne mes pirmi, ne mes paskutiniai, kur uz lipdukus su priemoka isigyta virduli atnesam g.gif sake dauguma arba leido vandeni, arba nebeisijungdavo, arba neissijungdavo ar dar kas doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mes pirkom kokteilinę. Nesiskundžiu, veikia gerai.
Atsakyti
Nauja MAXIMOS lipduku akcija

thomas cook & pour puodai

cia radau tik tokiu spuodus, ivedus i google daugiau nieko neismeta... nu eilini kart kazkas neaiskaus sumakliuota...
http://www.product-r...-garden_reviews
Papildyta:
user posted image
4,7l 75,99lt

user posted image
7,5l 95,99lt

user posted image
26cm 65,99lt
28cm 95,99

greitpuodis 6l 149,99lt
gili keptuve - troskintuve 85,99lt

kaino snurodytos su nuolaida
Atsakyti
Pas ukrainiecius baiginejasi praktiskai identiska akcija.
1 Grivina ~0,33 Lt

O 28 cm keptuve pas anglus ~60 svaru...

Taigi, manau, visai nebloga akcija.

Juo labiau, kad 28 cm, normali keptuve, su 5 mm dugnu kaina irgi apie 70-100 Lt
Atsakyti
kazin indukcinem kaitlentem tinkami?
Atsakyti
Šiandien pačiupinėjau keptuves - tefloninės verysad.gif
Atsakyti